Jump to content
Sign in to follow this  
danuzz

Pe cine veti vota ca presedinte al Romaniei?

Pe cine veti vota presedinte?  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Fratilor! Pt cine zice ca era mai bine in comunism, il sfatuiesc sa se mute in Coreea de Nord. :twisted:

Share this post


Link to post

Erau multe mai bune deeact azi da' cel mai bun lucru era ca avea lumea mai mult bun simt si nu era disperata dupa bani ...Ca sa nu mai zic de altele ...Asta nu inseamna ca era mai bine in comunism (care oricum n-a fost nu mai dezbat aici subiectul) deci nu era mai bine inainte de 89 da' erau luicruri mai bune si erau lucruri lmai putzin bune ca si azi !!...E bine ca puteam sta sa discutam liber putem sa-i facem varza pe politicieni care se si mai skimba din 4 in 4 ani (cel putzin nu ne maio plictisim) e rau ca ne=-am apucat de doze in vena da' e bine ca poti pleca unde vrei cand vrei e mai rau ca n-ai bani sa pleci unde vrei atunci era rau ca aveai banii da' nu aveai voie si tot asa exemplele ar putea continua ...Ce sa-i facem fratilor nu le putem avea pe toate asta e clar ...

 

Poveste (adevarata):

"Mai nu mai puteam de oboseala am intrat in primul bar care mi-a iesit in cale sa beau o bere si o cafea si chelnerul imi cere ID-ul m-am uitat lung la el am scos buletinul de RO (atat aveam la mine pasaportul il lasasem la hotel) ...M-a dat pe spate s-a kiopmbit la el vreo doua minute si s-a dus si mi-a adus berea si cafeaua ...Iti dai seama mi-a stat in gat sa nu-i pus berea in cap...."....Deci SUA , august 2004 ...Ta na na na ...

L-am intrebat si ce mai nu puteai sa te duci in alta parte cum draq au astia (kelnerii adica) dreptul sa-ti ceara actu' ?"...Pai zice el daca nu-l arati ori te cari ori te trezesti cu politia lenga tine in 5 minute..Parca eram pe vreamea lu' Piticu' ce mai rau..Ii bag in ma-sa nu ma mai duc never "..

Bien acum eu cred ca-i un caz izolat draq nu poate fi kiar asa./..Ma gandesc io!:....

Share this post


Link to post

Bai tata. Aia au o lege si, culmea, o si respecta. Exista o varsta minima de la care au voie sa consume alcool sau sa frecventeze anumite localuri. Daca nu ii cere id-ul si il prinde gaboru ii da o amenda de sa kk pe el.

Am un prieten in Canada. Mi-a zis ca pentru a fuma o tigara tre sa iasa din cladire. Cladirea e gen zgarie nor, are jdemii de etaje. E un chin pentru el.

Asta nu inseamna ca la ei e mai naspa decat la noi. La noi daca iti faci rau cu mana ta, guvernul e relaxat. La ei ii obliga sa fie sanatosi. Cine ii obliga? Guvernul, prin legi, la presiunea caselor de asigurari. Ca daca faci boala la plaman de la fumat, de la ei iei banu sa te faci bine sau tratezi. Asa mai bine promoveaza niste legi ca sa nu mai fumezi. Preventiv.

La final practic toata lumea castiga.

Share this post


Link to post

"Bai tata"..baiatu asta de care-ti vorbesc e marinar de vreo zece ani are barba si plete albe nu cvred ca l-a confundat cu vreun teenager zau asa!...Si kestiacu guvernul face bine auzi mai nu facea bine Ceasca cand ne povestea el de alimentatia rationala !?! Cah ma lasi cu teorii din astea cum adica plateste GUvernul pentru tine da' tu de impozit ai auzit !?!?....Sau ai impresia ca are Guvernul banuizti pentru noi asa din neant !..Cedraq mai tu cum te-ai simti sa intri in crasma si sa-ti arda gatzii dupa un ceai de hamei si ala sa-ti ceara buletinul ...ai lasa du-te in State sa vezi cum e si dupa aia mai vorbim ...Dupa 9/11 se pare ca multe se skimba in zona...Mamama si cand ii vad pe destepti aia adunati si dand din palme la ce le spune Bush ...Mai ca-mi aminetsc de "vremurile bune"...Tetelu sunt chestii ca sa zic asa nu mai ce-a fost odata !.....

Share this post


Link to post

Nu guvernul plateste ci companiile de asigurari. Ele sunt cele care promoveaza legi de genul celor contra fumatului.

Daca zici ca tipul arata cu siguranta peste varsta legala atunci chelnerul i-a cerut id-ul din alte considerente. Dar in post-ul anterior ai uitat sa precizezi asta.

Nu numai la noi in tara sunt smecheri, nesimtiti, prost crescuti. Ceea ce voiam sa zic eu este ca daca nu arati peste varsta legala peste tot ti se va cere id-ul. Asa e legea.

Daca esti om matur nu vei avea probleme de genul asta decat sporadic. Probabil ca reactia chelnerului a rezultat si din faptul ca era strain. Dupa cum ziceai de cand cu atentatele oameni au devenit mai dusmanosi. Nu ca erau foarte prietenosi inainte.

Dar gandeste-te. Ei intre ei nu-si scot ochii. La noi insa chelnerii procedeaza asa cu romanii sadea.

Share this post


Link to post

Atzi uitat de:

 

- Nechezol (!!!!!)

- pungile alea cu (crevetzi erau??) care se faceau in ulei si se umflau

- Gumella, Cico, Ciocolata aia de casa stil baton (misto de tot, nu am mai gasit gustul ala nicaieri)

- pungile de 1 leu, salamul cu 64

- televizoarele alb negru Venus cu bonusul de geam verde-rosu-albastru, ca sa para color si frigiderele Polar, casetofonul Tehnoton

- Renault 16 cu care mergeau doar directorii aia bengosi

- revista Cutezatorii

- guma Baltazar

Share this post


Link to post

... la pachet cu masini cu 12B, sa stie fufele pe cine agatza ...

 

Revista MODELISM

Revista TEHNIUM

Revista MAGAZIN ISTORIC (supravietuieste!!!!)

 

Colectia BPT (super! decedata  <img src= "> )

 

tigari BT, Apollonia, DS, toate de la bisnitzari

bileta la Patria de la Becali (Giovani)

Adidashi de la shop cumparati cu valuta de la bisnitzari

adidasi d'ailalti, de porc, dar nu pentru piftie, ci pentru ciorba

adidasi RoStart pe sub mina de la Unirea, Victoria sau Cocorul

 

Playboy, Bravo si Metal Hammer aduse "de dincolo" de tiristi sau vaporeni

"Ultimul american virgin"

 

... primul sarut furat pe balcon la vreun chef ...

Share this post


Link to post

...aaa, baieti, iese cumva vreunul dintre voi la pensie cumva?...de v-au napadit amintirile?... :lollol:

comunism_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Trebuie refacut poll-ul. Basescu vine la presidentzie :) LOL

Share this post


Link to post

Am adagat eu Basescu! Nu cred ca va influentza prea tare poll-ul!

Share this post


Link to post

BA DAAAAAA!!..Eu de ex as vota acum cu BAsescu decat anti Nastase!!

Share this post


Link to post

Si eu ultimul pe acest topic. O sa incerc sa le iau pe rand.

 

Pentru cei mai tinerei:

- frigul de la scoala

- bataia de la dirigu'

- camping-ul de la Saturn

- inghetata Polar

 

cei 14000 spectialisti ai aliantei erau doar 3: Traian si Basescu
Mie imi place de Basescu si campania electorala vs Nastase cred ca va fi spumoasa. Nastase nu este Iliescu sa aiba atata priza in paturile de jos. Partea de mijloc a societatii stie, vede, simte, e educata, n-o minti asa usor. Nici taranii nu mai sunt ce au fost. Cred ca PSDul urmeaza sa si-o fure la fel de original ca si in 96.

PUR: cu tot respectul mai bine s-ar numi asociatie profesionala decat partid. SOCIAL-LIBERALISM! Parca si Hitler conducea tot o strutzo-camila dinasta, nu? PUR a luat ceva voturi pe discurs antiPutere pe care apoi le-a vandut tot puterii.

 

Am si dubii: nu sunt convins ca liberalii fara lider + Basescu pot guverna tara asta, dar stiu ca astora de la PSD le trebuie o perioada in opozitie sa-si mai cearna cadrele. Caracatita lor este cam atot puternica azi ... cam prea puternica. In opozitie li se mai cern si lor valorile. Nu o mai pot duce cu merodele astea: botnitza presei, mucles cand vine vorba de a explica cum s-au cheltuit banii. Tot eu spun ca guvernarea Nastase a fost cea mai buna guvernare de dupa '89 fata de guvernarea Vacaroiu care a fost DEZASTRUOASA. Deci 4 ani in opozitie le-au folosit. Acum cred ca le mai trebuiesc niscava ani in opozitie iarasi...

 

Cat despre tara: pe masura ce partea putreda (cea de stat si cea infractionala) moare si firmele private de buna credinta incep sa formeze majoritatea odata si cu integrarea in EU incep sa cred ca vor lupta ei impotriva putrezeciunii. Un mic exemplu este dat de producatorii de tigari care au luptat impotriva traficantilor! Acum se intampla la fel cu benzina. OMV nu mai accepta concurenta neloiala de la cei care nu platesc taxe. Exemplele pot continua...

 

Speranta moare ultima. Si la o adica vestul nu este decat la o ora cu avionul de Bucuresti...

Share this post


Link to post

poll-u asta va trebui refacut. in lumina ultimelor evenimente poate unii membri vor vrea sa-si schimbe votul.

Share this post


Link to post

Sa se refaca poll-ul. Cine stie sa faca poll pls sa il faca.

Share this post


Link to post

Sa contina doar 4 cimpuri ?

PSD / DA / anti nastase/Nu ma duc la vot?

Share this post


Link to post

Eu as zice inca un camp... VADIM :shock:

 

Stiu ca un om normal la cap o sa rada, dar, dar !

 

Nastase e clar c-a pierdut o parte din electoratul lui Iliescu; multi dintre cei care i-au dat stampila lor bunicutei, au votat numele din hartie si nu partidul... ori acum vor fi extrem de confuzati, ca nu-l vor mai gasi pe buletinul de vot ! Nastase incearca sa-si faca propaganda acum in ceasul al 12lea (vezi majorarile salariale, nesfarsitele subventii anuntate cu tam-tam, bonusurile pentru studenti - HA, chiar crede c-o sa castige cu 600.000 votul unui student ??, banii inapoi la cei care depusesera pentru Dacia dupa 14 ani de zile !!! pana acum ce-au facut ?), dar nu se stie daca-i va merge asa cum crede. Plus ca va avea dezbaterile cu Vadim si Nastase, care nu-s deloc mielusei in vorba.

 

Basescu e intr-o pozitie extrem de delicata acum. Bucurestenii carora le-a promis ca vor avea primar pe 4 ani garantat, se trezesc acum ca primarul pe care l-au votat se duce spre postul de el presidente. Iarasi, o parte din cei care il votau pe Stolojan il votau pentru omul care este, si nu pentru partid si doctrina. Ori, acestia nu-l vor vota pe Basescu deoarece nu se incadreaza in ideea lor de "cum ar trebui sa arate un presedinte". Tot ei nu-l vor vota nici pe Nastase, din principiu... deci, ramane alternativa... :arrow:

 

Vadim. Vadim, daca ati uitat cumva, a avut ceva procente la prezidentialele anterioare... a intrat in turul 2 chiar ! Avea deja o felie din electorat deja castigata; adaugam aici pe cei care-au renuntat la primele 2 variante, pe cei care vor vota gandind "hai sa-l vedem si p-asta ce poate", pe cei care vor vota la caterinca.. si uite-asa o s-avem "surprize, surprize!"

Share this post


Link to post

Mai baietzi deci l-am vazut aseara pe Vadim ...Deci parca ne si vad cum dam fugutza la urne sa-l votam pe Adelu' ...!!nU RADETZI CA TARE MA TEM CA ASA VA FI !...

Share this post


Link to post

Eu cred ca psd, pnl, pd, pur, stanga, dreapta, comunism, capitalism, etc nu sunt decat niste cuvinte menite sa defineasca grupuri cu interese comune, cu promisiuni catre mase dar care se gandesc in primul rand la ei. Nu va curge in veci lapte si miere in Romania, important e sa ii alegi pe aia care crezi ca au mai mult bun simt si mai fac ceva si pentru altii, apoi sa stai, sa astepti si sa speri ca ai ales bine (ceea ce de regula nu se intimpla).

Inca 4 ani de guvernare va face din PSD partid unic in Romania ceea ce mi se pare de departe cel mai periculos lucru care se poate intimpla. Pe de alta parte Basescu are nevoie de prea multa forta (poate 'forta' din Star Wars l-ar ajuta) pentru a putea schimba ceva semnificativ in tara si nu prea cred ca va reusi sa schimbe un sistem "perfectionat" in 14 ani ...

Anyway, daca votez, votez Basescu din motivul de mai sus.

Share this post


Link to post

eu unu cred ca basescu si bombo vor ajunge in turul 2... si s-ar putea acolo ca cei vreo 10-15% votanti cu vadim sa voteze cu basescu, care se aseamana (din ce in ce mai mult - vezi chestia cu tzepele si cu batutul presei) cu aceasta... dar totusi daca basescu o tine tot asa, tare nu-l vad bine...

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...