Jump to content
Sign in to follow this  
nrares

Nunta Secolului

Recommended Posts

Bahmuteanu si Prigoana sunt yesterday's news. La ei a fost speshal fiindca le'a placut si au zis sa mai incerce o data ... si'nc'o data. Fara numar. Nu, tre'sa fie singular. Unic si irepetabil. Plus ca ar fi pacat sa se incheie Viriliada numa cu subiectu' asta.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

Egiptenii credeau in numarul de aur. Prigoana crede in proteza lui. Iri in virilitatea lui vesnica. Monica .. nu mai stie ce sa creada ;) De fapt nu a stiut niciodata.

Edited by xenna

Share this post


Link to post

Asta e tendinta generala in ziua de azi:se moare de "grija" celor din jur;de fapt relatii ca a lor sunt la tot pasul,ce e in high-life, e si-n oglinda, in low-life .Bine ar fi sa vedem mai intai parul din ochii nostri si apoi paiul din ochii celorlalti.

Share this post


Link to post

:-W va luati de stewardesele mele aproape minore? :mrgreen:

Share this post


Link to post

Cica a mai fost si anul trecut o nunta secolului :)

Share this post


Link to post

O manifestare opulentă de cel mai prost gust posibil şi snobism dus la extrem. :rambo: :rambo:

Dar am rezolvat, săream peste acel canal :tongue:

Share this post


Link to post
Laurica,

 

Lasa TeVeul si ia o carte, deschide-o si citeste-o. Sa stii ca e o experienta interesanta.

 

PS Fa un favor putinelor persoane de sex feminin de pe forum si NU MAI GENERALIZA!! nu tot sexu' feminin s-ar marita oricand cu un irinel (posibil sa devina substantiv comun)... /- Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?/ - irinel sau avocat... ma mai gandesc :dizzy:

Vijelio, n-ai idee cate carti am citit pana acum 3-4 ani (si sincer mai bine ramaneam un anafabet decat sa port acum ochelari :wallbanger: ), si nu din cele recomandate de scoala, pentru ca nu mi-a placut sa mi se impuna sa citesc ce nu-mi place, aveam carti pe care le citeam de 3-4 ori. Daca am preferat sa citesc "Traian Canta-Autoturismele Oltcit" sau "V. Constantinescu-Prevenirea uzurii motoarelor de automobile", sau cartile lui Jules Vernes sau Karl Sternau, sau, "Ora Epavelor","Omul de la ora 13","Crima de la 208","Omul Invizibil""Odiseea Capitanului Blood" Almanahurile auto 1986, 1987, 1989, etc si muulte multe alte carti ce aveau ca tema, in principal stiinta, si nu subiectul amoros, multe in loc sa citesc "Tiganiada" sau "Concert din muzica de Bach", am facut asta pentru ca mi-a placut, nu mi-au impus altii sa o fac, asa cum nu mai credeam de muult ca o fata o cuceresti vorbindu-i ca in "Luceafarul", era aia a apus de mult.

Mi-a mai pierit cheful de citit in ultimii ani, asta este, fiecare suferim schimbari.

 

Putinele persoane de pe forum de sex feminin inca nu mi-au reprosat nimic, si doar au avut avut de mii de ori ocazia. Esti prima, deocamdata.  <img src= "> Lista este deschisa. Cine vrea, se inscrie.

Am generalizat deoarece cam asta vad toata ziua, numai goana dupa bani, de parca banii aduc fericirea. E chiar penibil sa vezi o fatuca de 20 de ani cum alearga dupa un mos pentru ca dupa ceva ani sa asiste la inmormantarea lui si e si mai penibil sa-l vezi pe ala cum isi pune pirostriile cu ea. Chiar nu mai au nici un fel de gusturi fetele astea?

Si mai grav este ca a ajuns sa fie mediatizat un astfel de eveniment, in continarea procesului de indobitocire nationala. Eu m-am convins de dobitocenia nationala inca de asta toamna, cand tot romanul lua apararea "bietului hot" in cazul Primaverii, si de atunci nu mai am nici un fel de respect fata de romani.

Si mi se pare aiurea sa am teveu prin cablu cu peste 40 de canale si sa nu gasesc nimic sa ma uit. Pe un canal Biecali, pe un canal nea senzationescu, pe altul "schimb de mame","da-i papucii, surprize surprize,dragoste de clejani,aventurile lu' vijelie, secretiile mariei, emisiuni foarte vizionate, in special de catre femei. Si daca un procent atat de mare se uita la asa ceva, si nu sare nimeni indignat, cum sa nu generalizez?

 

@lauamd: eu a trebuit sa inchid televizorul, nici pe discovery nu mai aveam ce sa vad, in afara de motociclistii aia pe care nu-i suport.

Share this post


Link to post

Daca s-ar ghida dupa gusturi, ar avea ochelari de la citit, locuinta cu chirie si obsesia consumului mic, de Matiz.

Share this post


Link to post

Am citit locuinta cu chelie  <img src= )"> .

 

Aproximativ on-topic:

Ce poate fi mai frumos decat 2 suflete pereche care se intalneste?

Pastram decenta. Suntem un forum auto la urma urmei!

ATENTIE! nu deschideti daca sunt persoane minore prin preajma!

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Mi se pare atat de stupid (no offence) sa numesti o nunta, nunta secolului... si asta in conditiile in care secolul in care ne aflam si despre care vorbim este abia la inceput. Pana sa se termine vom mai avea vreo 500-1000 de 'nunta secolului', atribut dat in mod gratuit. Daca-i zicea 'nunta anului' sau 'nunta lunii' ori 'saptamanii' era mult prea banal, in opinia lor. In curand vom avea de-a face cu 'nunta galaxiei' sau chiar 'nunta omenirii'. :uff: Unii ziaristi, din lipsa de imaginatie dar cu dorinta apriga de-a da un titlu cat mai pompos, care sa atraga neaparat atentia celor din jur, se lanseaza in fel si fel de exagerari. Similar, anul trecut Steaua - Rapid a fost meciul mileniului :wallbanger: mileniu care abia de putem spune ca a inceput. In sfarsit, nu au decat sa-si traiasca viata pana la adanci batraneti si peste cateva secole nepotii nepotilor lor sa povesteasca despre mareata nunta (adica marele FAS) a bunicilor bunicilor lor transmisa live pe B1 TV ;)

Share this post


Link to post

Fac si eu un mic comentariu - prea putin legat de nunta, ci mai mult de evenimentele (ca generalizare) de genu'.

 

Sunt genu' de om "plictisit", prea putin activ si de multe ori cu chef de un documentar bun in loc de o bere sau cine stie ce chindie. Nu m-as numi 'antisocial', ci doar 'plictisit'.

 

Ma rog, ideea e ca dupa vreo 4-5saptamani pline, in care tot timpul liber mi l-am umplut cu Turul Frantei sau Campionatul Mondial, s-a intamplat din nou sa stau ca bou', butonand in nestire dupa...NIMIC!

 

Si chiar nu ma consider pretentios! La o adica, nu ma deranjeaza o dezbatere pe teme politice (atata vreme cat e mai putin 'eu cred', 'eu am impresia' si 'eu speculez' - vezi A3 aseara), un film bun sau vreun serial de comedie sau vreun documentar nastrusnic. Insa ce se intampla ma face sa ma cutremur...

 

Am pachetul "al' mai smecher" de la RDS CATV si ma intreb ce-as fi facut cu TVul daca nu mi-as fi permis costul abonamentului?! Pentru un post NORMAL precum Discovery Science sau CNN tre' sa platesti serios, dar daca te uiti la TarafTV, DDTV sau Etno/Euforia/alte asemenea nu. Ba mai mult, ai zeci de alternative...

In concluzie, remarc ca daca ai niscaiva bani si vrei sa "te destepti" (impropriu spus, mai degraba ar trebui "sa nu te indobitocesti"), tre' sa platesti. Daca nu ii ai, traiasca alternativele!

 

Pai sa mai zicem ceva de nunta secolului?! Mai mira pe cineva?!

Ca o nota, OTVul are in general un rating mai mare decat Discovery Channel, zice-se, care D.C, fiind si el saracu' moca, incepe sa ne intoxice la randu'i (cum bine a remarcat cineva) cu "customizerii" de masini/motociclete, lasand documentarele pe seama D. Civilisation/Science.

 

Ramane ca National Geographic sa inlocuiasca 'Air Crash Investigations'cu 'Worse Music Ever' si 'Longest relationship' si ne-am scos.

 

Cat despre posturile romanesti, numai serialele de comedie (bine'nteles, reluate de zeci de ori, eventual la schimb - PrimaTV cu ProTV s.a.) le mai tin in TVul meu. Pana si Stirile de la ora 7 ajung precum "Stirile sportive".

 

Off, mama ei de nunta...

Share this post


Link to post

Hai zi ca nu te uiti la taraf teve. :X Eu ma uit, da cu sonoru' la minim si racneste alta muzica la combina. Pacat ca juma' de ecran e plin de reclame. au schimbat astia din gagici. :) )

 

Cu platitul cam asa e. Tu, ca om care stai sa te uiti la teveu fara sa urli "m**e dinamo,steaua,rapid,etc" si vrei sa vezi ceva mai de calitate trebuie sa platesti in plus, iar ala de se uita numai la etno teve, taraf teve, favorit, max teve, OTV nu da nimic in plus si vede ce-i place. Pai cum vine asta?

Nu mai zic de Pro Tv. Dau in reluare a 4 (sau a 5-a oara) Bundy. Cam vechi, dar imi place sa ma uit la el. Bai nene, dupa ce ca reiei a t'spea oara serialul ala, si mai are si 30 de minute/episod, mai si bagi ca taranu' 10 minute de publicitate fix in mijloc, de uiti toata actiunea.

Nu pot sa uit cum, odata, ma uitam la proteveu la un film, si nu mai aveam tigari, haleu, etc. Vine pauza, cobor eu repede la chiosc, da imi era rusine sa intru in market cu ce aveam pe mine, asa ca ma duc la un chiosc mai departe. Acolo, 5 persoane la coada, iese vanzatoarea de vreo 3 ori pana la frigidere, "da nu aveti si de...", in fine, intr-un tarziu imi cumpar si eu ce imi trebuia. Si ma intorc in fuga acasa, urcand cele 4 etaje fara lift. Pauza nu se terminase, am mai stat 5 minute. :mda: Am uitat sa mentionez ca n-am cablu acolo unde va zic, deci nici o optiune in afara de a butona intre 3-4 canale pe care le prind cu o amarata de antena de camera.

Pai asa se face televiziune la noi? Chiar si unde am cablu tot frec telecomanda in toate felurile. Si cu radioul e la fel, merg mult prin oras cu masina si incontinuu schimb posturile. Inca nu exista la noi cultul de "posturi pentru fiecare".

Sa lase pe virilel pe un post, becali, etc. Dar nu, la noi, pe TOATE posturile trebuie sa fie acelasi lucru, nu se poate, trebuie sa fim toti la fel, trebuie sa ne placa nunta astora doi, trebuie sa ma gandesc ca becali e bun de presedinte, trebuie sa-mi placa secretiile mariei, toate telenovele romanesti aparute, trebuie sa fiu de acord cu nea senzationescu si cate si mai cate. Da poate nu vreau sa fiu ca ceilalti, la dreaku.

Share this post


Link to post

Il mai lasam un pic pentru ontopicaristi!!!....

Share this post


Link to post

Mda...si pana la urma de ce atata agitatie pe tema asta? Sunt doi oameni care s-au luat. Treaba lor de ce. Din partea mea, daca sunt fericiti(ea cu banii lui iar el cu iluzia ca ea il iubeste) casa de piatra! Pana la urma fiecare face cam ce crede de cuviinta. Invidiosi vor exista mereu.

Share this post


Link to post

Si la urma urmei de unde atata siguranta ca ea nu il iubeste? Stie cineva ce e in capusorul ala pe care isi punea ea nu demult o poseta si credea ca-i palarie? Poate il iubeste foarte tare si asta e. Iar Virinel are experienta cu fetiscane hamesite, asa ca treaba cu banii e relativa.

Sa fii sanatos mai Iri. S-o folosesti cat vrei tu si pe urma s-o schimbi cu una noua (ma refer la masina, bineinteles :D ).

Share this post


Link to post

Chiar conteaza daca-l iubeste?

Omu' nu-i chiar prost si banuiesc ca e constient de ceea ce reprezinta mariajul sau - sa fim seriosi, la varsta si banii lui ultima ta grija e daca te iubeste sau nu printesa de langa tine...

Share this post


Link to post

Singurul lucru pozitiv care il vad la personajul "columbeanu" e ca a avut grija de prietenele care le-a avut pana acum,( cu o exceptie, ce din cate am inteles la inselat)

Pe toate le-a facut vedete sau a avut grija de viitorul lor, chiar daca s-au despartit, si eu zic ca este de apreciat ..

In rest.. :D

Share this post


Link to post

Greu de spus.. daca el o iubeste, daca ea il iubeste. Ce-o fi de fapt?

In spatele intereselor.. ea o viata de vis si de vedeta, el, o mama viguroasa pentru copii, nu e mai mult?

Libidoul lui o fi consumat? Ma indoiesc. Al ei? Cred ca revarsa!

Setea lui de caldura, mama din ea, nu s-or fi intalnit in sinuoasa-mpletire de ne-ntelese nevoi?

Copilul? As paria ca va fi baiat.

Vor fi stanjeniti peste ani de goliciunea parintilor?

Ea .. o bomba de sexualitate. El.. Un batranel simpatic?

Ea iesind de sub dus goala sau in prosop, balansandu-si formele ude pline de viata, trecand prin fata crudei creaturi,

spre patul alb, enorm, promitator, in care se va cufunda in bratele tatalui hulpav ascuns la sanii ei calzi si plini de seva vietii ?

Copilul fugind cu ochii plini in spatele usii cu zavor de la baie? Nesomnul la gandul ca mama-i cu dinsul?

Ca raul e savarsit, si strigatul surd, inecat sa vina la el, neramas fara ecou?

Tatal, pentru a doua oara izgonit de la sanul cald dupa care mereu inauntru tanjea in tacerea-i ..

Unde atunci va gasi protector ascunzis ?

Share this post


Link to post

O, doamne, grotesc tablou mi-a creat in minte fantaxismul asta. S-ar incadra mai bine intr-un topic "Cosmarul Secolului" sau "Povestiri nastrusnice de budoar".Si asta dupa ce am vazut cateva fragmente din nunta lor, aseara pe B1 TV din ciclul "ati dori sa revedeti? nu? si ce daca", parca era de revelion. In afara de rochia exagerat de mov cu exagerate volanase, am remarcat casuta, care e intr'adevar frumusica.

Share this post


Link to post
Ea iesind de sub dus goala sau in prosop, balansandu-si formele ude pline de viata, trecand prin fata crudei creaturi, spre patul alb, enorm, promitator, in care se va cufunda in bratele tatalui hulpav ascuns la sanii ei calzi si plini de seva vietii ?

 

 

Cred ca ai umplut de rusine orice scenarist de telenovele de pe mapamond. Bine zugravita scena (eu o vad pe Moni in prim plan) :D

Share this post


Link to post

...daca nu se completa tabloul cu scena virilui irinel :-& chiar incepeam sa salivez. :P

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...