adisoru Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Multumesc, dar valvele au fost schimbate cu unele noi la ultima incarcare. 1 Link to comment
piciul Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Salut Am facut rost de mai tot ce trebuie sa montez A/C pe matizul meu dar am o intrebare ,nicaieri nu vad in schema unde se leaga acel termistor,imi puteti da o schema sa ma apuc de treaba? Link to comment
Soap Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Cineva din TM care a montat AC pe Matiz? Al meu E4, 2008 chel... Multumesc. Link to comment
Viktor Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Da-i bice inainte cu montajul AC-ului de asta ti-ai propus ! Moral, sustin initiativa ! Link to comment
Daniel Ghirasim Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Hello People, O sa mai adaug inca o intrebare acestui topic mult discutat. Urmeaza sa fac si operatiunea de montare AC, am gasit o masina donor cu servo + AC insa este de 1L iar masina mea este de 0.8, este vreo diferenta intre cele doua ? Multumesc Link to comment
Recommended Posts