Jump to content

Intalniri Neamt

Recommended Posts

Despre intalnirea cu Englishman, pot spune ca a fost extraordinar sa cunosc un "suflet pereche" :) in ce priveste pasiunea pentru propriile masini Cielo. Are un merit extraordinar ca a reusit sa-si pastreze masina in conditii atat de bune la aproape 200k km. Spre deosebire de a lui, a mea are doar 42k.

• Like 1
  • 13 years later...

Am intrat pe aici după muuulti ani dintr-un singur motiv. Daca va intersectați cu un motociclist prin zona Tg.Neamt, cu nr.de înmatriculare NT""MAH, trageți de urgență pe dreapta. Respectivul era ori beat ori drogat, ori ambele. M-a depășit astăzi în localitate cu mult peste 100 kmh făcând slalom haotic spre nebunesc printre mașini, linie continua, discontinuă, nu a contat. Asemenea inconștiență rar mi-a fost dat să văd, gândiți va că după fiecare depășire la limita vira puternic dreapta până în marginea șanțului, revenea la fel de nebunește peste linia continuă și continuă depășirile . Practic, omul era într-o serpentina perpetua pe un segment de drum perfect drept. 

Ferească-ne Dumnezeu de asemenea specimene. 

5 hours ago, Englishman said:

Ferească-ne Dumnezeu de asemenea specimene. 

Pe el sa-l fereasca Dumnezeu. 

Nu eu i-am turnat pe girlej cum de altfel nici in vena nu i-am tras asadar, daca vrea batai s-o spuna ! 😉