Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Salvati Delta Dunarii!!!

Recommended Posts

SAVE THE DANUBE DELTA! – SALVATI DELTA DUNARII!

 

In Romanian:

 

Grupul de Lobby Romanians Worldwide sustine initiativa Ziarului “Ziua” si va aduce la cunostinta ca am declansat, la randul nostru, o ampla campanie de sensibilizare a Diasporei romane, in vederea sustinerii acestei actiuni.

 

Suntem convinsi ca, impreuna, romani din tara si cei cu domiciliul in strainatate, vom reusi, macar in ceasul 11, sa oprim, ca societate civila, ceea ce politicul intentioneaza sa distruga.

 

Delta Dunarii este si va trebui sa ramana ceea ce este : UN MONUMENT AL NATURII. Delta Dunarii este un ecosistem unic protejat de UNESCO.

 

NE ALATURAM CAMPANIEI ZIARULUI “ZIUA” DE SALVARE A DELTEI DUNARII.

 

Romanians Worldwide Group (RWW Group) http://groups.yahoo.com/group/RomaniansWorldwide

RomaniansWorldwide@yahoogroups.com

Share this post


Link to post

am dat cu autografu, sper sa le moara la intrare tuturor rusilor ucrainienilor si surogatilor de transnistrieni :swearing: :rambo:

Share this post


Link to post

Din pacate, dupa cum s-a anuntat ieri prin mass-media (duminica) canalul Bistroe e gata, mai au putin de dragat iar de la 1 septembrie ii dau drumul... pacat ca guvernantii nostri sunt carpe de sters pantofii pentru celelalte natiuni ioropene  <img src= ">

Share this post


Link to post

Yup, yup... scrie în Jurnalul Naţional c-au şi pus 2 balize ucrainiene pe apele româneşti. Evident, incapabilii de la putere n-au făcut nimic.

Share this post


Link to post

cand romanashii au sapat sulina-si au sapat nu gluma- nu le-a mai sarit nimeni in cap,si acum pt catziva km de canal le sarim noi la ashtia.tu sa fii stat ,sa treaca dunarea pe langa tine nu ai profita de ea?nu ai circula pe ea? toata lumea sare ca dom-le o sa sece delta ca sapa rushiicanalul bastroe are cativa km si nu are cu ce sa afecteze restul deltei.doar daca faceau cascada putea sa se duca apa la ei si sa nu mai ajunga la noi.ei nu au facut decat sa dragheze canalul-care deja exista si pe care nu l-au facut acum-astfel incat sa aibe adancime de 7 m pe toata lungimea lui.

delta s-ar proteja daca s-ar interzice shalupele cu sute de cai putere care circula pe canalele pe unde ar trebui sa se circule doar cu lotca,daca nu s-ar bracona in dushmanie ma refer aici si la peshte si la vanat si multe alte aspecte.

ca sa te duci acum in delta si sa mai si stai undeva tre sa fii cu bani la greu pe tine.pretzuri la nivel de coasta de azur,ca sa arunci o unditza in apa tre sa plateshti taxe la concesionari,la arbdd,la politzia de frontiera,ajvps.am stat cu cortul pe malul canalului sf gheorghe si a venit un nene ca cica tre sa platesc o taxa de campare.omul era de la romsilva.

toate astea inseamna distrugerea deltei si al;ungarea turishtilor nu canalul bastroe.

Share this post


Link to post

Cu avatarul ala si cu motto-ul pe care-l abordezi am tendinta sa te suspectez putin... 8) mai bine sa le dam si Insula serpilor, si judetele tulcea si Braila nu crezi? :D

PS: cit despre

delta s-ar proteja daca s-ar interzice shalupele cu sute de cai putere care circula pe canalele pe unde ar trebui sa se circule doar cu lotca,daca nu s-ar bracona in dushmanie ma refer aici si la peshte si la vanat si multe alte aspecte.  
ai perfecta dreptate.

PS 2: Unde ai stat pe Sf Gheorghe?

Share this post


Link to post

de la campingul de la murighiol putzin mai in aval pe malul bratzului Sf Gheorghe.

nu sunt rus si nici rude indepartate macar nu am de origine slava.

am atitudinea asta pt ca m-am saturat sa avem atitudinea asta de a ne ploconi la vest si de a incepe sa ne plangem ca nishte copii carora li s-au furat jucariile.totzi conducatori de la stefan cel mare si pana la ceaushescu cred ca se rasucesc in mormant cand vad ce se intampla in tzara asta.la o adica daca am fi in locul ucrainienilor. si noi am face la fel.raman la parerea mea:cand s-a sapat si dragat sulina nu am mai distrus nici o delta si acum pt catziva km sarim la gat.

de la insula sherpilor ne-am luat adio de cand a semnat constantinescu tratatul cu ucraina si a zis ca nu avem nici o pretentzie la insula.am scris asta in alt post dar se pare ca a fost shters pt ca nu i-am pupat in partea dorsala pe membrii aliantzei si sunt pro nastase.si cica mai e democratzie in tzara asta.

Share this post


Link to post
am scris asta in alt post dar se pare ca a fost shters pt ca nu i-am pupat in partea dorsala pe membrii aliantzei si sunt pro nastase.si cica mai e democratzie in tzara asta.

 

Nu am ce sa zic decat....:yousuck:

Share this post


Link to post

Domnu' SJB ia stai putin: 'sTALIN SI POPORUL rUS / LIBERTATE NE-A ADUS' ?

 

Se pare ca tu nu ai fost prin satele in care armata rusa viola romincele pe banda rulanta, in timpul razboiului.

Si 'poporul rus' al tau ne-a tras 50 de ani inapoi, tovarase! Absolut tot ce vezi acum e o consecintza a ceea ce ne-au facut ei cu comunismul lor imputzit.

'Te rasucesti in mormint cind vezi ce se intimpla in tzara asta?' Pai, tovarase, cei 50 de ani de dark age in care am fost tiritzi de macelarul sTALIN nu inseamna nimic pt. tine?

Share this post


Link to post

Deci hai fara lozionci m-am satuerat de 50 de ani de ani negerii daaa!?!?.Pentru cine stie rog sa -si aminetasaca deceniul 70 si sa nu ne mai tot cacam pe noi cu mamaaa ce negritura de 50 de ani ..N-au fost chiar toti 50 naspa si pana la urma ne-au folosit l;a ceva (sau ma rog sper eu sa fi bagat ceva la scufitza fiecare din noi"...Si lasati Tetelu' Omu lsa spuna ce gandeste !!...(in paranteze fie spus nu uitati ca am mai luat-o o odata in mana cu CDR!!Deci nu uitati va rog daaaa!!!!.....)..

VREAU SA VAD SI EU CE S-A STERS DIN AUTORUL STALIN!!!!....

Bai Hitman da' tu ai fost prin satele alea cand armata rusa viola si facea si dregea !?!?..Tu ce puii mei crezi ca faceau soldatii romani cand au intrat pe unde au intrat ...Ce crezi ca dadeau ciocolata la fetele din sat !!>.ASTA A FOST AZBOIUL SI ASTA ESTE ..VEzi tu ce fac americanii in sec. 21 (natie finuta cu pretentii deh) deci asa e la razboi s-or fi saturat si ei de cuvant urat (incepe cu L si se termina cu ABA!!..)..Deci fiti si voi mai maturi pls!!

Share this post


Link to post
Ce crezi ca dadeau ciocolata la fetele din sat !!>.ASTA A FOST AZBOIUL SI ASTA ESTE ..VEzi tu ce fac americanii in sec. 21 (natie finuta cu pretentii deh) deci asa e la razboi s-or fi saturat si ei de cuvant urat (incepe cu L si se termina cu ABA!!..)..Deci fiti si voi mai maturi pls!!

 

Zeule, nu am timp de polemica asha ca inchei aici orice comentariu referitoare la aceste subiecte (rusi, americani, etc). Nu ash vrea sa spun cuvinte pe care mai tirziu le-as regreta. :X

Bafta!

Share this post


Link to post

Auzi da' cand ai timp de polemici vi la o bere!?!....Hai nu mai pune bot ce draq nu o lua personal !...Hai la BRRC si cadem noi de acord si cu rusi si cu americanii!.... Zi buna mai!....

Share this post


Link to post

stergetzi-mi mah avatarul,datzima si afara de pe forum ca tot e democratzie.in 89 s-a facut revolutzia ca sa avem libertate da? pai libertate nu inseamna cenzura.da de ce i-a deportat stalin pe romani in siberia.de buni ce erau.as deporta si eu acum daca as putea nishte curve politice din Romania secolului 21.hai sa va spun eu ce era romania dupa razboi daca nu intorceam armele impotriva luio hitler.Moldova la rushi,transilvania la bozgori si trara romaneasca si dobrogea la bulgari.

bine ca actualii ii pupa in fund pe bozgori si ii mai lasa sa foloseasca limba lor spurcata in administratzie IN ROMANIA uitand ca secole intregi romanii din transilvania au fost natzie TOLERATA.vedeam roshu in fatza cand am treut prin judetzul covasna si am vazut placutze bilingve romano-bozgoreshti si imi parea rau ca nu am nishte spray uri cu vopsea la mine sa le fac rosu galben si albastru.

n-a fost bine in 68 cand ceaushescu a spus nu invadarii cehoslovaciei si si-a bagat ---- in urss. bine acum ca ne-am dus in iraq si afghanistan sprijinind o armata invadatoare :leghump: .cu ce drept s-au dus americanii acolo? ca sa caute arme de distrugere.le-au gasit? din partzi.dupa ce n-au mai avut ce face au intors-o ca vai am scapat natziunea irakiana de un dictator.ii durea pe americani in ---- de irakieni.ii doaare de petrol.PETROLUL a fost singurul motiv pt care au invadat iraqul.sa le dea terorishtii la atentate in cap si la americani si la jidani(aici am facut un pleonasm americani=jidani) pana o sa scapam de natziile astea spurcate.

daca tot o fac ei pe jandarmul globului de ce nu intra si in cecenia ca si akolo sunt terorishti si acolo sunt crime impotriva umanitatzii.de ce? de frica nu intra.de ce nu se duc in coreea de nord unde se shtie sigur ca se fac arme nucleare? pt ca daca intra acolo transforma aia si cealalta jumate de america in deshert.

in nato am intrat din cauza sechelelor trecutului si ca sa ne simtzim mai protejati,uitand ca am mai fost in alte coalitzii care ne-au ajutat cand am avut nevoie de n-au mai putut.

si in final consideratzia mea pt americani si compania lor :yousuck:

Share this post


Link to post

toarashu' stalin..

 

ia mai cauta DUMNEATA (cuvant folosit in epoca de kko de catre activishti ptr a da un iz de respect, deoarece nu puteau sa'tzi spuna nici "tu", dar le statea in gat sa itzi spuna "dumneavoastra"..) pe acest mare WWW un forum despre "discutzii" politice..

Exista democratzie, nu anarhie..acest forum are un http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&amp;module=extras&amp;section=boardrules]regulament[/url]'>!

Asha ca du'te tu acasa la mama siberia..

 

PS: Pentru totzi cretinii care sustzin sus shi tare ca pe vremea lu' ciuruitu' era bine, propun sa se stabileasca una bucata zi in care sa fie oprite TOATE posturile de radio shi TV, iar TVR1 sa transmita o emisiune inregistrata din acei ani, DOAR intre orele 20 shi 22.. (juma de ora telejurnal, 1,25 ore lins in :butt: pe nea cizma, apoi imnul de noapte buna!)

Sa vezi atunci revolutzia dreaq..

Share this post


Link to post

Stimate domn SJB,

 

Democratie fiind, ai dreptul la opinia ta si noi ti-o respectam. Totusi sustinerea parerilor tale poate fi facuta cu ceva mai multa diplomatie.

 

"Stergeti-mi mah avatarul" , de exemplu, nu mi se pare cea mai fericita exprimare, ca sa nu zic mai mult.

 

"actualii ii pupa in fund pe bozgori si ii mai lasa sa foloseasca limba lor spurcata in administratzie" ... Citeste si tu, te rog, Regulamentul pct 2.3 si 2.5!

Nici mie nu-mi place lb. maghiara, dar asta nu e vina lor. Probabil ca si lor le suna la fel de aiurea limba romana! E asta un motiv sa ne faca spurcati?

Share this post


Link to post

"actualii ii pupa in fund pe bozgori si ii mai lasa sa foloseasca limba lor spurcata in administratzie" ... Citeste si tu, te rog, Regulamentul pct 2.3 si 2.5!

Nici mie nu-mi place lb. maghiara, dar asta nu e vina lor. Probabil ca si lor le suna la fel de aiurea limba romana! E asta un motiv sa ne faca spurcati?

 

pai tu ce parere crezi ca ungurii au alta parere despre limba romana?

daca tzi-se pare normal ca in trara asta sa se scrie pe placutzele de la intrarea in localitatzi in 2 limbi atunci no comment.

daca o sa avem atitudinea asta indiferenta fatza de ce mizerii se intampla in tzara asta atunci sa nu ne mire ca o sa ne ducem dracului

Share this post


Link to post

In plus, daca imi amintesc bine, in Brasov scrie in 3 sau 4 limbi pe placutzele de pe diverse monumente, strazi sau case in care au stat diverse personalitati.

Ba chiar germana e prima, apoi romana, apoi maghiara apoi parca inca una (nu mai stiu care). Ar trebui sa ma oftic?

 

pai tu ce parere crezi ca  ungurii au alta parere despre limba romana?

Sunt convins ca n-au alta parere dar am vrut sa subliniez ca faptul ca nu le place cum suna NU e un motiv sa ne faca spurcati. E valabila si reciproca.

Share this post


Link to post

depinde ce scrie si in ce limbi mai scrie.si nu tzi se pare normal in Romania in care limba romana e oficiala sa se scrie numai in romana?

apropo de germania sa-mi aduc aminte si de faza cu premierul gemaniei si cu tam tamul care s-a facut pe tema lu tasu care a murit intr-un sat din ardeal.catzi romani or fi omorat ungurii si nemtzii in ardeal in al doilea razboi mondial? natzie de pupincurishti ce suntem.

Share this post


Link to post
catzi romani or fi omorat ungurii si nemtzii in ardeal in al doilea razboi mondial? natzie de pupincurishti ce suntem.

Razboiul a fost, a trecut, momentan e pace (n-ai aflat?... a dat la gazeta), nu mi se pare normal sa ma las purtat de ura si sa-i injur pe nemtii sau ungurii de azi pt ce mitocanii au facut inaintashii lor. Ce-ar fi sa-i injuram si pe italieni ca am fost cuceriti de Imperiul Roman?

 

PS. Am inteles ca esti pro Nastase? Nu prea pari... daca n-ai fi afirmat singur treaba asta... as fi bagat mina in foc ca esti d-a lu' Vadim.

Share this post


Link to post

din greshelile trecutului se invatza .istoria nu poate fi shtearsa si trebuie sa invatzam din ea pt ca :ISTORIA SE REPETA.

sunt pro nastase,cu toate ca atunci cand merita il injur mai mult decat multzi.nu sunt pro vadim pt simplul motiv pt ca e o nulitate fara o doctrina si o minte stabila.

Share this post


Link to post

"A invatza din greselile trecutului" nu inseamna sa le faci tu acuma!

Share this post


Link to post

mama, ce polemica s-a nascut de ieri de cind n-am mai fost pe-aici! :o fftopic: Parerea mea este ca pe Vremea lui Ceasca ne-a fost cit se poate de rau (ai mei sunt intelectuali, asa ca erau priviti precum femeile de serviciu <fara ofensa fata de FDS> ;) dar nici acum nu ne indreptam intr-o directie buna. Nu avem coloana vertebrala si aici Fanul lui Stalin are dreptate, cit despre 23 august  <img src= "> nu-ti prea cunosti istoria TATUCA, care by the way :amazed: e doar al 3-lea criminal in istorie, slabut la valoarea lui

Share this post


Link to post

cit despre 23 august nu-ti prea cunosti istoria TATUCA

 

la ce te referi?

Share this post


Link to post

Cu riscul de a mi-o lua in freza, pt. domnul forumist SJB: credeti ca se poate folosi quote in mod adecvat? Ca tre' sa parsez tot textul si apoi sa-l impart in ce au scris altii inainte si in ce s-a raspuns.

 

Multumesc.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...