Jump to content

ryder2005

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ryder2005

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/21/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.flickr.com/photos/madalin
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II SX, Matiz SE
  • An
    2002, 2003
  • Nr. Inmatr.
    SV - 08 - CAA
  1. salut as avea nevoie de proiector ceata stanga fata si sonda nivel combustibil, pentru o nubira 2. Da-mi un semn daca exista Multumesc
  2. Salutari tuturor Am o mica problema: ori nu stiu eu unde sa caut ori nu sunt difuzoare ovale pe spate pt Matiz (SONY sau Pioneer as vrea). Presupun totusi ca nu stiu eu unde sa caut. Fara sa facem reclama, imi poate da si mie cineva un PM sa ma indrume pt Bucuresti unde pot gasi? Sa nu-mi ziceti de lanturile de hypermarket-uri ca ma apuca crizele...aia nu au nimic pe acolo...cu chiu cu vai am gasit SONY Xplode pt fata la Matizache...ultima pereche din lantul de magazine...Se aud bine by the way, insa e musai sa pun si pe spate. Multam mult!
  3. @roberth asa o fi, da' mi-e frica sa nu ii scot si zgarieturile din exterior cu flacara de la bricheta ...de tot...daca intelegi unde bat eu ). Dar le dau jos si dupa aia ma dau cu bricheta la ele. Tre sa gasesc un fumator. Stie cineva un fumator???
  4. coool exact de informatia asta aveam nevoie. Thanks De scos zgarieturile tot nu am reusit...e un fel de plastic tare ciudat, parca are niste fibre ceva si nu reusesc. Am incercat sa slefuiesc cu o stofa mai abraziva asa, mai groasa pusa pe o bucata de lemn (sfat dat de un vecin priceput la toate si cu gura mare. tot el mi-a confectionat si utilajul asa ca am zic ca deh...daca nu ii face bine, nici rau nu are ce sa ii faca). NIMIC ! le las acolo. Poate mai fac vreo doua si cu scosul fetei la usa sa fie simetrice
  5. Da, presupun ca au acelasi tip de siguranta, doar ca eu pe fata am geamuri electrice. Si panourile sunt din cele din plastic care acopera toata usa. Si asta imi ingreuneaza putin accesul. Am vrut sambata asta sa ma apuc, dar a venit ploaia si n-am mai reusit
  6. Fie ce-o fi, imi iau hainele bune, polishez Matizozaurul si vin
  7. salutari Si panourile mele de pe spate sunt un pic zgariate. Eu o sa incerc sa le slefuiesc usor cu ceva oarecum fin. Inca nu stiu cu ce dar fac experiente. Eu vreau sa te intreb altceva, atat pe tine cat si pe cei care cunosc. Cum Dumnezeu scot manerul de la geamurile din spate. Aveam (inca am) o zdranganeala in portiera, m-am apucat de scos suruburile, si am ajuns la maner...si mi-am dat seama ca habar nu am cum sa scot. Nu au mai fost scoase niciodata.presupun ca pe sub burduful ala de cauciuc trebuie sa fie ceva, o clema, dar nu reusesc sa o vad. So HELP PLEAASE. Dau o bere P.S. : e vorba de Matizozaur nu de Nubira din poza. Haideti ca la o a doua lectura mai atenta am gasit pe undeva si raspunsul la intrebarea mea . Beau singur berea pana la urma Revin cu un raspuns pentru scos zgarieturile...dupa ce imi fac curaj sa ma apuc si eu. Numai bine
  8. merci mult de info! Am deschis un nou topic pentru a avea vesti proaspete despre starea drumului, etc... Eventual sa fie "piatra de temelie" pentru excursiile din 2007 pe care le vor face si altii pe viitor. Voi completa si eu dupa ce ma intorc duminica! Numai bine!
  9. Salutari! As vrea sa plec maine intr-o drumetie catre Lacul Vidraru si apoi la Calimanesti. Problema este ca nu am fost in viata mea prin aceste locuri, cu atat mai putin cu masina. Asa ca va rog, daca ati fost recent pe acolo, sa imi povestiti si mie pe scurt detalii "picante" , cum ar fi drumurile cu gropi, drumurile blocate/inchise etc, rute ocolitoare etc. Tot ceea ce ar prinde bine unui pioner in zona asta a tarii. Maine dimineata plec din Bucuresti asa ca as fi taaaaaaaaaaaaaare recunoscator daca mi-ati povesti una alta in seara asta. Multam muuult tuturor. Promit ca o sa pun poze...daca reusesc sa ajung acolo )
  10. @Adi Iacob Salut! Sincer nu mi-am pus problema daca alarma e din "nastere" sau a captat-o ulterior. E posibil sa ai dreptate. Desi in cartea ei tehnica scrie ceva si de alarma si de testarea ei. E posibil sa fi fost montata de dealer (Radacini). Banuiala mea cu semnalizarea doar pe partea dreapta, e ca undeva in unitatea centrala a alarmei este un "controller" pt semnalizari (individual stanga-dreapta probabil, pt ca altfel nu imi explic ) si care nu functioneaza pt partea stanga... Oricum, fara sa se uite cineva la ea e greu sa imi dea un raspuns. Thanks mult de urari ! Si tie de asemenea !!! Si multa bafta cu "contabila" ...oricum merita investitia. Eu am ochit o alarma Maat pe la 350 ron cu pager ...probabil ca nu e ea chiar "state of the art" dar daca isi face treaba, jos palaria .
  11. thanks andreib. Ai dreptate cu echilibratul (si cu restul, am sa incerc sa remediez. Distributia si restul sunt schimbate.Furtunul ala trebuie sa ma lamuresc cu el.Am citit paginile de aici insa probabil mi-a scapat ). Insa dupa ce mi-au echilibrat rotile pe fata, li s-a "intrerupt" aparatura si nu m-au mai putut servi... Multumesc de raspuns ! Dar mi-am mai adus aminte de o chestie Cand pun alarma, imi palpaie doar semnalizarile de pe dreapta si e aiurea. Nu ma simt suficient de meserias sa ma apuc de desfacut si mesterit la alarma. Daca aveti vreo idee, dau un suc de struguri din '92 . Alarma presupun ca e cea standard a masinii (CENMAX) si de altfel functioneaza bine. Proprietarul mi-a spus ca "unitatea centrala" a alarmei se afla sub consola centrala.
  12. Salutari tuturor! Acum 3 saptamani mi-am achizitionat una bucata Nubira 2 din 2002 si sunt peste masura de mandru de ea . Este prima mea masina si muncesc ceva pentru ea. Am facut si un drum dus intors pana la Suceava cu ea in probe. Din pacate am niste mici "neplaceri" cu ea 1) pe la 125 - 130 a inceput sa trepideze destul de neplacut. Nu imi dau seama daca doar in volan. Mai mult o simteam in toata masina, in scaune, etc... La 150 insa mergea lin. Mai mult nu am mers. I-am echilibrat rotile la Suceava (doar cele pe fata), i-am pus ulei, filtru etc. La drumul inapoi spre Bucuresti, aceleasi trepidatii pe la 120, un pic mai atenuate parca, dar destul de prezente. Trebuia sa echilibrez si spatele. Insa ar putea fi si altceva? 2) aseara am auzit un zornait de plastic in volan (varianta fara air-bag). Am dat jos capacul si am constatat ca se rupsesera (sau erau rupte deja) 2 urechiuse care fixeaza sistemul claxonului pe capacul volanului. Am folosit niste Picatura, insa cand am strans suruburile la montare, urechiusele au crapat iarasi, in alt loc decat in cel care le-am lipit. Concluzia? Plastic casant de o calitate proasta. Solutii ? habar nu am...exista oare doar ansamblul ala de plastic sau trebuie sa ma pricopsesc cu tot volanul? ar mai fi solutii de tip romanesc, sa lipesc pe acolo ceva, sa confectionez eu un schelet din ala. Sfat : nu va infingeti cu ambele maini in claxon ca sigur se rupe ceva. Fostul proprietar asa a facut 3) in treapta 3-a si a 4-a, desi e in plaja normala de turatii, cand imi infing piciorul mai "nervos" in pedala, accelereaza un pic, apoi "da putin in nas" si smunceste, pentru ca apoi sa isi revina repede si sa accelereze mai departe. Bujiile? Injectoarele? Am pus si EFIX de la Rompetrol...o fi din cauza asta? In rest, trebuie sa ii schimb manerele nichelate de deschidere interior a portierelor fata (a crapat stratul ala si arata naspa). Multumesc pentru rabdare celor care au citit cele de mai sus. Care aveti vreo idee, va rog, le astept cu placere! Thanks
  13. Salutari tuturor! Un mic sfat daca se poate. Ati schimbat beculetul din butonul de AC la Nubira 2 ? E filozofie mare sau se poate face? Nu sunt meserias, dar ma descurc binisor la chitibusait ...multumesc mult!
  14. Sunt fan declarat al indicatoarelor cu lumina alba pe fond negru (contrast clasic) si cu mici "detalii" cu LED-uri rosii. Dupa ce achizitionez masina, o sa apelez cu incredere . Imi plac oricum toate bordurile care le-am vazut aici , dar favoritul tot ala ramane.
 

×
×
  • Create New...