Jump to content

iuli_cielo96

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iuli_cielo96

  1. Am inteles, vreau sa pun leduri mai puternice. Ms pentru detalii.
  2. Salut, vreau sa pun la masina doua lampi de torpedou/portbagaj, in stalpii de spate de langa luneta. Vreau sa se aprinda odata cu plafoniera, pot lega firele de firele plafonierei? daca se poate va rog sa imi spune-ti si mie cum ar trebui sa leg firele.
  3. salut, mai ai plafonul interior cel de material, la mine s-a dezlipit.
  4. salut, plafonul interior, cel de material il ai? la mine s-a dezlipit materialul de pe el.
  5. Salut, plafonul interior il ai? la mine s-a dezlipit materialul de pe el si s-a lasat.
  6. zi-mi si mie te rog un pret la contact , chei si toate ialele pentru cielo, ms.
  7. zi-mi si mie te rog un pret la contact , chei si toate ialele pentru cielo, ms.
  8. zi-mi si mie te rog un pret la contact , chei si toate ialele pentru cielo, ms.
  9. zi-mi si mie te rog un pret la contact , chei si toate ialele pentru cielo, ms.
  10. Salutare, ajutati-ma si pe mine, unde pot gasi garniturile de la conductele de aer conditionat care intra in compresor. Sunt din Constanta, am cautat peste tot si nu gasesc, sunt metalice si in interiorul lor sunt din guma, multumesc.
  11. Salutare, am si eu probleme cu aerul conditional la cielo. Am fost la service si pierde freonul pe la conductele care intra in compresor. Stau in Constanta, am fost pe la toate magazinele stiute de mine si nu pot sa le gasesc, ma poate ajuta cineva sa le gasesc, chiar daca le cumpar si online, multumesc!
  12. Salut, pentru cielo ma intereseaza panoul de comanda a geamurilor electrice si celelalte 3 butoane de la geamuri, astept pm, bafta!
  13. Salut, pentru cielo ma intereseaza panoul de comanda a geamurilor elecrice si celelalte 3 butoane de la geamuri, astept pm, bafta!
  14. Vand Nokia E51 Black DECODAT Pachetul contine: -Cutie -Incarcator -Cablu date -CD Soft -Card 2Gb Pret: 450 lei Nu aceept schimburi cu alte telefoane! Id Mess: iuli_lights
  15. Toate farurile se ciobesc din pacate, dar poate astea au sticla mai proasta dar se gasesc folii speciale de aplicat pe faruri. Am sa atasez si un link unde am vazut in scopul ca va ajuta cu ceva. Si eu vreau sa pun faruri clare si le voi baga motorase sa le fac electrice. Dar vreau sa las semnalizarile originale pe ele numai sa le scot galbenul acela din ele. In scop informativ http://www.carbonsystems.ro/Folie-transpar...si-interior.php
  16. Cumpar faruri cielo, electrice, originale+semnalizari originale!
  17. Salut, mai astept farurile alea? ca au trecut doua saptamani, deja suntem in a treia si nu am primit nimic. Zi`mi daca le`ai trimis sau nu, sa stiu si eu sa imi caut in alta parte. Asta este neseriozitate din partea ta. Bft!
  18. un singur far nu vinzi? sunt interesat de farul stanga cu reglaj electric.
  19. M`am gandit si eu la faza cu facutu` am sa caut material si sa le fac...dar tot am impresia ca nu o sa iasa ca cele originale...vedem ce iese!!! ms oricum
  20. Salut...daca cumva exista subiectul va rog sa il inchide`ti si direstionati...ms! as vrea sa`mi cumpar si eu huse pantru schimbator de viteze si frana de mana pentru ca cele vechi deja sunt duse, tocite...va rog daca cumva stiti de unde pot procura online as vrea sa`mi zice`ti si mie ... multumesc
 

×
×
  • Create New...