Jump to content

licuriciu

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About licuriciu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Audi
  • Model
    A3
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    PH-04-NDJ
  1. @leonardsenior si black26, se pare ca omu este plecat afara dupa masini, are tel inchis, voi incerca sa dau de el la sfarsit de saptamana. numai bine.
  2. de acord cu nfs si soferucalm. si prietena mea are aceleasi probleme, dar numai daca nu se uita in fata, la drum. atat timp cat sta cu ochii in pambriz, indiferent ca sta in fata sau in spate. asa ca
  3. pai mai oameni buni, voi nu a-ti auzit de PM, eu si uitasem de postul asta. eu le-am cumparat de la un individ din Buzau, un om foarte de treaba. Ideea este ca inca nu stiu daca a mai adus vreo masina, am sa intreb zilele astea si revin cu un raspuns, si eventual daca trimite prin curier. numai bine
  4. Nu stiu de ce sunteti contra logitech z5500, sistemul combinat cu o placa de sunet adecvata suna nu bine, foarte bine, in cazul meu am avut un Audigy2 pe care l-am schimbat cu un X-Fi Elite Pro, tot de la Creative. Este o diferenta intre cele 2 placi de sunet enorma. Nu mai spun de placile de sunet onboard, mai bine fara. Cu reglajele adecvate poti obtine ceva bun, placa are destule resurse. LE: Am uitat sa mai spun ceva, dupa ceva probe, in timp, cu ceva rabdare, logitech-ul ala varza, se tranforma in ceva frumos, cu inalte si medii frumoase, cu un bas mai mult decat acceptabil, asta datorita cica, filtrelor, am reusit ca pe sateliti sa imi redea inalte-medii, iar sub-ul are setat un 45Hz tot din placa. Semnalul trimis din placa la sistem prin cablul digital. Am utilizat pt redare Power Dvd si cateva DVD Audio, printre care si Vivaldi-4Seasons, donsoara Lopez, are un dvd in format audio, surpriza, in meniu imi parea 5.1, care culmea si mergea. In momentul in care sistemul este pus de direct chanel, semnalul este stereo, doar satelitii fata si sub-ul se aud, apoi poti trece de stereoX2, in care se aud si satelitii spate+sub. In momentul cand sistemul primeste 5.1 de la sursa, satelitul din centru incepe si el sa urle. Mai exista si dolby pro2, in mod music sau movie.
  5. Se vinde un set faruri Cielo cu motorase pt reglaj electric cu bonus un set de becuri Philips Blue Vision si o pereche de stopuri obisnuite de Cielo. Maine pun si poznele. Pret la faruri 320lei setul, pt stopuri 250lei setul.
  6. nu sunt scumpe fetele de usi, eu mi-am luat 4fete de usi,4macarale+motorase electrice,comanda sofer+3butoane, toata instalatia electrica, toate manerele de deschidere din interior,adica cele ovale, la mine erau dreptunghiulare, model de gl, geamuri pe manivela, cele 4 mututoaie cu patratica rosie de la tijele de la inchidere, vreo 50-60 suroabe la minunatul pret de 500lei. Convenabil nu?
 

×
×
  • Create New...