Jump to content

piratu94

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by piratu94

  1. Salut , cine stie ce instalatie de gpl trebuie pe nubira 1? Eu am o nubira1 e pe injectie, dar e non euro . Ca sunt instalati cu injectie mono punct ,secventiale ...
  2. Va salut, am o nubira1 e non euro si vreau sa pun gpl pe ia , ce instalatie gpl sa pun ? Eu am avut o dacie si am avut gpl, instalatia era marca lovado . Merge bine cu ea dar la nubira nustiu ce tip de instalatie sa ii pun .
  3. Salut , cine ma ajuta si pe mine? Am o nubira 1 si se aude un tacanit subtire la motor cum ar fi tachetii, doar dimineata cand motorul e rece si de cand o dat frigul face asa . Ce credeti ca ar fi? eu am ulei 10w40 castro, sa fie prea gros uleiul? si sa nu ajunga destul de repede sus la ei , ca dupa ce se incalzeste se face liniste nu se mai aude tacanitul .
  4. Salut am o problema la o nubira1? am avt bobina de inductie arsa si am schimbato, si dupa ce am schimbato sa stins becul de la shek ,dar dupa ca am mers cu ea vro 10 minute sa aprins din nou . Sa fi ramas in calculator ca defec ? Masina merge bine acuma trage se comporta normal . Cine stie ce rol are sonda lambada ? si unde este montat catilizatorul? la o nubira 1 . Ca am o nubira 1 si nu are sonda lambada adre doar un surub unde ar trebui sa fie sonda . Te-am mai rugat si atentionat sa pui intrebarile in topicul adecvat !
  5. Cine stie ce rol are sonda lambada ? si unde este montat catilizatorul? la o nubira 1 . Ca am o nubira 1 si nu are sonda lambada adre doar un surub unde ar trebui sa fie sonda .
  6. Sal am si eu o problema cu aerul, imi baga la picioare si infata daca dau la dezaburire nu baga, merge la picioare nu se inchide deloc pe ori ce pozitie dau sa bage aer .
  7. Salut am si eu o intrebare , cum se face un reset ECM ? C u motorul cald s-au rece ?
  8. Sal am si eu o intrebare , bobina de inductie depe leganza se potriveste pe nubira 1 ?
  9. Sal am si eu o intrebare , bobina de inductie depe leganza se potriveste pe nubira 1 ?
  10. Salut ,cine stie cum se ridica antena la nubira1 ? eu nu am inca cas pe masina, si nu stiu ca asa am luat masina .
  11. Am curatat si eu EGR la nubira1 si era axul de la valva intepenit ,axul lam curatat cu spari de rugina si merge usor , problema la mine e ca nustiu daca am vacum la ea cum sa verific?
  12. Salut am si eu o intrebare , la nubira 1 sx are in bord are bec pentru usi ? daca ai usile deschise ? Ca la mine numi arata nimic, cand am usile deschise doar la porpagaj imi arata .
  13. Atunci asta sa intamplat, am arso ca am scos fisa de la bujie intimp ce mergea masina , mai bine o probam cu bujia pusa la fisa . Asta e alta noua e o invatatura de minte. Mersi de sfat !
  14. Continental TS 800 ESTE MARCA ORIGINALA CONTINENTAL SI SE FABRICA DOAR PENTRU MASINELE CARE IES DEPE POARTA FRABICI ,SI SE NUMES OE. Intreaba de ilocutitorul lor ca trebuie sa fie dar se numes alt cunva.
  15. Cine ma lamureste si pe mine? Se poate arde bobina de inductie dar sa dea scanteie la 3 fise si la una sa nu dea de loc. Are circuit separat pentru fie care fisa s-au sa fie de la alceva ? Fisele sunt noi , si cand o scot din bobina una cate una face flama la bobina dar una nu face nimic e moarta .
  16. Pai nu am mers cu ea asa si nici nu merg, am facut comanda la alta bobina si o schimb ca alta solutie nu e . Cine ma lamureste si pe mine? Se poate arde bobina de inductie dar sa dea scanteie la 3 fise si la una sa nu dea de loc. Are circuit separat pentru fie care fisa s-au sa fie de la alceva ? Fisele sunt noi , si cand o scot din bobina una cate una face flama la bobina dar una nu face nimic e moarta . Va multumesc
  17. Pai la mine merg 3 buji da cred ca e 2x2 probabil are un modul ars dar e curios e ca merg 3 fise si 3 buji, masina merge si ia singura numai ca face ca tractorul . Nustiu ce sa mai zic o sa merg la un servis s-au sa schimb bobina ca am gasit la cineva destul de ieftin una. Va multumesc pentru informati , fisele sunt noi dela buji ca leam schimbat toate .
  18. Salut sper sa nu va deranjez ,ma puteti ajuta si pe mine cun raspuns? Am o nubira 1 si mi-sa zmuls o fisa de la bujie si am schimbat tot setul de fise am pus noi , la fisa care era rupta numai am scanteie nici la bujie si nici la bobina cand scot fisa. Dar la cele late am si la bobina si la buji ca leam scos pe rand si fac scatei de mo si curentat , so fi ars bobina de inductie ? Ce ziceti eu cred ca daca era arasa bobina numai dadea scanteie deloc , In bord imi sata becu chek energi cel cu motorul aprins nu se stinge dupa ce pornesc masina , sa schimb bobina s-au sa merg cu e la un tester? Masina merge dar in 3 buji Va multumesc
 

×
×
  • Create New...