Jump to content

vmlinuz

Membru
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vmlinuz

  1. De aceia am cerut 4 autocolante
  2. Kalosu` a primit autocolant:
  3. Nu sunt sigur de asta, dar daca ma gandesc ca un tren de mare viteza trebuie sa invinga si rezistenta aerului si fortele de frecare de pe sine (are destule roti)... Poate nici asa nu consuma mai multe resurse decat un jet. In plus Clarkson e subiectiv in destule cazuri.
  4. Poti sa ignori intrebarea mea, am incercat az sa schimb asa cum ai zis, a 3-a la 40 km/h si nu pot sa zic ca nu are putere, chiar daca mi se pare subturat. Si tu ai si motor de 1.8.
  5. http://www.chevrolet.ro/accesorii-service/...ie-extinsa.html
  6. La 35-40 km/h eu nu schimb a 3-a inca. Ce turatie ai in a 3-a la viteza aia?
  7. Asa, 1 an si ceva limita de kilometri.
  8. Am votat Nu, din alte motive, pentru ca: 1. Nu-mi place cum arata 2. Cred ca se poate face o masina electrica mai buna (autonomie, timp de incarcare, putere) 3. Nu stiu pretul.
  9. Stiu, de aceia am zis ca e offtopic. Totusi, e interesant ca au reusit sa faca o masina electrica performanta, cu autonomie de aprox. 350 km, care arata si bine. Si se incarca mult mai repede(3,5 ore)
  10. Poate offtopic aici, dar tot masina electrica este: http://www.teslamotors.com/ 0-100 km/h in 3.9 secunde. Problema e pretul...
  11. Am avut un incident neplacut aseara. M-am dus dupa prietena mea si am lovit un cos de gunoi in timp ce parcam. S-a indoit caroseria langa farul din spate. Eram obosit si neatent, si n-am observat cosul de pe stalp Urmeaza sa repar masina pe casco candva la inceputul lui mai, pentru ca maine plec in Ungaria pentru o saptamana. Sper sa-l faca bine in service. Saptamana asta am primit si autocolantele (multumesc Mircea).
  12. vmlinuz

    Chevrolet Kalos

    Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de el Tata are un Kalos exact ca al tau, culoare, motor, dotari. Tot cu cauciucuri de 185. Imi plac foarte mult Kalosurile hatch. L-am condus pe al nostru cam 20k km inainte sa iau Lacetti.
  13. Eu asa am citit candva pe siteul Chevrolet ca se poate cumpara garantia extinsa inainte sa ai x km, nu neaparat la cumpararea masinii. Acum m-am uitat pe site dar nu mai gasesc informatia. Cred ca limita era 50k km, dar nu sunt sigur. Trebuie intrebat la vreun dealer,
  14. Am aflat si eu ieri ca nu prea functioneaza stopul de frana la unele loganuri. Aveam in fata un logan 1.6 16v in Turda care a oprit la o trecere de pietoni pentru a lasa oamenii sa treaca. Era drum cu 2 benzi, pe banda 1 circulau mai mult tirurile, noi eram pe banda 2. Aveam in jur de 60 km/h. Cel cu loganul a oprit la trecere FARA sa i se aprinda stopul. Era sa-l lovesc din spate, noroc cu abs-ul, ca l-am ocolit in dreapta si am oprit langa el. Nici nu stiam ce sa fac, sa-l trimit undeva, sa-l claxonez. Omul nu prea avea nici o vina, numai masina lui prost facuta. Noroc ca pe banda 1 nu era nimeni. Pana acum n-am observat faza asta cu stopul de logan, numai am citit pe forum. Putin mai tarziu, tot in Turda(era aglomeratie mare), eram in spatele unui logan de politie. Am zis sa vad daca ii merg stopurile de frana. A oprit la semafor, in coloana, de cateva ori, fara sa clipeasca macar stopul. Bine ca erau si momente cand s-a aprins, deci nu erau arse becurile. De acum incolo depasesc orice logan care este in fata mea, sau tin o distanta de 50-100 m de el.
  15. vmlinuz

    CATERINCA

    PCR letzte bank la Tg. Mures Am un hdd cam vechi: 49710 days ~= 136 ani
  16. vmlinuz

    Google

    Alea cu tagurile META de multe ori au putin efect, pentru ca toti pun mii de cuvinte cheie care nu au nici o legatura cu siteul respectiv. Eu nu numesc asa ceva SEO. Iar robots.txt se foloseste mai mult pentru a restrictiona accesul robotilor pe anumite sectiuni ale siteurilor. Nu este necesar prezenta fisierului pentru a intra in indexul motoarelor. In legatura cu a doua intrebare serviciul se numeste AdWords http://adwords.google.com/ de la Google si da, se plateste. Este un serviciu destul de complex, iar pretul variaza pentru fiecare cuvant cheie in functie de concurenta.
  17. vmlinuz

    Google

    Exact. Daca apare pe un site care e indexat frecvent de bot (zilnic), apare repede.
  18. vmlinuz

    Google

    Cel mai rapid mod de a fi indexat de Google e sa ai link spre siteul tau pe un alt site care este deja in index. In cateva zile va aparea si siteul tau in rezultate. In rest SEO.
  19. Si atunci de ce l-ai luat? Beton si gresie nu vrei in masina? Era un episod Top Gear unde au bagat la greu ciment, semineu, gresie si alte prostii intr-un mertan
  20. vmlinuz

    A Fost Spart KeeLoq

    Pe wiki scrie ca nici nu le trebuie o ora ci doar cateva minute cu atacul asta nou descoperit in martie 2008. Si nu-i nevoie de o duba plina cu athloane, doar un laptop. The attack by the Bochum team allows recovering the secret cryptographic keys embedded in both the receiver and the remote control. It is based on measuring the electric power consumption of a device during an encryption. Applying what is called side-channel analysis methods to the power traces, the researchers can extract the manufacturer key from the receivers, which can be regarded as a master key for generating an arbitrary number of new valid keys of one particular manufacturer.[...] The new side-channel attacks allow for achieving the same goal, i.e., cloning of a KeeLoq remote control, in only minutes with the computational power of one standard PC. With the most devastating attack, car keys (or building keys) can be cloned by eavesdropping two messages transmitted by a remote control. This can be achieved by monitoring the codes sent by a legitimate remote control (e.g., the owner opening his car) from a distance of up to 100 meters. Linkul e pus de VAXXi.
  21. OT: Si la noi in Reghin nu stiu ce sa faca cu MIL aprins la Megane Uita-te pe site-ul chevrolet.ro. Acolo vezi ce dotari are, daca iti plac. Sunt si ceva poza, majoritatea de pe platinum.
  22. Pana la urma ai platit sau nu? Si ce scria pe spray?
  23. De ce ti se pare genial? http://www.rotld.ro/ Avand in vedere hotararea Comitetului de Directie al ICI-Bucuresti corelata cu prevederile Hotararii Guvernului Romaniei din data de 19.03.2008 s-a stabilit ca salariatii din cadrul ICI-Bucuresti nu lucreaza pe perioada desfasurarii Summit-ului NATO, 02 - 04.04.2008 si ca urmare in aceasta perioada serviciul de administrare domenii .ro nu va lucra cu publicul (plati la casierie, inregistrare domenii noi). Cererile pentru inregistrare domenii .ro primite in aceasta perioada vor fi prelucrate incepand cu 7 aprilie 2008.
 

×
×
  • Create New...