Jump to content

Razor

Membru
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Razor

  1. Multumesc pentru urari!

  2. Am facut revizia de 30.000 si am schimbat: 1. ulei motor Castrol TXT Softec 5w30 2. filtru ulei MANN 3. antigel HEBU 4. lichid de frana TRW dot 4 5. filtru benzina MANN 6. placute de frana FERODO A mai verificat baiatul de acolo jocul de la rulmenti, amortizoare, bucse, si a durat 2 ore.
  3. Am cateva nelamuriri: 1. martorul n-ar trebui legat pe firul de accesorii? 2. ati dimensionat circuitul a.i. sa nu se arda prea curand ledul (14V 1.4W)?
  4. Jos taxele !!! Vesti bune : http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-01-09&id=213855
  5. Am cumparat pana la urma SKF, nu sunt cu mult mai scumpi fata de cei DW, iar din punct de vedere calitativ, sunt net superiori.
  6. Ce parere aveti de rulmentii URB? Daca ati luat rulmenti de calitate gen SKF, FAG, INA, URB, ZKL, NSK, care e diferenta fata de cei Daewoo.
  7. Tiwa Therm din TM sucks big time. Ultima data cand am fost sa-mi schimb suspensia au montat un prezon direct cu pistolul pneumatic si l-au prins gresit, rezultat: atat prezonul cat si boltul de pe fuzeta nu mai au filet. Si inca una, tot last time, dupa ce au lasat masina de pe elevator, unul dintre brate nu a mai coborat pana jos, si ce s-au gandit maimutele, sa traga de aripa de fata in sus, bine-nteles ca au indoit aripa. Concluziv, nu mergeti la service Daewoo, mergeti la service Porsche, poate acolo sunt oameni ...
  8. Razor

    Spalatoriile auto

    Salut, am urmatoarea nelamurire: cum se aplica spuma/samponul activ pe masina? Am citit ca ar fii nevoie de un compresor de aer + apa care sa permita reglarea mixturii de detergent si apa. Eu am un spalator Karcher K7.21M+ care permite alimentarea cu detergent dar problema este ca nu precizeaza daca este posibila alimentarea cu spume active. Dat fiind faptul ca aceste spume active au la baza anumiti acizi pot ataca sistemul pompei si al electovalvei. Daca aveti cunostiinte legate de acest topic, va rog sa le impartasiti.
  9. Razor

    Matiz

    Cauciucurile am vrut sa le schimb cu unele mai late, dar n-am avut cum fiind prea late. De cand am schimbat suspensia (arcuri -30mm + amortizoare) la denivelari foarte mari in drum atinge doar cauciucul din partea stanga spate. Iar cum drumurile patriei sunt numai denivelari, la 100 - 110 => fenomenul mai sus mentionat. Nu are joc rulmentul spate, e pur si simplu mai iesita puntea pe partea stanga, foarte putin. N-as vrea sa pornesc un sir de polemici de genu : masina a fost lovita, etc. Masina are 25560 km si am avut super grija de ea, si am
  10. Razor

    Matiz

    4Laurentiu83: MP3-ul este centrat foarte bine, pe masurate . Senzatia pe care o da din unghiul cu pricina este intr-adevar ciudata dar MP3-ul are o margine care este un pic spre interior, dupa marginea aceea si marginea fetei am facut centrarea.
  11. Razor

    Matiz

    Update la poze...
  12. Poate si un stabilizator de tensiune ar fii bun. Cel putin la mine in regim de ralanti pozitiile palpaie usor.
  13. Am citit tot topicul dar am vrut sa subliniez ce a spus steph. Amplificarea semnalului de la bobina de inductie duce la o scanteie mai puternica si se realizeaza cu un amplificator de semnal. La masinile de curse se recurge la metoda mentionata.
  14. Razor

    Matiz

    Calitatea vopselei pe Matiz lasa intr-adevar de dorit si mai ales daca masina e tinuta afara e si mai trist. Eu am garaj si am grija ca aproape saptamanal sa o spal. Mi-am cumparat un aparat de spalat sub presiune si produse de intretinere. De aici si aspectul lacului si a vopselei. Conteaza foarte mult sa fie spalata masina si data cu ceara. P.S. aparatul foto nu e prea stralucit, e de la telefon (P900).
  15. Salut, bandourile sunt cumparate de la dl. Nicu Barbu din Iasi (www.autodaewoo.ro) si au costat 75 RON. Pragurile sunt din Oradea de la Horguem Tuning si au fost 200 RON + 250 RON vopsit. In legatura cu prinderea CD playerului, eu l-am montat singur pe al meu si l-am aliniat perfect . Problema cu fixarea am rezolvat-o astfel: am prins niste urechi laterale(cele de pe casetofonul standard) cu nituri de masca culisanta de Aluminiu a mp3-ului. Dupa cum spunea si steph, ornamentele acelea argintii sunt de-a dreptul kitch. Impruvements: - jenti Al - amortizoare Sachs sau Kayaba (cel putin cele de pe spate) - finite usi SE - geamuri electrice SE POWER - filtru aer sport + renuntat la rezonator + restrictor - amplif de semnal pe bobina de inductie - o izolare fonica a habitaclului - etc.
  16. Razor

    Matiz

    4DXR: nu am modificat spoilerul spate din motive de incompatibilitate cu stilul masinii a modelelor oferite pentru modificare. 4CieloFan: multumesc pentru aprecieri. Vopseaua este cea originala. De ce crezi ca am schimbat-o?
  17. Subscriu la ce a spus SORAN.
  18. Razor

    Matiz

    Pai ideea de recilcurare are impact pe noxe mai scazute. De ce? Tocmai "recirculare" este cuvantul cheie : mai putin oxigen pe admisie => mai putina benzina in camera de ardere => less power. That's all folks!
  19. Razor

    Matiz

    Gropile sunt intr-adevar o problema dar pe cat posibil le evit. N-am indoit jentile de cand le am (1 an). Nu aveam obiceiul de a urca borduri, deci la capitolul asta n-am probleme.
  20. Razor

    Matiz

    4Mad MAX: 1. kitul e de la Pit Stop Tuning 2. se pot pastra amortizoarele vechi; doar in caz ca vrei s-o lasi mai mult de 6 cm ai probleme cu alea stok 4sprite: nu prea urcam borduri nici inainte de schimbare; referitor la tinuta de drum este excelenta (testata la 130, parca e pe sine), dar strazile patriei noastre nu permit un asemenea tuning. Multumesc si cu acest prilej feedback-ului de la voi.
  21. Razor

    Matiz

    4FLEX: Amortizoare fata Kayaba - ulei si spate Sachs - gaz; motivatie: inainte am avut si pe fata gaz dar era cam nasol, mult prea rigida, puntea fata are unde sa oscileze pe cand spatele nu vreau sa fie prea saltaret, in plus imi ating si cauciucurile in spate. Am trecut iarasi la Conti. In privinta filtrului "sport", da este de tip panel, din cauza ca n-am vrut sa ma complic cu probleme gen: da gaura pentru senzorul MAP, adapteaza furtunul de recirculare, ... Momentan nu prea am timp: scoala + servici, dar in vacanta de vara sper sa fac mult mai multe progrese. Sper ca atunci sa am timp de ECM si sa-l fac totusi in varianta completa.
  22. Razor

    Matiz

    Multumesc pentru urari si remarci. Imi cer scuze ca va raspund asa de tarziu dar am fost la munte. Filtru de aer sport feeling: sunet placut, parca are un cuplu mai bunicel de la 2500 rpm, diferenta intre A/C si fara este mai putin notabila. Kitul de la Weitec este 150 EURO, care include doar arcurile. Restul este alta treaba. 4lucian14: masina e mult mai rigida si stabilitatea este net superioara, daca puteti renunta la confort merita. Barile sunt vopsite din fabrica este Maty SE A/C
  23. Razor

    Matiz

    Pragurile, itr-adevar, sunt de la Horguem. La motor doar filtru sport, urmeaza si altele.
  24. Razor

    Matiz

    Multumesc pentru aprecieri, dar sita chiar e pe bune. "ce-s chestiile alea de sub semnalizatoarele laterale" -> sticker cu KW "nici dracia aia portocalie de pe prag" -> sticker cu K&N + Weitec
  25. Razor

    Matiz

    Salutare, prezint si eu masinuta mea cu dotarile aferente pana in prezent: - kit suspensie Weitec (lower 30mm fata/spate) - filtru aer sport K&N - jenti Al CMS - mp3 player Panasonic - subwoofer Magnat - praguri - bandouri - aripioare - terminal Borla - bujii Bosch Super 4 - becuri Bosch Blue Xenon sper ca pozele vorbesc de la sine. Edit: and there's more to come...
 

×
×
  • Create New...