Jump to content

Razor

Membru
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

About Razor

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/11/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Renault
  • Model
    Megane II Lux Dynamique 1.6 16v
  • An
    '04
  1. Multumesc pentru urari!

  2. Aduc stelele..:)

    la mulţi ani!

  3. La multi ani!

  4. Am facut revizia de 30.000 si am schimbat: 1. ulei motor Castrol TXT Softec 5w30 2. filtru ulei MANN 3. antigel HEBU 4. lichid de frana TRW dot 4 5. filtru benzina MANN 6. placute de frana FERODO A mai verificat baiatul de acolo jocul de la rulmenti, amortizoare, bucse, si a durat 2 ore.
  5. Am cateva nelamuriri: 1. martorul n-ar trebui legat pe firul de accesorii? 2. ati dimensionat circuitul a.i. sa nu se arda prea curand ledul (14V 1.4W)?
  6. Jos taxele !!! Vesti bune : http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-01-09&id=213855
  7. Am cumparat pana la urma SKF, nu sunt cu mult mai scumpi fata de cei DW, iar din punct de vedere calitativ, sunt net superiori.
  8. Ce parere aveti de rulmentii URB? Daca ati luat rulmenti de calitate gen SKF, FAG, INA, URB, ZKL, NSK, care e diferenta fata de cei Daewoo.
  9. Tiwa Therm din TM sucks big time. Ultima data cand am fost sa-mi schimb suspensia au montat un prezon direct cu pistolul pneumatic si l-au prins gresit, rezultat: atat prezonul cat si boltul de pe fuzeta nu mai au filet. Si inca una, tot last time, dupa ce au lasat masina de pe elevator, unul dintre brate nu a mai coborat pana jos, si ce s-au gandit maimutele, sa traga de aripa de fata in sus, bine-nteles ca au indoit aripa. Concluziv, nu mergeti la service Daewoo, mergeti la service Porsche, poate acolo sunt oameni ...
  10. Razor

    Spalatoriile auto

    Salut, am urmatoarea nelamurire: cum se aplica spuma/samponul activ pe masina? Am citit ca ar fii nevoie de un compresor de aer + apa care sa permita reglarea mixturii de detergent si apa. Eu am un spalator Karcher K7.21M+ care permite alimentarea cu detergent dar problema este ca nu precizeaza daca este posibila alimentarea cu spume active. Dat fiind faptul ca aceste spume active au la baza anumiti acizi pot ataca sistemul pompei si al electovalvei. Daca aveti cunostiinte legate de acest topic, va rog sa le impartasiti.
  11. Razor

    Matiz

    Cauciucurile am vrut sa le schimb cu unele mai late, dar n-am avut cum fiind prea late. De cand am schimbat suspensia (arcuri -30mm + amortizoare) la denivelari foarte mari in drum atinge doar cauciucul din partea stanga spate. Iar cum drumurile patriei sunt numai denivelari, la 100 - 110 => fenomenul mai sus mentionat. Nu are joc rulmentul spate, e pur si simplu mai iesita puntea pe partea stanga, foarte putin. N-as vrea sa pornesc un sir de polemici de genu : masina a fost lovita, etc. Masina are 25560 km si am avut super grija de ea, si am
  12. Razor

    Matiz

    4Laurentiu83: MP3-ul este centrat foarte bine, pe masurate . Senzatia pe care o da din unghiul cu pricina este intr-adevar ciudata dar MP3-ul are o margine care este un pic spre interior, dupa marginea aceea si marginea fetei am facut centrarea.
  13. Razor

    Matiz

    Update la poze...
  14. Poate si un stabilizator de tensiune ar fii bun. Cel putin la mine in regim de ralanti pozitiile palpaie usor.
  15. Am citit tot topicul dar am vrut sa subliniez ce a spus steph. Amplificarea semnalului de la bobina de inductie duce la o scanteie mai puternica si se realizeaza cu un amplificator de semnal. La masinile de curse se recurge la metoda mentionata.
 

×
×
  • Create New...