Jump to content

Mâtzu' si Motanu'

Recommended Posts

Daca nu scoti materialul ala de acolo,in maxim 3 luni se va fisura galeria fiind din fonta.

Asa cum zicea si Florin,Madkat,daca nu e din Inox nu se monteaza astfel de izolatii.

Plus ca pt operatii de asta natura se foloseste banda speciala.Uite ce am folosit eu.

http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/27470-daewoo-cielo-1995/page-65?do=findComment&comment=558604

Edited by Costi VLN

Haidi bre, ca mi-a ramas :P Acu' ontopic, la acelasi volum 19 setat din mp3player, se aud o tzara mai tare, plus ca pot creste volumul la 24 fara sa zbarnaie :banana: .

Dati-mi o idee de difuzoare care sa tina volumul 34 (maxim ) al sonyxplodului de pe matiz.

120000 km fara un pic, schimb ulei gm5W30 la conserva...

Edited by augustinionut

Colegii, e doar de proba: nici o imbunatatire, caldura tot e. Poate mut senzorul in carcasa filtrului.. :rolleyes:

Maine primesc senzor :P A, si ulei cutie viteze mannol. Dasta am in cutie de ceva vreme, dar ma gandesc sa il schimb, din cauza ca e posibil sa ma mut cu mâtzu' in Spania.

Si eu am 75w80 si merge bine, in afara de 2 care agata indiferent de situatie, 3 se aude numai iarna pe ger pana se incalzeste cutia, in rest liniste totala, cateodata nici marcharrier-ul nu se aude, daca nu ma grabesc si las masina sa se opreasca de tot, e liniste si la marcharrier. La mine in marcharrier se intampla sa nu intre pana la capat, daca ridic piciorul de pe ambreiaj incepe sa caraie, insa am gasit o solutie care la mine merge : in astfel de situatii ( daca se poate ) ridic piciorul de pe frana ( daca nu trag frana de mana) si cu piciorul pe ambreiaj accelerez foarte putin ( uneori nici nu este nevoie ) si intra foarte frumos si in marcharrier. Singura smecherie este sa iti dai seama cand intra si cand nu in marcharrier , de obicei este insotit de acel clantanit, dar nu este obligatoriu. La Augustin merge bine cutia, caraie numai cand baga el mana aiurea in schimbator( are cotiera si e destul de incomod din cauza spatiului mic ).