Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Chevrolet Cruze - Impresii, Pareri

Recommended Posts

Credema ca eu nu mai am nopti si nu pot dormi gandindu-ma la aceea zi,....

Deci te astept la inspectie vizuala dupa ce iei masina. Asteptare usoara. :D

Share this post


Link to post

Sigur cu cea mai mare placere vin,dar peste 4 luni atata dureaza sa imi vina masina. :D

Edited by EM!L
Înlăturarea citării integrale a mesajului anterior.

Share this post


Link to post

Uite ce am gasit pe net

chiar e utila ESC.

Share this post


Link to post

Azi am gasit bancheta spate uda!Mi-am adus aminte ca in iarna cand am ridicat capacul din portbagaj am gasit apa in locasul roatei de rezerva..am considerat atunci ca este de la roata schimbata pe care poate o bagasem cu un pic de zapada pe ea.Deci,m-am dus la prtbagaj sa vad daca gasesc si acum apa in locas...surpriza!Aveam apa in porbagaj - ma gandesc ca apa aia la frane sare de acolo si uda si bancheta spate,asta e singura explicatie la care m-am gandit;anyways am facut programare la service GTT si maine dim ma duc sa le arat astora.

Idee ea ca nu stiu cum naiba ajunge apa acolo,pt ca capacul ala mochetat nu este ud,deci nu cred ca imi intra pe la chedere;apoi si mai ciudat este ca ajunge pe bancheta spate!!!

Voi incerca sa o pun si pe calculator maine sa ii verifice astia parametrii - consumul este mare - vreau sa vad daca gasesc ceva,desi nu cred.

Voi ati intampinat problema asta cu apa?Va sugerez sa ridicati capacul ala si sa va uitati in locas - s-ar putea sa aveti o surpriza...

Share this post


Link to post

Probabil se prelinge din "oala" vreunui stop. La mine asta a fost, era un por(o gaurica mica, cat o scobitoare un diametru) in oala stopului din stanga iar apa se prelingea pe table, fara sa ude mocheta, direct in locasul rotii de rezerva.

Share this post


Link to post

Sake, era o cantitate mare de apa? Pentru ca acolo se mai strange si din condens in special iarna. Eu iarna scot unul din dopurile alea de cauciuc sa aibe pe unde sa se scurga.

Share this post


Link to post

Sake, era o cantitate mare de apa? Pentru ca acolo se mai strange si din condens in special iarna. Eu iarna scot unul din dopurile alea de cauciuc sa aibe pe unde sa se scurga.

Maricica cantitatea...nu cred ca e de la condens in nici un caz...prea multa apa...nu inteleg totusi faza cu bancheta:nu a stat nimeni in spate,nici macar un bebe care sa faca pipi acolo greenguy.gif inteleg ca ar trebui sa fie niste doape pe acolo,dar asta pt apa care intra poate accidental cand faci tu cine stie ce prin portbagaj,dar sa am atata apa - ciudat si daca nu vedeam ma trezeam cu ditamai rugina acolo.

Sa vedem ce spun cei de la service maine...

Share this post


Link to post

Daca e multa ti-a intrat pe undeva, evident.

Share this post


Link to post

Va salut,

 

As vrea si eu sa montez niste aparatori de noroi la un cruze si nu stiu de unde sa cumpar.

Am fost la dealer si nu stia ce sa imi spuna .A zis ca ma suna el dar nimic pana acum.Am mai incercat pe la magazine de specialitate au incercat si nimic.Mi-au spus sa uit.As vrea totusi originale.

Daca poate sa ma ajute cineva .77000000.gif

Share this post


Link to post

Despre legislatie, dealeri, creditare si asigurari discutam in sectiunea dedicata! Ca sa-ti satisfaci curiozitatea, el cumpara masina de la Expocar.

Share this post


Link to post

Ce Chevrolet nu e insetat?

Consumul este indicat de CB?

Share this post


Link to post

Sedanul tatei. Papa un mixt de 7-7,5. Te oftici?

Share this post


Link to post

Legat de problema cu apa din portbagaj, sunt curios daca au mai avut si alti posesori de Cruze aceiasi problema si daca lucruri de genu asta se intampla si la alte masini.

 

Deci: am fost la service GTT - nu era de la masina,era din tampenia mea - aveam un bidon de lichid parbriz in portbagaj si se pare ca dopul nu era tocmai strans - asa apa de la frane si demarari a ajuns sin in oala rotii de rezerva si s-a infiltrat si pe bancheta spate.

Oamenii s-au coportat super ok tinand cont ca io fusesem idiot - mi-au demontat bancheta,l-au bagat pe unu in portbagaj sa vada daca curge apa si mi-au uscat si bancheta cu feonul.

Io ma speriasem pt ca mai gasisem apa in iarna in oala de la roata de rezerva si acum nu am observat ca nuanta lichidului era verzuie - ca lichidul de parbriz smilies56.gif Stupid me!

Sambata ma duc cu ea sa imi regleze timoneria cutiei de viteze.

Apropos de consum mi-au bagat-o si mie pe aia cu ''nu avem ce sa ii facem,asta e orasul''.Deocamdata se mentine undeva la 10 in oras,sa vedem cum se comporta.

Share this post


Link to post

In toamna am primit discount de 14% pentru Cruze LS 1.8. Cred ca se poate si mai mult :D . Acum voi incerca sa obtin si garantia pe 5 ani. ei ofera doar 3. Cred ca se poate mai ieftin mai ales in conditiile in care Renault Fluence se vinde la acelasi pret (cu discount aplicat) si intr-o configuratie ceva mai buna.Azi am fost la renault si in aceiasi bani mi-au oferit in plus scaune piele, 4 difuzoare si cruise control.Motorul este 1.6 benzina(trebuie testat saptamana urmatoare).Fluenceul are portbagajul mai mare si vine echipat cu pachetul drumuri grele si garantie 5 ani, dar imi place mai mult Cruze si in conditiile astea cred ca pot scoate mai mult de la dealerii Chevrolet. Voi aplica schema X - Y a la Badea Fane ;) si vom vedea.

Share this post


Link to post

Stimati tovarasi forumisti, dat fiind ca topicul asta risca sa ajunga o mare ciorba, am purces la impartirea mesajelor pe caprarii.

 

In aceasta sectiune ramane topicul in care cititi acest mesaj, impreuna cu:

 

Chevrolet Cruze - probleme tehnice

Chevrolet Cruze - despre achizitie, leasing, costuri, vouchere, rabla, etc

 

Consum Chevrolet Cruze pe benzina, motorizarile 1.6 si 1.8

Consum Chevrolet Cruze pe motorina, motorizarea 2.0

 

La piese:

 

Chevrolet Cruze - anvelope

Chevrolet Cruze - scut motor

 

La tuning:

 

Chevrolet Cruze - modificari audio si sisteme navigatie aftermarket

Chevrolet Cruze - alte accesorii, de genul aparatori de noroi, etc

 

Va rog sa respectati subiectele, si sa pastram acest topic strict pentru impresii despre masina. Multumesc.

Share this post


Link to post

Acum 2 zile m-am dat din nou cu Cruze-consum de 11.8 litri mers sportiv-nu ca viteza ci ca turatii-motor 1.6 E faina masina-o consider o revelatie asemenea Kia Ceed!

Share this post


Link to post

Azi dupa in ce am facut drive test cu cruze tot l-am sexat pe tipul de la vanzari cu intrebari,si am o nelamurire si anume:masina care are senzor de lumina si implicit de ploaie daca e setat cel de lumini pe auto atunci ziua automat porneste faza scurta iar in spate blocurile optice nu,cel putin asa a zis dealerul,la care eu bun si cand se insereaza porneste si cel din spate?,iar el poi nu ca tre sa invarti de nu stiu ce buton probabil acela din stanga si atunci porneste.Mi se pare cam stupid si l-am intrebat ca ce rost mai are senzorul de lumina daca nu porneste automat si tot tre sa invart de butoane.Raspunsul a fost "poi cand opresti masina se opreste si lumina" mama ei de senzor asta da mare scofala.Acum vin eu si va intreb pe posesori cu acel senzor cum functioneaza sa imi explice si mie ca dealerul era tare pe langa,sincer nu vad utilitatea daca tot eu il pornesc si numai atata e beneficiu ca la oprirea masine se opreste si farurile.Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post

Dealerii sunt incompetenti.

Mi se pare cel putin stupid, la un dealer care vinde 6 masini (Spark, Aveo, Lacetti, Cruze, Epica, Captiva), ca un client sa stie mai multe decat stie dealerul.

 

Senzorul de lumini: Il lasi pe auto si-si vede de treaba, bineinteles ca aprinde si pozitiile din spate.

Daca il comuti manual (pe pozitii sau faza scurta) - nu se mai opreste nimic cand opresti masina.

Daca il dai spre off, iti stinge faza scurta, si revine singur in pozitia auto. Nu mai stiu daca stinge si pozitiile, personal nu ma intereseaza, prefer sa merg cu faza scurta tot timpul pornita, asa ca-l las pe auto.

 

Citeste manualul, vezi ca e pe chevrolet.ro

Share this post


Link to post

Deci sa inteleg ca odata pus pe auto el is vede de treaba si eu nu mai trebuie sa butonez,porneste ziua faza scurta si doamne ajuta,eu eventual mai pot porni farurile de ceata.Merci pt raspuns mi se parea mie stupid ce imi explica dealerul dar marog astai pregatirea lor.

Share this post


Link to post

Cei care au motorul de 1.8 cum merge fata de 1.6 trage mai bine se simte diferenta,deoarece eu am facut drive test cu 1.6 si mi-a placut cum merge dar is curios cu e cu 1.8,si nu mai am rabdare pana cand vine masina asa ca va intreb pe voi.

Share this post


Link to post

Trage mai bine, nu o sa ai probleme cu demarajul, eu am avut inainte de Cruze un Opel cu motor de 2,2 diesel si stiu ce spun, nu o sa-ti para rau de alegere.

Share this post


Link to post

Salut,

Am cumparat cruze 1.8. Ia-ta cateva impresii (dupa 370 km):

- e super

- are demarajul bun

- comenzile sunt confortabile; scaunele te imbraca perfect; cutia de viteza fixa;

- impozit pe an 162 lei

- RCA / an 640 lei ASTRA

 

O recomand.

Share this post


Link to post

Salut ROZI

si felicitari, s-o stapanesti cat mai mult timp fara probleme.

Tot un CC 1.8 an comandat si eu, urmeaza sa ajunga in 2-3 saptamani :lavolan:

 

Cand le udam? :drinkers:

 

Sa auzim numai de bine,

TZ.

Share this post


Link to post

La 370km nu ar trebui sa stii ce demaraj are. Mai asteapta macar vreo 1000km, dupa care te poti duce pe la 5-6000 de ture, si atunci poti vorbi de demarajul pe care il are.

Du-te la CT, mananca o pizza, eventual da o tura si pe la munte...

Edited by ALiCE

Share this post


Link to post

 

Tot un CC 1.8 an comandat si eu, urmeaza sa ajunga in 2-3 saptamani :lavolan:

 

 

Fain de tine ca iti ajunge in 3 saptamani,eu am de asteptat vreo 4 luni,dar cand ajunge ma duc in excursie sper sa fie o vara incendiara. :thumbl:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...