Jump to content

maximcatalin

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About maximcatalin

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2010
  1. Vand 4 X Goodyear Ultra Grip 8 205 60 R16 H cu jante de otel/tabla pt. Chevrolet Cruze benzina. 1000ron - negociabil. 0747014406
  2. ce mi-au spus cei de la Radacini: "Kitul cuprinde bara fata, bara spate, bandouri laterale si un spoiler care se monteaza pe portbagaj. Pretul este de 3988 ron(TVA inclus). Manopera pentru montaj este de 307 ron(TVA inclus). Termenul de livrare este de 5 zile din momentul lansarii comenzii. Garantia nu este afectata daca montajul se efectueaza in atelierul nostru." poti sa pui niste poze cu bodykitul ? am cautat si n-am gasit nimic "oficial".
  3. Am observat vibratie in pedala de acceleratie. Destul de deranjanta. Stiti care ar putea fi cauzele? La voi s-a manifestat ?
  4. eu am cruze. am auzit pocnituri la plecarea de pe loc cu spatele dupa ce am eliberat frana de mana. sa fie tot de la saboti? masina franeaza bine .
  5. Se mai "aude" ceva pe topicul asta? s-a rezolvat problema? Eu am o problema la playlisturi. Desi am mai multe melodii intr-un playlist, cdplayerul din masina vede doar o parte din ele (Cruze). Care ar putea fi explicatia, a mai intampinat cineva aceasta problema?
  6. Azi am fost cu ea la service pt eroarea cod 95. Mi s-a spus ca momentan nu au piesele necesare reparatiei si ca vor fi rechemate in service mai multe Cruze-uri pt aceeasi problema (cod95). Voi stiati despre acest recall?
  7. si mie mi s-a intamplat asa, dar pe polei la plecarea dupa loc. Am oprit la o trecere de pietoni si dupa cum s-a simtit a intrat abs-ul si celelalte sisteme . Cand am pelcat cred ca am invartit putin rotile in gol si iar au intrat sistemele si am crezut ca am facut pana sau ca s-a rupt ceva la directie cutie motor etc. Am oprit intr-o parcare si am mai testat putin sistemele abs tcs esp .
  8. Suspensia Watt e interesanta . Dar oare Watt chiar daca are performante mai bune este oare mai fiabila ca o suspensie clasica? oare?... Rezista mai mult pe drumurile noastre ca ce clasica ?... Merita sa reflectam!...
  9. Cred ca e si mai scumpa pt ca are mai multe dotari pe care eu nu le consider foarte importante ( imi plac, dar ma pot lipsi de ele daca e vorba de un pret mai mare ). Sunt curios daca vine cu acelasi consum .
  10. nu urla, RRrageee... mie imi place sa aud motorul mai ales cand vreau sa conduc mai sportiv.
  11. Eu am aproape 6000 km cu a mea. Cruze LS 1.8 si ma declar multumit de masina pana acum. In afara de problema la contactul centurii cod 95 (care s-a rezolvat la service) n-am mai avut altele. Masina se comporta bine si diferit in functie de sofer. Tatal meu reuseste consumuri mai bune pt ca merge mai usor. Eu pot sa ma laud ca am reusit s-o fac sa sara din viteza din a 2-a , dar asta o consider o greseala a mea pt ca m-am grabit sa schimb vitezele si nu sunt convins ca am apasat ambreiajul cum trebuie sau ca am dus schimbatorul pana la capat. Ce ma nemultumeste este incapacitatea cdplayerului de a citi (complet) playlisturi .m3u .pls . (vede doar o parte din melodiile din playlist), antifonarea slaba (avantaj: se aude motorul nervos ) si plasticele care se zgarie cam repede daca sunt lovite, in rest numai cuvinte de lauda din partea mea si a celor care au fost pasageri. Ca fapt divers pot sa va spun ca am mers 6 persoane plus bagaje, masina incarcata la maxim, si s-a comportat exemplar la drum lung, foarte stabila. Masina nu este perfecta si nici nu se vrea a fi fara defecte, cred ca intodeauna se pot imbunatati anumite lucruri la o masina indiferent de marca sau model. Mai astept sa treaca km si sper sa fiu in continuare la fel de multumit de ea.
 

×
×
  • Create New...