Jump to content

gabryelro2002

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About gabryelro2002

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/05/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    Schimb de informatii!
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    BMW M3
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    B 333 BMW

Recent Profile Visitors

2323 profile views
  1. "Prietene", suma de 1000 ron nu era avansata de mine! daca ai citi cum trebuie ai intelege ca atata mi s a spus la service ca m ar costa, eu facand o su suma chilipir de 400 ron! ai inteles sau iti mai explic o data? la misotouri nu va intrece nimeni! si in plus te ai gasit tu bunul samaritean sa il aperi pe safari, ca deh el e mai micut si nu stie sa se apere... hai sa incheiem ca nu are rost ! e evident c nu am nici o sansa ! Nu sunt aici ca sa intru in polemici cu x sau cu y! Am intrat pe site ul asta sa ma mai documentez,sa mai aflu una alta, dar se trezeste cate unul sa iti dea cu moaca in cap! Nici macar nu am indraznit sa dau vreun sfat cuiva doar mi am descris si eu cateva operatiuni pe care le am facut masinii, si m am si lovit de un zid de frustrare,indolenta, "inteligenta"(si lista ar putea continua) din partea unor membri si (mai grav) moderatori- acesti zei ai internetului! Oricum nu e singurul site de acest gen, asadar ma pot dispensa foarte usor de el! Frustrare usoara "baieti" in continuare!
  2. Prietene, vezi ca tu faci parte din grupul de super moderatori iar asta te ar obliga sa fi mai impartial dect esti si sa nu mai faci parte din "bisericute"! Am postat ce am facut masinii pentru ca asta cerea topicul respectiv si nu ca sa se bage in seama mai mult decat aiurea unu si altul... daca pentru el(safari man) nu e considerabila o suma de cateva milioane, il felicit! inseamna ca sta bine pe cascaval! v as fi recunoscator si tie si tovarsului tau daca v ati vedea de treaba voastra si nu v ati mai comporta ca niste femei de la tzara din fata portii! Chiar nu ma intereseaza semnificatia nickului tau(nici macar o secunda),nu de asta am intrat pe site ul acesta! Iar pt linistea ta sufleteasca , sa ti spun ce consumabile am schimbat :uleiul si filtrul, filtrul aer,polen,benzina,placute frana,bujiile si lichidul de frana/ambreiaj! Adevarul ca mi a facut mult mai putine decat la o revizie! hai,o zi buna si mai lasa ti frate rautatile, vad ca ai o varsta respectabila si nu se prea cade sa fii asa rautacios!
  3. Poate datorita faptului ca esti un membru ratacit(or) in lume?
  4. Salut tuturor! Am si eu in grija si intretinere un Aveo 1.4 16V 94cp. Implineste cat de curand varsta de 3 ani si va iesi din garantie! Asadar am decis sa nu mai merg la service pentru ultima revizie si sa io fac acasa, cumparandu mi in prealabil consumabilele: filtru aer,polen,combustibil,ulei,bujii,ulei Gm 5w30! Toate m au dus la aproximativ 300ron, ii voi da baiatului care mi le schimba inca 100ron(baiat care intamplator e chiar mecanic la Chevi), si suma finala ajunge la 400 ron Nu la-(Atentie)-1000ron, asa cum mi au spus la ei la service inainte sa iau hotararea de a face revizia acasa! Avantaje: 600ron raman in buzunar,piesele care mi le am luat sunt de calitate(Mann) si vor ajunge pe masina pe bune( nu ca la service unde se mai si "pierd"), si imi vor fi schimbate si de un profesionist! Aaaa, era sa uit: si vor fi schimbate si in maxim 1 ora! Bafta tuturor!
  5. capace matiz sau cielo, pret 100 ron setul! produsele sunt noi,originale! livrare gratuita in Bucuresti! persoana contact: Nedelcu Gabriel; tel. 0723 125 650
  6. ... Salutare! Uitati aici o lista cu distribuitori ai produselor Bosch!http://servicefunctions.bosch.com/user/contactdealer/index.asp?country=ro&lang=ro&app=dealer&gb=&opener=http%3A//www.bosch.com.ro/products/car_equip/products/spark_plugs.htm%23%23%23http%3A//www.google.ro/search%3Fhl%3Dro%26q%3Dbosch+bujii%26meta%3D
  7. salll!eu am azot in loc de aer!!!nu se pune probleama de a vedea vreo diferenta!azotul fata de aer,are anumite proprietati care maresc durata de viata a cauciucurilor(previn imbatranirea ca sa zic asa),in afara de asta,cica nu faci explozie de ce ai azot in loc de aer...chestiile astea mi le au spus si mie baietii de la service ul unde am fost...
  8. "Moi", imi incant urechile cu muzica de la un cass Panasonic 4x40, un mp3 extern si de la boxele Panasonic 13 cm fata, Bosch 10 cm spate Deocamdata sunt superincantat de cum se aude...
  9. Brotacul!de aici si pana la numar,nu a fost distanta mare- WAK!!!
  10. care e problema ta in legatura cu 'k' meu??? Da,te inseli! Pt ca fotumul se adreseaza in cea mai mare masura, posesorilor acestei marci!Pt ei nu are cum sa mai fie o reclama!Iar pt o persoana care si-ar dori sa achizitioneze aceasta marca si ar intra pe acest site,nu e tocmai o reclama pt ca aici se discuta si probleme tehnice sau neplaceri traite de posesorii masinilor si automat ar putea lua hotararea de a nu mai cumpara masina!Autocolantul lipit pe luneta ar fi o solutie pt cresterea bugetului forumului!Cat ar insemna cateva sute de euro avand in vedere cate masinii vinde Daewoo,pt o reclama de cativa cm patrati afisata pe lunetele masinilor?extrem de putin pt Daewoo(ca suma alocata) si extrem de mult pt noi utilizatori(e bine cand intram si gasim orice informatie?!?)
  11. cred ca o solutie ar fi,in afara de cotizatii,cooptarea unei firme,sau mai multe,doritoare de publicitate!in skimbul akitarii unei sume de bani catre "forum", noi,posesorii de matizoaxe si nu numai(daewoo in general), sa ne afisam cu numele respectivei firme pe masinutze! (parasolare,autocolante,sau alte mijloace) cu alte cuvinte, sa facem reklama unor firme disponibile!!! una din firme ar putea fii kiar daewoo,d c nu?
  12. salll! spune-mi si mie te rog, uleiul din cutie la cat se skimba? ms
  13. Are careva idee de unde imi iau si eu niste capace originale mai ieftine pt matiz? Poate aveti careva vreo combinatie ceva... Foloseste cu incredere majuscula la inceput de fraza/propozitie.
 

×
×
  • Create New...