Jump to content

FLEX

Gold Member
  • Content Count

    2765
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About FLEX

  • Rank
    Membru Fondator
  • Birthday 12/17/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    de toate
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo/Fiat/Renault
  • Model
    Matiz E/600D/Megane Coach
  • An
    2003/1965/1998

Recent Profile Visitors

5031 profile views
  1. Setul CMS - vindut, inclusiv piulitele Setul Alessio - disponibil, pret nou 400RON/set Cauciucuri Debica Frigo - disponibile 2buc., pret nou 100RON/set Cauciuc Scop - disponibil, pret nou 70RON/buc.
  2. Vind urmatoarele: Set 4 jante aliaj ALESSIO San Remo, 5.5J13, PCD 114, ET 42, uzate. Estetic nu arata prea bine (au multe stersaturi de bordura), insa nu sint deformate, lovite, crapate, sudate, reparate. Au fost roluite o data de cind le am pe masina, mai mult de amorul artei, ca vroia baiatul de la vulcanizare sa faca un ban. Se potrivesc la Matiz fara cercuri de centrare, posibil pentru alte aplicatii sa fie nevoie de acestea. In set sint incluse si piulitele de montaj. Pret: 450RON/set Set 4 jante aliaj CMS (acelasi design cu cele de origine coreene), 5.5J13, PCD 114, ET 35, uzate. Idem cu cele de mai sus, cu exceptia faptului ca nu au fost roluite niciodata, nu a fost nevoie. Le-am folosit pentru anvelopele de iarna, la montajul pe Matiz nu e nevoie de cercuri de centrare, se monteaza cu piulitele standard, de la jantele de otel. In fotografii apar doar 3, fiindca inca nu gasesc o janta de otel de care n-are nimeni nevoie asa ca am lasat una pe masina, montata pe spate, arata cam ca nr.3, cumparatorul va primi toate cele 4 bucati. Pret: 400RON/set Set 2 cauciucuri iarna DEBICA Frigo 155/65-R13, rulate aproximativ 5000km doar iarna, fara pana, fara gilme, uzura egala pe ambele parti ale benzii de rulare, au fost montate pe spate. Pret: 130RON/set sau 75RON/buc. Un cauciuc iarna SCOP VS760 155/65-R13, rulat 250km, anvelopa a fost cumparata de noua in 2013, fabricata in Romania prin resaparea carcasei (au fost de vinzare la Metro intr-o vreme); practic fara uzura, abia i s-au dus tepii de la turnare. Pret: 80RON Daca sinteti interesati, lasati un mesaj personal in mesageria forumului, urmind sa discutam detaliile telefonic sau prin e-mail. Deoarece nu vreau sa ma incurc cu firma de curierat, as prefera predarea sa o fac personal catre cumparator, oriunde in Bucuresti si limitrofele din zona de nord: Chitila, Mogosoaia, Buftea, Corbeanca, Otopeni, Balotesti.
  3. Merci Pep-ule, cind se coace treaba te sun.
  4. O inlocuire caseta de directie Matiz cit coasta? Cu toate de la tine, inclusiv unghiurile. Preferabil caseta noua, daca te tine sa montezi o caseta SH pentru care garantezi urmatorii 30kkm n-am nimic impotriva uneia SH.
  5. Ce roti are pina la urma noul Spark? pe site apare 155/80-13, pe jante 13J/4.5" Ce distanta are la prezoane? (la vechiul Matiz era 111.4mm, m-ar interesa daca s-a pastrat sau nu ciudatenia asta). Ce consumuri ati obtinut pina la urma cu trotineta asta, motorul 1.0l? Noua oferta la 4700E+3 rable mi se pare foarte atragatoare.
  6. La mine a rezistat un no-name de-asta fix 4 luni si nici 3kkm. Astept un original, scump dar sper sa tina macar 75% cit cel de prim montaj (peste 100kkm).
  7. Aidi bre, nu plingea Masina e tot la mine, are 104kkm si ... inca merge Dupa atita timp banuiesc ca nu mai conteaza ce si cum e cu suspensia, dar pentru conformitate am cumparat feroteniile din Atena, de pe o strada unde erau multe butice de profil. De montat nu mai stiu unde le-am montat, dar concluzia baietului ce a efectuat operatia a fost "asa trebuie sa arate masina asta". Arata bine, intr-adevar, ma credeti pe cuvint fiindca n-am acum poze la indemina. Prin comparatie cu o masina gindita din start cu suspensii sport (Megane I Coach 2.0 150CP) concluzia mea este ca NU OBTII O SUSPENSIE SPORT doar din amortizoare si arcuri, ar trebui schimbat TOT trenul de rulare pentru a obtine un rezultat armonios; da, am obtinut o suspensie mai ferma decit stoc si o proportie mai placuta a masinii (in special cu bocancii de 175) si cam atit. Destul de mult pentru cit am cheltuit.
  8. In urma unei relatii de scurta durata dar foarte intensa cu o surata de culoare verde brotac metalizat, Matizda mea a cam ramas fara fatza. Cumpar (cel mai convenabil pentru mine ar fi la pachet) urmatoarele piese din dezmembrari: - capota cu sistemul de inchidere - aripa fata dreapta si stinga - usa dreapta fata complet echipata, cu geam, comenzi si tapiterie. - bucliere (bare de protectie) fata/spate nevopsite sau gri metalizat - radiator cu grup moto-ventilator si toate acareturile pe el. - semnalizatoare fata stinga si dreapta - faruri stinga si dreapta - cutie suport filtru de aer si rezonator Toate piesele de caroserie le doresc in culoarea gri metalizat, mai precis poly-silver cum le faceau la Craiova. Astept oferte doar aici pe forum la intregul pachet, dar cu detaliere pe fiecare articol in parte, pret final in Bucuresti. Multumesc anticipat
  9. FLEX

    Motociclism

    Madalina, aka HarleyX aka Mada636 s-a dus ... Dumnezeu s-o odihneasca.
  10. In materie de dezvoltare a masinii Alonso e aproape la fel de bun ca Schumacher, in orice caz cel mai bun din "noul val", noul de acum 3-4-5 sezoane. Saptamina trecuta s-au dat la Valencia, 1.ALO, 2.MAS, 3.SCH, la o secunda de ALO. Ferrari se pare ca au masina anul asta, Mercedeza doar cu ceva vraji de la pantofar mai poa' sa ia prima linie pe grila ...
  11. Aia Intre timp s-a schimbat un pic peisajul pe acolo, in rau Adica tamponul motor cu tot cu suport si-a tras inlocuitor ca era sa-mi culeg motorul de pe planetara dreapta, capacul de la rezervorul de lichid spalare parbriz s-a transformat intr-un dop de damigeana , iar mizeria domneste, in stilul casei. End of off-topic. ON-TOPIC Daca frodata mai ocservati aceste simptome (pomul de craciun in bord si cioara ciriind sub capota), inainte de a arunca bateria verificati stringerea bornelor bateriei, ba chiar demontati, curatati cu ceva usor abraziv (perie de sirma, smirghel fin de vopsitorie, etc. - merge si o soseta de lina impletita de bunica ) minjesti cu un pic de vaselica si montezi la loc bornele si stringi cu simtul miinii de suroape, sa nu le rupi, fiindca sint intr-o vecinatate periculoasa pentru iele, mai ales cele zincate. Daca demoazela bacterie nu e moarta-moarta, ai sanse sa o ia din loc agregatul, cu ultimii amperi de pe fundul galetii. Daca nu, nu
  12. FLEX

    Noul Chevrolet Spark 2010

    Clientul vrea pe dracu' sa-i ia de marketeri ... Rezultatul sondajului pe internet pentru viitorul Spark, facut de GM acum citiva ani a dat cistigator varianta mild, nici prea fancy nici prea grunge ... e, si veni criza peste capul lor de cretini de sefi ai GM si s-au trezit cu 2 modele invechite (Lacetti si Spark) si nici un ban pentru productie; s-au uitat lung in curtea lor si au vazut pitite prin curtea "neperformantilor" de europeni de la Opel o gigilice, geamana cu o asiatica si si-au soptit in barba ca nu e doua fara trei ... si iata noul Spark. Bleah. Sa muara Cici, sint din ce in ce mai convins ca Matizda a fost o masina foarte reusita, mai ales de cind o conduc doar ocazional. Ce finete in miscari, dar ce agerime la sprint ... si cum muti casa cu ea ... Si ce mutrisoara simpa, chiar daca a mea sta cu kooroo ...
  13. FLEX

    Noul Chevrolet Spark 2010

    Opel Agila: http://totalweek.files.wordpress.com/2008/03/opel_agila_1.jpg Suzuki Splash: http://www.e-transport.ro/_files/newscustom/SUZUKI%20SPLASH.jpg Si comparati cu pozele de mai sus. S-a dus dracu' si masinuta asta, macar pina acum era si originala si "exclusivista", de-acu' o sa fie tot una cu nus'ce ibrice de cafea o sa scoata GM sub diferite marci pe 5 continente si Antarctica. RIP Matiz.
  14. Roket - 5 ani, cu cel putin 20 de descarcari la blana, din motiv de faruri uitate aprinse, decedata mortal cu preaviz de o saptamina. Varta - 2 ani. De firma. Descarcata complet doar o data. Moarta fara preaviz. Acu' am Hexa. Din Coreea; sint curios daca bate Roket-ul. Megan merge cu o rapandula de Caranda de 44Ah resuscitata "pentru vinzare" de 2 ani; probabil ca mai are cel putin 2 ani in cocoasa. Si porneste galagia aia de motor de 2 litri si la -22gC, cum fura acu' citeva dimineti. Asa ca nu e ca-n filme. A ... buna seara.
  15. Ma intereseaza capota, radiatorul de racire si barele (spoilerele) fata+spate numai daca sint vopsite, ca la masina din avatarul tau. Fa-mi te rog un pret pentru pachetul asta.
 

×
×
  • Create New...