Jump to content
 

lperisoara

Membru
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About lperisoara

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 04/18/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Gender
  Male
 • Yahoo
  lperisoara@yahoo.com

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Matiz E AC
 • An
  2004
 • Nr. Inmatr.
  B 33 PER
 1. Indicatiile pe care le-am dat sunt pentru Euro 2. La Euro 3 sunt alti conectori, cu alte coduri, culori. @vrazvanc: ti-am trimis email.
 2. Reformulez si aici intrebarea din postul http://www.gmclub.ro...380#entry558585 Credeti ca butoanele de ceata, avarii, etc.(cele ovale) de pe Leganza se potrivesc pe Matiz?
 3. Au trecut 3 ani ... oare sunt gata pozele? Presiunea de la filtrul de ulei este egala cu cea de la manocontact?
 4. Salut! Mai ai masinuta? Eu nu pot sa vad nici o poza din tot topicul ... ma intereseaza cum ai montat ceasul de presiune ulei ...
 5. Salutare! Stiti daca butoanele ceata fata/spate de Leganza merg in locul butonului ceata spate de Matiz?
 6. Cred ca e mai bun un capac de la Matiz (vezi poza) impreuna cu rama metalica care fixeaza casetofonul. Cred ca mai am capacul pe undeva. Trebuie sa-l caut.
 7. Reactualizez lista de piese ramase la vanzare: 1. maneta deschidere clapeta benzina - 5 Lei 2. zavor hayon - 5 Lei 3. capac sigurante bord - 5 Lei 6. grile dezaburire geam lateral stanga - 5 Lei 7. scrumiera - 10 Lei 8. grile ventilatie centrale st+dr - 10 Lei 9. carcase oglinzi exterioare st+dr (cea stanga are piciorul rupt si garnitura etansare lipsa) - 15 Lei 11. difuzoare fata Tico (10 cm, 4 ohmi, 15 W) + fire + suruburi - 20 Lei 12. rama fixare radiocasetofon Tico- 10 Lei 16. mufa ISO 26 pini universala pt radio - 10 Lei 17. releu semnalizare 3 pini (GM 90055543, Opel 54201005) - 15 Lei 19. releu temporizare fixa stergatoare 6 pini (VW, Audi 321955531A) - 20 Lei 22. vitezometru + indicator benzina VDO pentru masini clasice - 50 Lei 23. ceas ITC Timisoara pt Dacia, Oltcit - 20 Lei Adaug: 24. ceas ora Matiz (carcasa putin deteriorata, este functional) - 40 lei 25. ceas ora Cielo + mufa si sina fixare - 50 lei 26. manometru presiune compresie cilindri (eficienta 100% corespunde presiunii maxime citite, la capat de scala) - 50 lei
 8. Salut. Pentru un Ford Focus 2 Sedan se gaseste carlig? Cu instalatie electrica. Merci
 9. Iata ca am mai gasit un filtru: http://www.deauto.ro/versiune/10005/tree/10363/articol/43020049/piesa/piese-auto-0.8_Filtru-habitaclu.html dimesiuni 116x167mm < 140x180 necesar! scrie foarte clar: "Echipament vehicul:pentru vehicule fara aer conditionat" Spor la cumparaturi!
 10. Si bateria este un consumator pentru alternator... Bateria este buna? scoate cablurile de la borne si masoara tensiunea de la bornele bateriei. Daca bateria are elementi in scurt, creste curentul de incarcare si se arde releul.
 11. In 95% din cazuri, eu tin butonul de directionare a aerului pe pozitia "Parbriz si picioare", iar pozitia "Corp" o utilizez f. rar, doar vara cand merg la drum lung si in afara localitatii, adica cand utilizez AC-ul. In localitate, in trafic aglomerat nu merg cu AC-ul, ci cu geamurile deschise. Utilizarea AC-ului mananca cativa cai putere, care in cazul Matizului se simt destul de bine.
 12. Printre mici pauze la servici, mi-am montat ceasul. Scuze de calitatea pozelor, dar asta poate telefonul. Furtunul de vacuum l-am conectat printr-un teu la senzorul MAP, apoi l-am tras in habitaclu printr-o gaura mica, deja existenta, aflata deasupra tevilor de AC. Ceasul l-am montat in a doua grila centrala de ventilatie, astfel ca am mai dat o gaura pentru furtun si fire in tubulatura de aer. Deocamdata, a ramas un gol pe langa ceas si rama din bord, care in viitor va fi mascat. Dupa ce motorul s-a incalzit, la ralanti, acul ceasului ramane fix la capatul zonei verzi (spre stanga). La accelerari line, acul ramane in zona verde, iar la accelerari bruste acul se duce in zona rosie. La decelerare de la o turatie constanta mare, acul se duce in zona neagra, apoi revine in zona verde. http://www.youtube.com/watch?v=qmSPha10BJw
 13. Verifica sigurantele F9 (pt spalator) si F8 (pt stergator) de sub bord, in stanga, pe stalp,
 14. Dar, ai mai putea pune si niste puncte, virgule, liniute, etc., eventual si niste poze! Spor!
 15. In primul rand, nu ai spus ce putere au becurile alea puternice ... probabil 100W? Pai de la 55w la 100W e destul de mult... adica curent dublu. Prima data cand s-a ars siguranta, cu siguranta ca si cablurile s-au incins si este posibil ca undeva sa se fi topit izolatia lor, si sa faca scurt in continuare. Ce trebuie sa faci? 1. Sa verifici firele la tabloul de sigurante, cat si pe traseu, de la tablou pana la faruri. Toti papucii sa fie bine curatati, dati cu vaselina si stransi bine cu patentul. 2. Daca vrei becuri de putere electrica mai mare, schimba firele cu altele cu sectiune mai mare. 3. Daca vrei becuri de intensitate luminoasa mai mare, pune xenon sau ceva de genul "... vision" sau proiectoare cu circuit separat de alimentare.
 

×
×
 • Create New...