Jump to content

micul gigant

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About micul gigant

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/12/1979

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Tg-Mures
  • Din
    Tg-Mures
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E A/C Euro III
  • An
    2005
  1. micul gigant

    Bancuri

    Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba: -Asa mic si deja ti-a crescut mustata ? -Si tu asa mare si tot fara sutien?
  2. Scoate fum fiindca e masina si nu caruta ) [ scuze pentru off, dar nu m-am putut abtine ]
  3. micul gigant

    Bancuri

    Maria se tot ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice: - Mai Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex? - Ce efort, ma Ioane? - Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Caracal. - Hai. mai Ioane, fa si tu un efort ! Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari: -Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Caracal? O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi ba de sub pat! - Nu ies! - Bah, tu nu auzi sa iesi de sub pat?! - Auzi, fa, cine e stapan in casa?! Daca eu am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!!
  4. Drumul este reparat cam jumatate din lungimea lui, in rest a ramas ca si pana acum. Am venit in acest weekend din Curtea de Arges prin transfagarasan si am facut greseala de a veni prin Agnita De asemenea, drumul catre balea are portiuni unde este oribil, bataie de joc. Evident, s-au gasit sa apara unii care sa mearga ca nebunii si pe acolo. Una peste alta, uite de drum si de gropi odata ce urci si vezi minunatiile zonei. Este superb.
  5. Ambele variante sunt excluse. Am incercat cu 2 solutii pt. parbriz diferinte, ambele recomanda pana la -20 respectiv -25 grade. Eu ma gandeam ca o fi ceva cu pompa care in conditii de frig sa nu aiba aceasi putere. La un alt matiz, de la firma, am testat si in orice conditii stropeste foarte fain. Alte idei?
  6. Mi-am montat si eu, la atelierul particular al unui electrician care lucreaza la service-ul autorizat daewoo iar procedura a fost sa monteze un potentiometru undeva pe bord, lateral stanga (pe langa potentiometrul care regleaza farurile). Sunt multumit de cum functioneaza. In schimb am observat ceva straniu (nu imi amintesc daca se intampla la fel si inainte de a monta temporizatorul). Iarna, sau in diminetile cand e foarte frig afara, stropitorul este foarte foarte anemic, abia de iese un jet mic de apa, uneori nici nu ajunge pe parbriz asa presiune mica are. In schimb, cand se mai incalzeste vremea, merge excelent. Care ar putea fi problema?
  7. M-am inscris si eu in lista celor care au cotiera pe matiz multumesc Mengelaus pentru pont. Am gasit cotiera si la noi, in Tg-Mures, intr-un magazin care vinde piese de Logan Intre timp am facut un drum de 700 km si pot spune ca sunt multumit de ea, adica este foarte confortabila. Ca si realizare, nu este top class insa este cu mult peste cotierele care se gasesc in mod uzual.
  8. Eu ma astept ca acest forum sa ofere: - o alternativa (ca si o cheie de verificare), pentru a putea testa/interveni in incompetenta multor asa zisi 'meseriasi' de pe la service-uri. Este un lucru testat, de mergi cu o problema la 3 service-uri primesti cel putin 2 explicatii diametral opuse. - idei noi, recomandari, deseori am dat de idei nastrusnice referitoare la masina si la mici imbunatatiri, la stil de condus, la proceduri, etc. De asemenea este util sa aflii din experienta celor din jurul tau si sa te feresti sa faci aceleasi greseli, sau sa alegi alternativa optima pentru nevoile tale. - ajutor, adevarata valoare a forumului o simti cand chiar ai vreo problema cu masina si cei din service dau din umeri. Am patit-o si eu cu injectoarele si recunosc ca m-au ajutat mult cateva pareri/sfaturi primite aici. [ incerc sa discern singur care din pareri sunt bazate pe cunostiinte in domeniu si care sunt simple pareri ] - intalniri, desi intr-un oras micut, ca Tg-Mures, nu le prea vad rostul (de obicei se aduna aceiasi 1-4 oameni) discutand despre ... [ sar peste ] ... poate intr-un oras mai mare isi au rostul/farmecul lor. Multumiri tuturor implicati in tinerea acestui forum pe linia de plutire.
  9. Ar fi interesant de aflat si centrul de mesagerie folosit pentru a trimite respectivul mesaj, stiu ca mai demult existau site-uri de unde se puteau trimite gratis mesaje iar la expeditor apareau in loc de numere ... caractere, ceva cu SMS... daca incercai sa dai reply iti dadea eroare. Asadar, tehnic sunt convins ca se poate, folosind un alt centru de mesagerie.
  10. Majoritatea mesajelor sunt trimise de pe orange, fiindca au o oferta pentru utilizatirii de cartele prepay de 100 SMS-uri in retea (astfel mesajul ajunge la 1,5 eurocenti). OK, s-au gandit niste copilasi ca din 100 de oameni sigur gasesc unul mai tantalau care sa le amortizez investitia, ba chiar sa le genereze un profit nemeritat. 2 cunostiinte au primit mesaj, una a fost anuntata din partea companiei Orange (?!) ca a castigat un telefon nokia si trebuia sa le comunice codul pentru o reincarcare de 35 euro ca si cost pentru transport (?!?) de parca o campanie de marimea cele mentionate nu si-ar permite sa trimita gratuit un premiu ce l-ar oferi. Cealalta a castigat din partea Panasonic un set intreg de electrocasnice (frigider, televizor, combina audio, camera foto, etc) si fiindca nu era din bucuresti trebuia sa plateasca in avans intr-un cont bancar in valoare de 80 euro, reprezentand asa zisele taxe de transport. In ambele cazuri, persoanele in cauza, au sunat la numarul respectiv sa ceara detalii iar expeditorii mesajului s-au prezentat in cel mai politicos mod si au avut un speach de aproximativ 60 secunde (astfel adunau si minute pentru a primi bonusul de convorbiri). Trebuie sa fi intr-adevar naiv ca sa crezi astfel de povesti, venite de pe numere ciudate de orange. In zilele noastre nu primesti nimic pe gratis, totul se plateste!
  11. Mi-au fost inlocuite injectoarele, din nou. De data asta cu injectoare euro3 (ca si cele initiale) constatarea cea mai importanta fiind faptul ca si-a revenit consumul la cel normal, cu 1,5 - 1,5 L mai putin decat in perioada cand aveam injectoarele Euro2. Check-ul inca nu mi s-a aprins niciodata, poate si fiindca nu au apucat sa se infunde niciodata sau poate chiar motivul aprinderilor initiale au fost provocate de catre vreo problema la injectoare. De asemenea mi-ai schimbat si senzorul MAP care nu mai functiona deloc (de fapt nici macar nu am convingerea ca ar fi functionat vreodata de cand am masinuta)
  12. Super! si eu abia astept sa vad poza. Seba, ce zici, mergem impreuna sa ne luam?
  13. As fi si eu interesat de o cotiera, desi vad ca discutiile referitoare la aceasta s-au incheiat de mult vreau sa va intreb unde s-ar mai putea gasi? Ca si utilitate mi se pare super!
  14. Condoleante! Si eu am fost foarte socat de veste, initial (in drum spre servici) i-am auzit pe carcotasi ca ziceau de Ralu Filip si ceva de odihna in pace insa am crezut ca e doar o alta gluma de-a lor. Abia la servici cand am citit revista presei am constatat cu stupoare ca de fapt totul e cat se poate de real. Mi-as dori sa se gaseasca la CNA o persoana macar pe jumatate ca Ralu Filip. Tot timpul mi-a lasat impresia de impartialitate, verticalitate in decizii. Un alt exemplu care ne arata ca viata azi e... maine, brusc, s-ar putea sa nu mai fie
  15. Intr-adevar, sunt eu mai aiurit. Imi cer iertare si vreau sa-ti spun ca apreciez faptul ca mi-ai dat link-ul direct, mai pe romaneste mura'n gura.
 

×
×
  • Create New...