Jump to content

dandanutz

Membru
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About dandanutz

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/13/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    BH - 84 - GDC
  1. Multumesc, se gasesc de cumparat asa cu plastic sau se pot pune alte culori...?!? O sa incerc sa le scot mai insistent, imi era teama sa nu le sparg doar sa am timp ca e ceva de desfacut pana ajungi la becuri... Thanks again.
  2. Salut, am si eu o intrebare la care inca nu am gasit un raspuns. Mi s-a ars unul din becurile care lumineaza ansamblul comanda (incalzire, ventilator, pozitii aerisitoare). Becurile arata ca in imagine iar din ansamblu este pozitia 7. (sunt ciudate in sensul ca erau acoperite cu un plastic albastru). Problema e ca nu am reusit sa scot becul din soclu, stie cineva cum se scoate? Ce fel de bec este...?!? (nu am vrut sa fortez sa nu se sparga asa fixat). Multumesc anticipat pentru raspuns.
  3. Daca inteleg bine si te referi la imbracamintea cauciucata de la pedale, cele de frana si ambreiaj parca sunt la fel iar in Timisoara am gasit la un magazin de piese auto Daewoo de pe Calea Buziasului si sunt cativa lei, deloc scumpe.
  4. Am fost la un service care se ocupa de AC la masini in Timisoara. Mi-a umplut instalatia cu freon (cam 300 g - din cate am inteles), mi-a desfacut si curatat cu jet de apa ambele radioatoare... numai noroi a iesit din ele. Acum imi raceste multumitor, a scazut si consumul si merge mult mai frumos (mai putin fortat - inainte cand dadeam drumu la AC zici ca trageam un tractor dupa mine). - TOTAL: 100 RON Asa ca recomandarea mea este sa va curatati periodic radiatoarele si sa schimbati lichidul de racire cum trebuie pentru ca masina sa mearga frumos. In cazul meu diferenta a fost foarte mare, nu imi mai dadea in nas la frana de motor, sau cand lasam de acceleratie, in viteza fiind, mai ales in viteza a 2 a. Pentru cei interesati, service-ul este pe Str. Giuseppe Verdi nr. 11 (in sagului).
  5. Nu mi se pare deloc corect sa pui taxa de statiune, de pod si cu atat mai mult de autostrada atata timp cat nu e gata. Din cate stiu eu Uniunea Europeana prevede ori taxe de autostrada ori rovignete, nu amandoua. Ce-ar fi sa punem si noi in Bihor taxa de intrare in Baile Felix pentru toti cu numere de alte judete sau altii in alte statiuni la fel, eu zic ca e un precedent periculos si se ingradeste dreptul la libera circulatie pe drumurile publice din Romania. Taxa pe autostrada as fi de acord in sensul intre localitatea x si y este drum national si autostrada, pe drum national poti circula cu rovigneta iar pe autostrada platesti o taxa modica daca vrei o alternativa mai rapida fata de acel drum national. Sa zicem ca asa as fi de acord dar sa nu ne batem joc si sa exageram...
  6. Ati gasit careva asa ceva? Ma intereseaza si pe mine in Timisoara cineva care stie sa verifice AC la un Matiz. Multumesc
  7. Cred ca aici e cel mai bine sa pun postarea asta... Mi-am pus demult (2005) buzunare de Cielo pe Matiz. Sunt foarte inbcapatoare si sincer nu stiu ce m-as face fara ele. Au insa un singur dezavantaj: cand e usa inchisa nu mai ai acces la maneta de miscare a spatarului scaunelor din fata. Dar nu ma incurca prea tare pentru ca deschid usa si reglez spatarul, prefer asa decat fara buzunare Adaug o poza (atasata) sa vedeti cum arata, daca vrei fac mai multe poze.
  8. M-ar interesa si pe mine o tavita de cauciuc pentru portbagaj pentru Matiz. Anuntati-ma va rog daca stiti de unde si ceva preturi. Cel mai mult mi-ar conveni ceva pe aproape - Oradea, Timisoara, Arad sau Cluj-Napoca. (Sau prin Oltenia ca mai am drumuri pe acolo din cand in cand: Dr. Tr. Severin, Motru...) Multumesc.
  9. Salutari, ajung cu Matizuletul meu la venerabilul rulaj de 160.000 km si vreau sa-i fac revizia. Nu prea am vazut multi care sa aibe km astia si as vrea, din partea celor mai experimentati sa-mi ziceti cam ce ar trebui sa am in vedere la urmatoarea revizie. Sa nu cumva sa-mi scape ceva. Multumesc anticipat.
  10. Salutari... Am citit cam tot ce a fost pe aici si am vazut cele doua alternative incercate pt Matiz, duze de Tico si de Cielo care la majoritatea au mers ok. Duze de Skoda care pulverizeaza a incercat cineva pana la urma? Si... care-s mai bune, usor de montat si rentabile ca efect... de Tico sau de Cielo...?
  11. Are cineva o poza cu TPS-ul ala sa-l vad si eu? Va rog sa o postati sau sa-mi dati un link. Multumesc anticipat.
  12. A mea abia pe la 132.000 de km a inceput sa faca figuri catalizatorul. Acum mai face ceva figuri si pe la motor.. iar pe dedesubturi.. probleme cu barele si bucse, plus ca mi s-a recomandat sa schimb si discurile de frana. Acum masina are 140.000 de km, Matiz Euro 3, an de fabricatie 2005.
  13. Prin apropiere de Timisoara, Arad sau Oradea stie cineva magazine de piese Daewoo... preferavil dezmembrari (Matiz) ?
  14. Salutari... Sa va arat ce am facut si eu la Buburuza mea ca sa am mai mult spatiu de depozitare. Am pus buzunare de Cielo. S-au potrivit bine, singura problema fiind cu maneta de ridicare/coborare a spatarului care atunci cand inchizi usa ajunge sub buzunar, deci nu se poate actiona cu usa inchisa. Pentru mine nu e nicio problema, iar spatiul de depozitare e foarte mare. Atasez 2-3 poze sa vedeti.
  15. Chiar daca nu e legat de o amenda de circulatie, am castigat in instanta un proces contra IPJ Timis pentru o amenda de tulburarea linistii publice. Eu am fost martor cheie in acel proces iar de la IPJ nu s-a prezentat niciodata nimeni. Concluzia dupa parerea mea e ca depinde ff mult de judecator... si de martorii pe care-i ai. Daca judecatorul vrea sa te frece te freaca si oricum audierea martorilor se face separat, asa ca e bine de stiut dinainte ce sa spui ca sa puste declaratiile. Colegul nu a platit amenda pt ca a depus contestatie. Daca pierzi procesu pierzi si dreptul de minim si mai platesti si cheltuiei de judecata. Asta din cate stiu eu iar totalul poate ajunge la mai mult decat dublu amenzii initiale...
 

×
×
  • Create New...