Jump to content

adig

Membru
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About adig

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    TM
  • Din
    TM
  • Auto
    cielo gle Soch 2000
  1. - TANIANDRA SRL - tel: 0256/386049 str. Aeroport, Bl2, Sc.B, Parter, Ap.1, Timisoara (sediul firmei) tel 0723565575 Atelierul este in curtea fabricii "1 Iunie". Lucreaza cel mai ieftin dar si bine. De obicei pun Bigas de la Majore. Bafta.
  2. Zgomotele pot fi de la cutia de viteze (rulumenti arbore primar ...etc).
  3. Vibratia la orice viteza (chiar si la 60 km/h) e destul de probabil sa fie din cauza uzurii neuniforme a cauciucurilor de pe fata, sau deformarii lor. Ar trebui sa schimbi rotile din fata una cate una cu rezerva daca e mai buna, sau cu o roata de pe spate pentru a compara diferentele de comportament. Eu am avut o problema similara si s-a rezolvat prin schimbarea cauciucurilor cu altele noi.
  4. cel mai simplu e sa inlocuiesti injectorul 4 cu 3 (intre ele) dupa care verifici prin scoaterea pe rand a fiselor 3 si 4 daca defectul s-a mutat de la cilindrul 4 la 3 (odata cu injectorul)......
  5. Ce culoare are fumul de pe esapament (negru, albastrui, albicios..). Posibil injector defect..daca e negru.
  6. Care fir de masa este prea lung, pt ca instalatia GPL are mai multe fire de masa!!!
  7. Cum se poate regla (verifica) avansul static (motor oprit) de 10 grade pentru Cielo? Este vreo modalitate care exclude scanarea sau testul cu lampa stroboscopica? Mersi de orice raspuns.
  8. As dori si eu daca aveti careva manualul de reparatii pentru Cielo GLE (an 2000). Adresa: adigoia73@yahoo.com Mersi.
  9. Salve Eu cred ca poate fi o problema de senzori, pentru ca evident cand motorul tau e rece, turatia comandata de ECM e prea mica, se comporta ca si cum ar fi la temperatura optima de lucru. Cred ca ar trebui sa verifici conexiunea senzorului CTS (temperatura).
  10. Salve Cielo tau nu are turomeru? Eu cred ca nu am auzit de senzor de turatie pana acum la Cielo, si daca ai turometru si acel senzor e defect nu se vede pe ceasul de pe bord? Scuze!!!! Intrebarea e pentru Razvanm.
  11. ...te-ai inselat...iti spun ca...sonda de ulei masoara presiunea din circuitul uleiului (care circula prin canalele din peretii blocului motor si prin canalele din chiuloasa) si nu are nici o legatura cu presiunea din cilindru (care e compresia) sau din baia de ulei.
  12. Salve. Presiunea data de pompa trebuie sa fie intre 2,84 si3,25 bari.
  13. Are 6 diode. Alternatorul debiteaza tensiune trifazata care se redreseaza clasic cu 6 diode in punte.
 

×
×
  • Create New...