Jump to content

dino

Membru
  • Content Count

    154
  • Joined

  • Last visited

About dino

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/30/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE/AC
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B-78-YTN
  1. Mai greu sa le dau "pierdute"! Interesant punct de vedere in abordarea problemei! Alte idei?
  2. Nu inca, adica noul proprietar a spus ca mi le inapoiaza. Ideea este ca imi era frica ca nu cumva trecerea sa o faca automat fara sa verifice numerele in baza lor. Pot verifica cumva lucrul asta? Sper sa nu par nebun insa combinatia de numere reprezenta ceva destul de important pentru mine. PS: Daca nu intru in posesia placilor de inmatriculare vechi nu pot comanda altele? Multumesc.
  3. Revin cu o intrebare. Am terminat procedura de vanzare, adica am scos si de la circa financiara stampila pe fisa de inmatriculare. In prealabil am fost in Udriste, am intrebat la biroul de informatii ce trebuie sa fac sa pastrez numerele si am rezervat numerele de la masina pentru o viitoare achizitie cu o chitanta de 10 ron pe numele meu de la casierie. Ce sanse am ca noului proprietar sa ii dea numerele mele, adica aceleasi? Se vede undeva ca sunt rezervate sau i le da pur si simplu fara sa se uite? Va multumesc nespus pentru respunsuri.
  4. Daca se poate am si eu o intrebare. Daca masina nu se mai radiaza, eu sunt vanzator si doresc sa-mi pastrez numerele actuale cum trebuie sa procedez? Multumiri anticipate.
  5. Am si eu o intrebare daca se poate. Am cumparat ulei OMV Full Syn 5W40 iar in motor am acum Castrol Softec TXT 5W40. Este necesara si o spalare a motorului sau pot sa-l schimb direct fara spalare? Mentionez ca am facut 8500 Km cu uleiul actual. Ce am acum in motor este al doilea schimb dupa segmentare. Multumesc pentru raspunsuri.
  6. Aici m-ati pierdut. Eu spuneam ca si la mine se manifesta aceleasi probleme cu introducerea aerului pe toate grilele netinand cont de selectia comutatorului si intrebam care ar fi solutia de rezolvare (eventual legata de liniile si comutatorul de vacuum- daca acestea exista si la Cielo)? Va multumesc pentru intelegere.
  7. Simptomele prezentate in primele posturi se manifesta si la al meu Cielo. Ca rezolvare ce propuneti?-cea specificata de "bella"? Va multumesc pentru raspuns.
  8. La care benzinarie ca eu am intrebat pe la vreo 3 (OMV si Petrom) si acelasi raspuns 162-165 RON.
  9. fftopic: Desi poate nu aici este locul, pretul pentru bidonul de 4 litri de ulei OMV este 165 RON. Mi se pare cam scump. Exista cineva care a luat mai ieftin? Si daca da de unde? (in Bucuresti). Multumesc.
  10. Am intalnit o situatie simlara la OMV de langa Udriste, unde vanzatorul a zis ca el nu stie sa existe vreo diferenta intre 5W40 SYN COM pentru benzina(desi pe eticheta de pe spate scrie "pentru motoarele diesel" ) si cel pe care scrie 5W40 Diesel. Am ezita sa cumpar. Ce sfat imi dati? Sa il cumpar sau sa astept poate or corecta eticheta? Pentru filtru de ulei Daewoo Cielo SOHC :Filtru ulei MANN W712/22 - 9,2 RON Magazin AUTOTOTAL Calea Plevnei colt cu Mircea Vulcanescu (fostul Stefan Furtuna) Tel: 021/316.41.29
  11. Am intrebat pe la unele magazine si nu exista asa ceva, iar la autodaewoo pe site nu le gasesc. ( nu stiu cum se numesc in termeni tehnici). Poate avea vreo legatura cu spalatul la AGIP (de la detergent, de la perii)? A si inca o intrebare: se inlocuiesc greu? In manualul de la Cielo nu am gasit nimic despre... Multumesc.
  12. Desi sunt sanse sa nu ma incadrez in acest topic am si eu o problema legata de "stropitorile" de pe capota. Am constat ca dupa 2 spalari ale masinii la Agip stropitorile nu mai au debit aproape deloc, cel mult umezesc capota. Am incercat pompa cu furtunele de la stropitori scoase si are debit zic eu suficient. Am fost si la o vulcanizare si am suflat cu aer comprimat pe duzele de la stropitori si parca o zi a mers bine dupa care la fel. Mentionez ca folosesc doar lichid pentru parbriz gata preparat. S-a mai intalnit cineva cu o problema asemanatoare? Se pot schimba "stropitorile" cu altele? Va multumesc mult pentru intelegere.
  13. Filtru ulei MANN W712/22 - 9,2 RON Filtru aer MANN C2598 - 25 RON Filtru benzina MANN WK 612/2 - 45 RON Magazin AUTOTOTAL Calea Plevnei colt cu Mircea Vulcanescu (fostul Stefan Furtuna) Tel: 021/316.41.29
  14. O firma de dezmembrari in Bucuresti stie cineva, sa vedem daca exista scaune fata stanga si pe la ce preturi? Multumesc anticipat
  15. Revin cu o intrebare. Este acelasi vas de expansiune cu cel de Espero? La magazin mi-au spus ca au numai de Espero momentan.
 

×
×
  • Create New...