Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/12/24 in all areas

  1. 3 points
    Tinand cont ca inca am discurile de frana din fabrica pe spate, ma gandeam ca anul asta ar fi cazul sa le schimb, ca le cam ajunge cati ani au, plus numarul de km. Norocul meu a fost ca am gasit pe codul de piesa doua discuri noi originale la Radacini, ca in sectiunea lor pentru franare nu apareau. De asemenea, am pus mana si pe un senzor de soare. Am mai luat inca doua anvelope de iarna, ca sa fie setul complet.
  2. 3 points
    Azi au venit anvelopele noi, asa ca m-am si grabit sa le montez. Toyo AT3 215/75/15, o idee mai mari, fabricatie final de 2023. Iar in weekend am "marcat-o" si pe asta, 7th Panzer Division.
  3. 1 point
    Ieri s-a intamplat operatiunea "antirugina"... antifon, ceara, dopuri la sasiu si aparatori din plastic in aripi. Au mai ajuns si 4 scuturi, dar cum am terminat treaba ieri pe la ora 20... nu a mai fost timp de ele.
  4. 1 point
    Raspunsul se refera la cel Opel pe care l-ai mentionat. Este G11 si eu nu l-as folosi. Nu stiu ce puneau pe Nubira 1, dar eu cand am luat Cielo nou in 2006 avea antigel G12 (roz). Cu G12 a mers toata viata lui.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
 

×
×
  • Create New...