Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/11/19 in all areas

 1. 6 points
  Ieri 12 Nov zi mare! Avem ITP :)) Si ca o lauda.. nu au gasiti niciun defect masinii, a trecut cu brio la toate probele supuse :)) + socul lor - cum arata "nava spatiala" :))
 2. 2 points
  Asta voiam sa iti zic,daca nu te ocupi singur de intretinere si reparatii mergi mai ieftin cu taxi-ul Baga-ti mainile adanc in ea si vei vedea cum scad costurile "'vertiginos''
 3. 2 points
  Toate troacele sa vina la mine... Operatia a reusit, pacientul decedat... tacane, troncane, bate, merge prost si moare. Dj-ul a pus testerul pe ea, missfire pe 3 cilindrii constant. Compresia buna si egala pe toti 4. Sanse mari sa fie distributia... drept urmare voi comanda kit nou, plus 4 bujii noi (din service a revenit cu bujii Renault uzate, in loc de cele 4 Denso pe care le montasem in primavara). Mai trebuie si o rola noua la intinzatorului curelei de accesorii, pt ca un bou (adica eu) a pocnit-o. Si daca mai sunt bani, si o pompa de apa noua, cea veche are palele cam mancate. Plus maruntisuri gen spray de frane, antigel si altele. Electromotorul curatat nu mai ramane cuplat dupa pornire, deci am rezolvat o buba. Si vad ca nici cu chiulasa nu ar mai fi probleme, ramane de rezolvat distributia sambata urmatoare, poate cu asta inchei capitolul asta.
 4. 1 point
  Nu fu decit un fake news, cica se poarta. M-am molipsit de la tanti Gabitza, mamaia de la aprozar ce vinde ziare cu poze trucate. Altfel, schwarzkopf, bucurestiul verde rezista !
 5. 1 point
  Mie imi sopti un vecin in casca Ferea (amaraciune) a renuntat la proiect. Acum, c-o fi adevarat ori ba ... asta imi fu soptit in mini casca din ureche.
 6. 1 point
  Offtopic: na, ca nu te-ai putut abtine ... Cum era aia, "ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa si primesti"
 7. 1 point
  Mai conteaza si imaginea. I-a gadilat un pic pe astia ecologistii ca poate, poate o voteaza. Plus ca e baza pentru ce va urma. Si-a facut ea calculul inainte, a vazut ca suntem putini si nu prezentam amenintare. S-a vazut la cele 2 mitiguri unde nu a fost aproape nimeni, mai multi sunt la intalnirile noastre
 8. 1 point
  II fac si distributia in cele din urma si tot ce mai trebuie.Au zis ai mei ca asta e cadoul meu de Craciun.Frumos cadou !!!!
 9. 1 point
  Dupa o luna de nebagat in seama, aseara am iesit sa intindem articulatiile + o baie.. si cum ar spune Dj-ul: de fiecare data imi pune un zambet pe fata, masina asta :)) Azi prezenta la intalnire
 10. 1 point
  Azi am luat chiulasa, 150 lei planat, schimbat simeringuri supape, curatat si bagat filiera la bujii. Garniturile 80 lei, pt capac distributie, agr si catalizator. Urmeaza sa ma ocup de curatare accesorii (electromotor, galerie admisie etc) si bloc, ca duminica sa o montam la loc.
 11. 1 point
  Masinile de epoca nu vor fi interzise indiferent de marca. Problema este ca o masina de epoca trebuie sa indeplineasca niste conditii, asa ca vor ramane doar cele cu adevarat ingrijite si pastrate in starea originala. Plus ca o masina Daewoo din 1995 abia in 2025 va putea candida ca masina de epoca. Deci marea majoritate a masinilor de aici de pe forum vor fi demult duse la Remat pana la venerabila varsta de 30 de ani.
 12. 1 point
  Da, ai dreptate. Am fost asa de "harnic" ca nu am mai gasit profilele ce trebuiesc montate pt cablu. Avand aparat de sudura la dispozitie, a fost mai simplu si ieftin de facut adaptarea asta. Legat de aripi, da. Ceara si antifon.
 13. 1 point
  Macar odata pe an, mai stergem praful Atat, sta cuminte acolo, s-a cam prafuit intre timp dar inca porneste
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...