Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/17/19 in all areas

 1. 5 points
  Astazi am reusit sa inlocuiest racordul flexibil, am spalat motorul si facut gaura in capacul motor pentru joja + spalat exterior (inainte sa ploua :)) )
 2. 2 points
  Aseara am inlocuit capetele de bara si reglat caseta sa vireze egal stanga-dreapta (vira mai mult dreapta inainte). Inlocuit carenaje fata (erau sparte) + scuturi motor (unul nu era, altul era spart). Montat rezonator (nu avea). Inlocuit compresor AC, al masinii a pierdut freonul pe la jumate.. Iar acum de dimineata am fost la geometrie (dar trebuie sa astept marti ca nu lucreaza) si incarcat cu freon. Merge bine compresorul si acum sper sa tina avand in vedere ca toata instalatia este de pe cea gri, acum Poze:
 3. 2 points
  Ordinar, la metru din targ Autovit
 4. 1 point
  Avem servo, s-a schimbat pozitia vasului, serpentina de racire si cele 2 conducte/furtune. 200 ron de la dezmembrari au fost toate piesele necesare (chiar si in plus, pe principiul mai bine 2 decat deloc) in care au fost incluse si cele 2 furtune de apa ce duc la radiator. S-a montat si admisia cum trebuie, relanti-ul a devenit relanti (nu 3000 ture cum era mai sus in filmulet). Totusi la acceleratie da sa moara si merge dezordonat rau la modul general. Teoria mea este ca lipsa tobei zapaceste senzorii de detonatie. Imi aduc aminte ca si la sfi pe espero am avut fix aceeasi problema si s-a rezolvat instand cand am sudat evacuarea cum trebuie. Anyway, am mai comandat radiator nou, kit de brate complete meyle, bilelete antiruliu, palieri de arc, bucsi bara stabilizatoare...etc, adica toata suspensia fata. Cost total vre-o 1600 RON. Totodata am gasit la dezmembrari ventilator electric ce vine pe interiorul radiatoarelor in locul celui cu vasc, saptamana viitoare ma duc sa il iau, vine perfect fit fara modificari si oricum treaba asta cu vscocuplaj nu mi-a placut niciodata. Urmatoarea sesiune pe luni/marti.
 5. 1 point
  Ce cheder e ala? Dedicat sau ceva universal?
 6. 1 point
  Da, sunt un ochelarist :))
 7. 1 point
  Sambata m-am mobilizat putin, m-am ocupat de curatarea instalatiei de racire. Golit, spalat bine vasul, pus apa cu zeama de curatare, dupa 30 min plin cu pamant... iar golit, acum doar apa o saptamana. Dupa care iar golit, radiator nou si antigel Hepu.
 8. 1 point
  Am plecat sambata la tara cu multe idei cu ce am de facut la masina si am reusit doar sa montez senzorii de parcare si lampile US :)) De mentionat ca la demontarea barii pe spate din 6 suruburi de prindere doar unul a iesit intreg, restul s-au rupt.. iar la sorturi toate rupte.. Asa ca am imprumutat sinele de metal pentru prinderea pe masina si suruburi sorturi de la cea gri Am facut retus pe unde se vedeau urme de rugina. Senzorii de parcare sunt cei de pe cea gri si i-am facut la culoarea masinii (smirgel fin si vopsea la culoare). Lampile US am facut ce trebuia de prima data, bara jos si taiat pe semn (aparent bara are semn pe interior) asa ca acum sunt asezate mai bine. Bonus am pus cheder la usi pentru a reduce zgomotul.
 9. 1 point
  O seiune foto cu surioara..
 10. 1 point
  Mai degraba surorile :)) dar fiecare cum le vede. Daca gasesti si o nubira scurta, o sa ai toate variantele de caroserie :))
 11. 1 point
  Sau se dezamorseaza pompa de benzina cum pateam eu la Evanda
 12. 1 point
  Scump, eu am dat 1100 lei vezi topicul meu :)) Spor la treaba!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×