Jump to content
Sign in to follow this  
Tommy

Cine Va Incurca In Trafic?

Recommended Posts

Merci mult!Hai ca am fost destul de :o fftopic: si se supara moderatorii pe noi..

Share this post


Link to post
Femeile? Pai nu stiu daca ma incurca, insa ma streseaza! Tot timpul stau cu ochii in patru atunci cand am in fata :D sau in spate :D o femeie :D ... La semafoarele un pic in panta imi e frica sa nu scape masina peste a mea ... La cele care vin din spate imi e frica sa nu franeze prea tarziu si sa intre in mine ... s.a.m.d..

 

 

imi pare rau de parerea ta de femei la volan, dar nu generaliza.

 

Cred ca in trafic ne incurca soferii crispati, de vreme rea si de week-end

Share this post


Link to post

Si pe mine ma enerveaza rau posesorii de Logan. Nu stiu cum se face, m-am tot ferit de generalizari, si tot la concluzia asta ajung. Sper sa nu fie pe-aici vreunul (alx nu se pune ca el are Modus :) ); si chiar daca e, persoanele de fata se exclud prin excelenta. Dar ca intotdeauna exceptiile isi au rostul lor; ne fac sa credem ca inca mai exista speranta...

Cred ca in mare parte posesorii de Logane sunt posesori de vechi Dacii care s-au vazut cu masina mai "acatarii" si sunt zmei. Parca li se schimba ceva in creier cand s-au suit in Logan. Au cel mai agresiv si indisciplinat comportament - nu semnalizeaza, se baga in fata tuturor, opresc pe banda a 2-a cand au ei chef. Am senzatii de deja-vu aproape de fiecare data cand vad un loganist. Pacat de masina nationala cu asemenea specimene...

Edited by iulia

Share this post


Link to post

cei care merg sub viteza legala, cei care nu semnalizeaza, cei care merg cu luminile stinse seara sau cand ploua, si cel mai mult taranoii care lasa masina pe carosabil cand la 5 m e un loc de parcare numa' bun pentru nenorocita aia de masina.

oamenii care sunt incruntati la volan si dau din faruri si din buze in loc sa-ti faca loc cand depasesti, si 3 masini ar trece lejer pe drumul ala

 

PS: va rog eu mult - aveti grija de motociclisti :osanale:

Edited by ZLI

Share this post


Link to post

Am mai adaugat ceva la lista mea: POLITZAII ... adica militzienii convertitzi in politzai.

Am avut parte azi la o faza de m-a scos din papuci. Veneam spre casa si la un moment dat imi intra in fatza o dacie tip cazan '85 ... maxim '90. Am zis ca e problema lui ... oricum nu ma grabeam ... Urma o intersectie in care aveam stop. Dobitocu' de daciman asteapta pana nu mai vine nimic din stanga si in loc sa plece ... isi cauta pachetu' de tigari ... cauta una nerupta ... da sa o aprinda ... de parca era pe mirishte. La inceput i-am dat un flash ... apoi mai multe ... dupa care mi-am uitat mana in claxon vreo 15-20 secunde ... pana a binevoit sa plece de pe loc. Imediat dupa colt 2 politzai care frecau menta pe acolo. Il depasesc pe idiot imediat cum intru pe strada si le fac semn politzailor sa-l opreasca. Da' pe ei ii interesa de ce am claxonat eu ... nu puteam sa astept un minut pana-si aprindea dobitocu' tigara ... eventual poate o si termina de fumat.

Militzieni idiotzi ... astia-i avem ... cu astia defilam. Bine ca nu le-a venit ideea sa-mi dea si amenda pentru tulburat somnu' dulce de organ in exercitiu' functiunii ... ca pe cat de linistit eram inainte ... pe atat le-as fi spart capetele acum.

 

Cat priveste idiotii care circula fara lumini ... in seara asta mergeam pe dig spre Galati si intru in depasirea unui incepator (avea lamaia ... d-aia stiu :D ) care mergea cu vreo 50-60 km/h. Semnalizez ... intru un depasire si cand ajung in dreptul lui si dau faza lunga vad ca-mi vine din fata o solnitza fara nici un fel de lumina. Afara era noapte!!!! Nici nu stiu cum am reusit sa franez si sa reintru in spatele Logan-ului cu incepatoru'. Cred ca a avut prezenta de spirit sa accelereze putin pentru ca am reusit sa reintru destul de repede ... sau am franat atat de violent incat mi s-a parut ca am reintrat repede. Iar animalu' din solentza nici macar nu a schitat vre-un gest sa aprinda vreo lumina!!!

Share this post


Link to post

b-( sa-i vezi pe astia fara becuri pe ceata... sunt criminali !!! Nu ai cum sa-i vezi sub nici o forma. Mai sunt unii care merg in plina noapte doar cu pozitiile aprinse... :rambo:

Share this post


Link to post

ieri un taximetrist, la o intersectie se baga in dreapta mea, si deoarece drumul incepea sa se ingusteze se apropia de mine muult, pana la 3-4 cm, am zis ca nu ma dau, si daca ma atinge a puso. In fine omul a franat, eu am trecut, si dupa ce am trecut ce credeti ca face baiatu? face stanga, incurcand toate masinile din zona. Pentru cine este din constanta eram la intersectia mircea cu ferdinand, si eu veneam de la modern :wallbanger: .

Si am mai avut o patanie, stiti ca sunt semafoare cu liber la dreapta, cu galben intermitent (sclipitor =)) ). Daca eu sunt pe banda unu, si cineva vine din spate cu semnalizarea pusa (eventual un claxon scurt, sau un flsh) ma chinui pe cat posibil sa-i fac loc, dar ieri, a fost cel mai tare, vine unu cu un Opel Astra sa faca dreapta, si eram al 3-lea pe banda unu, si de la 10 metri in spate incepe cu un claxon strident sa polueze linistea orasului, eu am tras putin stanga, exact cat sa nu incapa, si el nimic, claxona de ma durea capu, am inchis geamurile, dar tot ma stresa, si am stat asa pana la verde, la verde, ce se intampla, mi se opreste motorul, nu mai porneste, dupa ce a pornit am plecat asa cu o acceleratie de 9,8m/ora la patrat. tipul di spate mai avea putin si scotea radiatorul prin masca din cauza zgomotului provocat de claxon. Sa stiti de acum, daca ma vedeti, NU CLAXONATI!!!!!!!!! ca am probleme cu urechea.

 

:D

Share this post


Link to post

Se pare ca primavara toti dobitocii ies la pascut pe soselele patriei. Si nu este numai parerea mea (sotia mea chiar m-a intrebat azi ... da' ce dracu' au patit toti de merg ca apucatii de cateva zile??)

In dimineatza asta ... 2 Loganuri: unul de Tulcea ... unul de Braila :wallbanger: .

Primul venea de pe o strada fara prioritate si vroia sa traverseze ditamai bulevardu'. Pe bulevard ... masini pe ambele sensuri (2 benzi pe sens + linia de tramvai). Dobitocu a trecut de parca el avea toata prioritatea din lume. Nu a schitat nici cel mai mic gest ca ar vrea sa franeze sau sa lase pe cineva sa treaca. Eu eram la un pas sa intru in el pentru ca mi-a fost frica sa franez prea brusc ... aveam un cazan in spatele meu. Am zis ca daca tot e sa intru in cineva mai bine intru in cel care incalca regulile ... ca ala cu cazanu' nu avea nici o vina ca eu puteam opri in jumatate din distanta de care avea el nevoie (ca trebuia sa pastreze distanta ... blablabla ... stiti si voi cum este cand se circula pe toate benzile cu viteza constanta ... vreo 45-50 km/h in acest caz). Din fericire l-am evitat la mustatza si am scapat. Nu acelesi noroc l-au avut unii de pe celalalt sens ... s-a tamponat 2 masini ... doar am auzit bum...ul nu am vazut ce se intampla. Tot ceea ce sper este sa se fi dus dupa dobitocu' cu loganu' ... ca intrase intr-o fundatura ... deci puteau sa dea de el.

Al doilea ... la mai putin de jumatate de ora de primul ... eu mergeam pe drumul cu prioritate ... si vad ca din stanga vine un Logan care mergea destul de incet. M-am gandit ca omu' opreste si dupa aia isi vede de drum. S-o credeti voi .. ca doar s-a suit tzaranu' in Logan ... cand ajung la 20-25m de el face stanga si-mi intra in fata (eu aveam cca 55 km/h in acel moment). Si ca orice dobitoc care se respecta se baga fix la mijlocul celor doua benzi (de fapt o banda si linia de tranvai ... care prin marcaj e facut "circulabila") ... astfel incat sa nu pot trece de el pe nici o parte. Noroc ca pe stanga era bordura foarte joasa (max 5-6 cm) si am urcat cu rotile din stanga pe trotuar. Dupa ce am trecut de el tot el a inceput sa dea flash-uri si sa claxoneze .. ca doar i-am deranjat BMW-ul de balta :spumelagura: .

 

Asa ca cred ca o sa-mi bag si eu o semnatura: Feritziva de Loganuri ... ca e prosti !!!

Edited by george03

Share this post


Link to post

Nu cred ca tre' sa generalizam chiar asa..

Eu am intalnit si dacisti cu obraz, multi .. putini.. nu-mi dau seama.

 

In trafic suntem de regula oglinda a ceea ce suntem in realitate,

cu paranteza ca multi defulam in circulatie, ceea ce refulam la servici, acasa, in societate,

amplificat de adrenalina revarsata din nesatisfactiile de tot felul.

 

Tine de om, de educatie si de starea de spirit la momentul TauZero.

 

Insa paza buna trece primejdia rea, sunt si multi incepatori sau frustrati sau

soferi slabi printre ei, ca si printre multi alti posesori ai altor marci.

Share this post


Link to post

nu vreau sa par misogin dar, intotdeauna, cei care m-au incurcat in trafic (mers cu 30-40 km/ h cand e liber in fata, iesit din parcare fara sa se asigure, schimbarea directiei de mers fara semnal, parcat oblic pe doua locuri, neacordare de prioritate etc.) s-au dovedit a fi femei...si, Doamne fereste sa le zici ceva, tot ele cu gura mare... :mda:

Share this post


Link to post

Tocmai i-am povestit sotiei ce am patit la intoarcere (loganul nr. 2) si a spus ca in cazul asta nu are rost sa-i mai fie frica sa conduca!!! Deseara, la intoarcerea de la Galati conduce ea. Ca daca toti tampitzii care nu au nimic in comun cu sofatul n-au nici o retinere ... ea de ce nu ar conduce! Are carnet de 3 ani (luat din prima ... cu 26 la sala) ... dar de condus ... mai rarutz ... pentru ca ii este frica de ceea ce vede pe drumuri. In general conduce in afara localitatilor ... si de cele mai multe ori cand eu sunt rupt de oboseala si am nevoie de un "dush rece" (imi sare somnul imediat cand trebuie sa fiu atent la tot ce mishca ... mai mult decat cand sunt eu la volan ... pentru ca nu mai am acces la oglinzi).

 

Cat priveste incepatorii, frustratii, soferii prosti etc. cu alte marci de masina ... la aia am grija din instinct. Cati din cei care-si permit un BMW serie mare, un Tuareg sau alte avioane au pus umarul (nu alte parti ale corpului) la ele??? Putini!!! In rest: fufe de lux, neveste sau copii de bashtani, peshti si alte specimene interlope. Iar dintre astia cati au vazut macar fata politzaiului care le-a dat carnetul ... poate ceva mai multi ... da' nu cu mult. In aceste conditii ... pe astia ii presupun din start ca fiind pericole publice ... si stiu ca nu am ce le face. Deci ii feresc si ii las sa se duca in plata domunului ... n-au decat sa se omoare singuri ... eu am grija sa nu ma ia cu ei.

 

Dar despre loganishti ... sa fim seriosi ... proportia de catastrofe este mult mai mare decat la orice masina pe care am intalnit-o pana acum. Nu am zis ca nu exista si soferi buni (corecti ...) de Logan. Dar cand intalnesc unul imi fac cruce (in minte ... ca nu sunt prea bisericos din fire) si am ajuns sa-i apreciez. Dar sunt extraordinar de putini. ATENTIE: ma refer strict la soferii de Logan ... nu la restul de dacii (exceptand papucii :( ) majoritatea celor cu dacii vechi conduc mult mai prudent si mai corect decat cei cu Logan.

 

Cat despre cum sunt in trafic ... in 90% din cazuri plec la drum calm ... in 99% din cazuri ajung la destinatie plin de draci de cati idioti exista pe drumuri. Ce ma oftica cel mai tare este ca atunci cand ma enervez fac si eu greseli. Putine ... dar am facut si eu cateva greseli la viatza mea. Dar din nici una nu a rezultat vre-un accident ... cel mult niste injuraturi. Din cauza asta am specificat in primul meu mesaj din acest topic ... la punctul 8.: eu!!!

Inca nu am gasit formula magica prin care sa nu ma mai enervez (banui ca aici cel mai important cuvant il are originea ... si pe asta nu o pot schimba). Asa ca o sa incep sa-mi pun muzica de relaxare in masina ... sper sa nu adorm cand sunt mai obosit ... pentru ca Metallica & Comp nu au dat rezultate. Nici Jean-Michel Jarre nu a fost o solutie ... facea somn :( .

Edited by george03

Share this post


Link to post

Astazi, intre Arcul de Triumf si Aviatorilor (nu stiu cum se numeste :) ) un Ford Fiesta albastru deschis a trecut de pe banda 3 pe 1. O singura miscare, o urma minima de semnlizare (1 singura data cand era pe banda 2 deja). Mi-a taiat fata (eu eram pe banda 2) dar am reusit sa nu ma infig... era destul de rau pentru mine, intram la nerespectarea distantei...

Nu vreau nimic. Decat sa o salut. Am prins-o la Arcul de Triumf si era simpatica FOC!!!

Share this post


Link to post
...era simpatica FOC!!!

 

:o fftopic:

Macar atat... sa faca ca trecerea de pe banda 3 pe banda 1 sa fie mai usoara... :dizzy:

Edited by MCojo

Share this post


Link to post

Eu desi conduc de 3 ani m-am invat sa nu ii bag in seama specimenele amintite de @george03.

 

In primul an de sofat ma enervam la culme "dic ala are masina bengoasa si cred ca se baga cum vrea el las ca ii arat io"... Apoi treptat m-am linistit, neavand o masina foarte potenta (dar care e sprintena si agera) mi-am zis sa uit idea in a incerca sa-i pun la punct. Iar acum ma multumesc cu faptul sa "scap" eu si masinuta teafara si neatinsa din "contactele" cu acesti asi ai soselelor.

 

Daca dau flashuri ma duc pe banda unu, daca le dau eu flashuri atunci stiu ca desi pana atunci mergea cu 90km/h vor baga picioru in pedala si vor merge cu 140km/h crezand ca imi vor face ciuda etc. Cand vrea sa-i frustrez un pic (desi rar) atunci nu-i las sa schimbe banda si sa se bage in fata sau merg cu 50km/h paralel cu un autobus.

 

Nu vrea sa fiu justitiar ci doar sa ajung la destinatie fara sa mi se blocheze acul de la vitezometru pe la 150 ;)

 

So take it easy... if you can

 

Later edit: Cand am o urgenta (dar una adevarata nu de genul ca trebuie sa ma intalnesc cu Xy oarecare) atunci conduc si eu un pic mai agresiv :P

Edited by AAdorjan

Share this post


Link to post
Astazi, intre Arcul de Triumf si Aviatorilor (nu stiu cum se numeste :) )

 

"Constantin Prezan"

 

si mie mi-a luat multa vreme pana sa aflu (si sa tin minte) cum se numeste strada aia.

Share this post


Link to post
Asa ca cred ca o sa-mi bag si eu o semnatura: Feritziva de Loganuri ... ca e prosti !!!

 

Eu cred ca prea se generalizeaza si se face mult tambalau pe 'fenomenul Logan'.

Am stat si eu cu ochii'n patru, si am remarcat urmatoarele (concluzii personale pe care se poate !#$#% oricine de pe forum sau din alta parte):

 

1) Avem prostul obicei de a ne arata superioritate. Daca 2cazane merg ca posterioru', facem spume. Daca 2 Porsche Cayenne merg groaznic, trecem cu vederea. Eu unul sunt satul de fitos de prin cluburi cu masini "tunnate" care fac slalom printre benzi ca deh, 'ei are 200CP sub capota' sau nu suporta sa stea-n spatele a 5 masini la stop

2) Subscriu la ideea cu 'soferii de duminica coborati din berlina drept in Logan'.

3) Proportia detinatorilor de Logan a crescut ingrozitor

si 4) Incepatorii de clasa medie ce ies de pe 'bancile politiei' isi cumpara Logan. De ce, parintii lor ar putea sa justifice.

 

In timp ce 1), 3) si 4) e o 'scuza' pe care eu consider ca o putem oferi catorva, 2)'ul contribuie la anti-loganiada.

 

PN: test_driver - banda din dreapta e... pentru la dreapta. Ce cautai pe ea?  <img src= )">

Share this post


Link to post

Gata .. mi-a trecut nebunia pe loganishti ... sper ca pentru totdeauna ... si am mai "indulcit" putin semnatura!!

Share this post


Link to post
Astazi, intre Arcul de Triumf si Aviatorilor (nu stiu cum se numeste :) ) un Ford Fiesta albastru deschis a trecut de pe banda 3 pe 1. O singura miscare, o urma minima de semnlizare (1 singura data cand era pe banda 2 deja). Mi-a taiat fata (eu eram pe banda 2) dar am reusit sa nu ma infig... era destul de rau pentru mine, intram la nerespectarea distantei...

Nu vreau nimic. Decat sa o salut. Am prins-o la Arcul de Triumf si era simpatica FOC!!!

Blonda, micutza (shoferitza) iar masina cu numar de lizing? :-W

 

:ontopic:

 

Eu zic sa nu ne mai luam de femeile la volan cat timp unii barbati nu sunt in stare nici macar sa nimereasca intrarea in parcare...pozele de mai jos au fost facute in Plaza Mall

post-17-1143122759_thumb.jpg

post-17-1143122787_thumb.jpg

post-17-1143122801_thumb.jpg

Edited by sebian

Share this post


Link to post

Da, suna corect. Era si numele firmei de leasing pe masina, pe undeva. Tu erai? :D

Share this post


Link to post

:D Da, eu eram blonda  <img src= )"> ...multumesc de salutari...

Edited by sebian

Share this post


Link to post
Eu zic sa nu ne mai luam de femeile la volan cat timp unii barbati nu sunt in stare nici macar sa nimereasca intrarea in parcare

 

Ba sa ne luam, pentru ca din cate am inteles, tipul cauta parcarea subterana si a intrat acolo la indicatiile unei femei > :)

Share this post


Link to post

sebian, esti cel mai cel, pup de la mine ;)

Share this post


Link to post

Te-ai scos Sebieneee!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post

Pai acum nu mai cred ca are rost sa mai discutam diferente intre cum conduc unii si altii :P

 

 

Big happy family =))

Share this post


Link to post

1. Starea proasta a drumuriilor

2.Taximetristii

3. RATB-istii

4. Furgonetistii

5. Soferii de Logan (fara misto)

6. Camionagii

7. Anumite femei la volan (no offense ladies!)

8. Gropiile

9. Starea proasta a drumuriilor

 

 

 

Exact asta este ordinea.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...