Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Am o intrebare. Am cautat dupa stikere si nu am gasit...

Unde pot gasi scrisul cu Tico de pe fata si spate? Si Daewoo? Plss...Am intrebat in magazinele cu piese si... :o :o

• 3 weeks later...

As dori si eu un autocolant cu daewooclub.ro, platesc nu e prob. Prin posta daca poate sa trimita cineva... sau cu cine sa vb din Constanta ? Multumesc.

• 2 weeks later...
  Mircea said:
Clujenii care doresc autocolante sa-mi zica. Saptamana viitoare sunt la Cluj, pot sa iau cu mine si sa vi le dau.

Of, mama masii de treaba, ca am citit prea tarziu. Nu au ajuns de nici o coloare la mine autocolantele alea, si era o ocazie buna sa imi stickeresc si eu machineta.

Ata ete... poate next time :D

ileana said:
Pe 9 mai suntem in Costinesti. Daca vrei mai repede, un PM la mine cu adresa, virezi in cont 10 lei si iti trimit autocolantele.

Pai platim la fata locului ,e vreo problema ? :-?

Din Petrosani numai eu sunt?Nu am vazut nici un autocolant pe aici si ar fi destui utilizatori de woo-uri dar vad treaba ca nu intra nici pe forum.Vreau si eu sa pun pe nubirika un autocolant,trece cineva prin zona asta sau e mai sigur prin posta,ca si-asa stau in bloc cu posta de cartier?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

vreau si eu 2 autocolante de interior .Unu pt matiz altul pentru leganza si poate la anulll pentru lacetti ...o sa ma mai gandesc

Dar pe cele 2 le vreau cat mai curand .Sunt din Bucuresti . Cu cine tre sa iau legatura sau sa vb .

Multumesc , numai bine!!!!

• 5 weeks later...