Jump to content
Sign in to follow this  
alx

Gazeta De Perete

Recommended Posts

Ce raspuns rapid primi Moshu... :) (a se analiza datele calendaristice) :) >-

 

(Moshu @ Mar 28 2006, 10:08 AM)

 

@bogdang> chiar ca esti "membru rautacios"... Dar daca stii si-ti face placere, vino cu noi.

 

 

Nu mai sunt rautacios Moshule ca m-am insurat =))

 

Oricum nu conteaza varsta, conteaza ce ai facut pina la aceasta varsta ;)

Edited by Gica

Share this post


Link to post
Daca,nu pot veni la intalnire,in parc,sa vin direct la Pizzarie?Dar,unde?

Am,de marcat,niste banuti!Saru'mana,

Si virgula pun virgula ca virgula sa virgula fiu virgula sigur virgula ca virgula se virgula intelege virgula exact virgula ce virgula am virgula vrut virgula sa virgula exprim punct

Share this post


Link to post
Caut si eu si nu stiu cum se cheama o melodie gen party-tehno.

 

Ceva cu " U make my hard start banging / and it don't stop banging " .. ceva de genul asta, stie cineva un nume ceva ??

 

Pfiuuu, da ce-i face saracului hard?? :o

Share this post


Link to post
Avarii la mine : pozitia farului si vopseaua de pe aripa din dreptul acesteia ciupite, spoilerul zgariat si ff putin zgariat. Avarii la dubist: prag drept infundat pe o lungime de 1/2 metri, flaps spate harsait.

 

 

ps: Scuze Senna ca te dau la gazeta tocmai cand ai atins spoilerul.. dar "frazele e monumentale" ;)

Share this post


Link to post
Ce raspuns rapid primi Moshu... :) (a se analiza datele calendaristice) :) >-

Nu mai sunt rautacios Moshule ca m-am insurat =))

 

Oricum nu conteaza varsta, conteaza ce ai facut pina la aceasta varsta ;)

 

Daca acum vazui mai Gica ce-mi raspunse Moshu acum un an :) )

Share this post


Link to post
Vand Tico SX din 2000 ...
pentru poze cu masina trimite-ti un mail la bstefan77ro@yahoo.com .

Mi l-aş trimite, dar nu ştiu parola de la contul ăsta, ca să mi-l şi citesc.

Succes la vânzarea maşinii şi ai grijă să nu ţi-o vinzi ţie!

Share this post


Link to post
mama ei de treaba.. pe cand conduceam si eu un ticolino mi-au furat nerusinatii, (ca nu aveau altceva ce sa fure) scrumiera!!!! :spumelagura: dupa ce in prealabil mi-au spart geamul dreapta fata  <img src= (">

 

 

Daaa! Cred ca dupa scrumiera iti pare rau !

Vezi, poate se indupleca si o pun la loc (prin geamul din stanga).

 

 

=)) =))

Share this post


Link to post
Un Lacetti albastru:

 

Mircea Eliade colt cu Radu Beller. Eu faceam stanga iar Lacettiul a luat-o in dreapta... Nu m-am prins ce vrea de la viata mea decat dupa ce i-am vazut autocolantul. Revin maine cu detalii despre numar ca nu gasesc unde l-am notat (probabil l-am lasat in masina).

 

SMS, daca intersectia era Lacul Tei cu Barbu Vacarescu si Lacetti era Kalos, eu eram :) )

 

Ok... Ai trecut prea repede :D Macar am apucat sa-ti iau numarul. :mrgreen:

Uaou! N-a vazut strazile, n-a nimerit masina, da' numarul l-a luat! Ochiul vigilent si ager si atentie distributiva perfecta. :-B :dizzy:

Share this post


Link to post
... una e ce scrie pe link, daca tu vrei sa scoti 10 Hz dintr-un casetofon ce nou nu atinge 150 euro ... eeehe. La temperatura aia incepe sa ti se destrame masina din cauza rezonantei !.... Daca stau bine sa ma gandesc, urechea omeneasca nici macar nu percepe acea frecventa, ci abia de la 20 Hz si asta la cei cu urechile fine !

Dar aia cu urechile normale, de la ce temperatura sau euro in sus aud ?

Share this post


Link to post

Topic la Bursa!

 

Am initiat acest topic deoarece am intalnit duminica trecuta in targul auto din Bacau un tip de treaba care avea intr-un Panda model vechi de toate: mp3 playere cu cd sau memorie, divX playere, combine audio, mobile, tel fixe cu "puisor" etc. Ce mi-a atras atentia la marfa sa a fost un turbojet KARCHER (parca asa se scrie), cel mai mica din gama, care la metro se vinde cu 300 ron si la el era doar 80 ron. De ce asa ieftin: nu are acel furtun cu pistol, are mai multe- vreo 10 parca si face lichidare de stoc, are maganin in Bc si vrea sa plece iar afara dupa marfa, parca. Mi-a dat la el insa un furtun pt alimentare cu apa cu racorduri si un fel de pistol cu teava lunga si duze multiple (jet, con, stropitoare etc) tip ca de gradina, pe care-l voi cupla la un furtun mai rezistent si mi-am facut treaba. Am mai luat in Practiker niste conector TATAY sa pun la furtunul care-l aveam deja acasa si cu ~90 ron am turbojet acasa, presiune 100 bar. Nici macar nu l-am probat cand l-am luat, mi-a spus ca daca e problema, trec prin targ si mi-l schimba fara discutii (am incercat acasa, mere OK). Revin maine cu poze, poate va bagati si voi, poate celelalte le are cu pistol original.

Acu la chestii mai importante: are omu' niste mp3 flash playere cu casti si cablu, garantie 1 an, noi, 1gb la 170 ron, afisaj albastru parca, micute. Mi-a parut rau ca nu am avut camera la mine, era edificator macar cu aspectul. Am intrebat daca pt comenzi mai mari se face discount : DA ! I-am spus ca postez la BURSAla Talcioc, ca omul e de treaba, trimite ramburs, e serios, gaseste cam tot ce va pofteste inima in materie de bulectrica si bulectronica.

Nr lui- 0740582035. Spre rusinea mea, nu-i mai retin numele, fiecare ne grabeam, spuneti ca sunteti de pe forum si ca v-a indrumat cel cu turbojetul, adica eu :mrgreen: .

 

:o fftopic: M-am intalnit cu WOLFMAN in targ, ma suna ca am client la masina, spun ca vin, intreb cu cine vorbesc- un coleg de pe forum. Cand ajung la masina-el era. Am sta de vorba la greu, e un tip super. Il salut din nou cu aceasta ocazie si-i doresc distractie maxima la intalnire la munte!  <img src= ">

 

La un moment dat ma gandeam ca il vinzi pe Wolfman...

Share this post


Link to post
... Hai sa va zic ceva : viata mea chiar nu depinde de "facutul" aluia, si nu sper sa pot impresiona pe NIMENI altcineva decat pe MINE insumi si nu vreau decat sa-l oftic doar pe ala , atata tot...

Si dupa cum se observa, sunt si extrem de modest. Si ma mai fac ! :) )

 

Asta e cam tot ce iti ramane de facut: sa speri ca te poti impresiona pe tine, ca pe restul...  <img src= ">

Share this post


Link to post
Pana la momentul actual nu am la activ decat 2 iepuri =P~ , foarte gustosi, si o pisicuta destul de tanara a murit saraca  <img src= ("> , pe asta nu am mai gustat-o ca era prea mica si nu avea carne pe ea :D

 

 <img src= ">

 

Poate ne lumineaza intr-o problema care ne macina de mult, dar nu ne-am riscat sa aflam raspunsul:

ce gust au tantarii si mustele turtite de pe parbriz?

 

Pai sa-mi trec si eu trofeele: -primul acum 4 ani cu Tatra (T 813) din dotare mergeam spre Brasov pe Cheia a iesit din padure o pisica (cred ca era beata :D ) pe care am calcat-o cu toate 4 rotile de pe partea dreapta si pe care am facut-o afis. -Al II-lea prin luna Iulie (2006) cu Matizul pe Autostrada Soarelui am luat un stol de vrabii (dupa ce am trecut de ele m-am uitat in oglinzi si am vazut vreo 4-5 bucati decedate cred) iar la o saptamana am fost la service (pentru revizia de 1000 km), masina era ridicata pe elevator si a inceput sa miroasa a mortaciune in toata hala.

Pai nu ne lasa asa... ce ai mai calcat? Un sandwich? Sau nu schimbasei uleiul la timp?

Apropo de pisica: cred ca se intorcea de la Moeciu, de la intalnire. Nu cumva avea autocolant? In principiu duminica sa fii atent in zona respectiva, ca mai sunt forumisti care se intorc acasa.

Share this post


Link to post
Vanat una bucata caine foarte mare, acum 4 ani, cu Nova pe care o aveam atunci. Am prins cainele in timp ce alerga in salturi mari si l-am pocnit din nefericire in plin salt. L-am lovit cu CAPOTA Novei si saracul a fost proiectat cam la 50 de metri prin aer...am oprit sa vad in ce stare e dar nu l-am gasit...cred ca l-am aruncat in vreo curte a vreunei case de pe margine soselei . Am uitat sa va zic ca aveam 140 / h si nu am avut timp sa franez deloc... Capota s-a facut praf si pulbere, la fel si bara din fata care s-a spart in bucati...

Inteleg ca ai oprit din mila pentru catel nu ca nu mai aveai bara si capota era franjuri.

Share this post


Link to post
Pai sa-mi trec si eu trofeele: -primul acum 4 ani cu Tatra (T 813) din dotare mergeam spre Brasov pe Cheia a iesit din padure o pisica (cred ca era beata :D ) pe care am calcat-o cu toate 4 rotile de pe partea dreapta si pe care am facut-o afis.

Masina cu pricina chiar are 4 roti pe fiecare parte =D>

Share this post


Link to post
...

A prins (lucky bastard) si o cursa pana la Brasov acum cateva zile (si cu o alfa 156 benzina, 6 trepte). As fi bagat eu motorina, numai sa ma fi dus eu.

...

Share this post


Link to post
Salut sant nou pe aici Am o nubira 1 din 99'' Full si vreu sa va intreb si eu cam ce sa ma astept la ea Am luato in toamna si pana acum nu am bagat dekat benzina si ulei si la motor si la servo si la Cutie sa fiu eu Sigur k asa e mai bine :D Am dat pe ia 5000 dar mam rugat de ala care mie prieten bun si el sia luat o scoda superb noua  <img src= ("> Masina e impecabila cemai imi place si sant multumit Am "ABECEDARUL" de doar 7 luni K am 18 ani :mrgreen: si vreu sami spunetii va rog la ce sa ma astept am luato bine de pret merg Jante mai mari pe ea ASTEPT RASPUNSURI :drinkers:

VA MULTUMESC

Sa te astepti la bonusuri.

 

 

Scuze pentru scris dar sant obisnuit de pe chat.Dar tot nu ma-ti lamurit are cineva nubira pot pune niste Jante de 17 pe ea??Sau mai bine ma potolesc.Nu vreau sa Ii fac tunning k in romania nu prea iese bine adik asta e parerea mea si sa dau vreo 2000 de euro in Germania pe un tunning adevarat mai bine ma las.Astept raspunsuri Si scuze Incodata pentru scris!!!!!!!! :banana:

 

Asculta dogu, tu stai rau nene tare la gramatiKa. Spune cinstit, kte clase ai?

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
(...) Dau sa ies din parcare si vad ca mai era foarte putin pana la semafor, dar o distanta apreciabila. (...)

Share this post


Link to post
Eu nu am intrat aici pentru comunitate, eu am intrat aici pentru ca ma interesa ceva tehnic la Daewoo Espero si am gasit-o pe un forum specializat, cum ii spune(a) si numele. Daca intre timp imi place sa vorbesc cu lumea de aici si alte chestii decat masini e alta poveste. Chestia asta cu "comunitatea" pare mai mult discurs electoral.

Eu am impresia ca tie ti-e dor de catusele alea, de tot faci pe gica (zmeu) contra :-W

Share this post


Link to post
(...) Lasand la o parte parerile subiective,nu exista un cielo care sa fie egal sau mai superior loganului meu (...)

Sunt mai multe tipuri de masini superioare unui logan: coji, cazane, masini obisnuite, masini bune, masini superioare, masini mai superioare, masini foarte superioare, masini extrem de superioare, masini cracanator de superioare, si lista continua pana la chariots of fire.

Share this post


Link to post
[...] Cand am cumparato un cunoscut a probato ruland in forta cu 120/h, insa mie mi s-a facut frica si bine ca mi s-a facut.

[...] Si mai :o fftopic: se scrie exact si nu egzact sau mai rau iegzact :thumbl:

:o fftopic: de tot: se scrie "cumpărat-o" şi "probat-o", dacă nu cumva sunt, după noua ortografie, din ciclul "nicio". :dizzy: :thumbl:

Share this post


Link to post
In orice top al "devalizarii" masinilor ieftine si medii vei veda ca masinile italiene si fantuzesti tin capul de afis. Se pare ca nu degeaba ;)

Se fac si astfel de topuri ?!? :rolleyes:

Sau poate in masinile astea se lasa la vedere sume mai mari de bani ? :)

Share this post


Link to post
Faptul ca ai mana dreapta libera in intersectii, de fapt o grija in minus, nu e de neglijat pt. mine.

 

Mi s-a parut funny, scos din context :)

Share this post


Link to post
... In fata mea la 2 metrii statea un prieten cu o alfa care imi tinea trena...

 

Erai asa de grabit incat te-ai imbracat pe dos ?

Share this post


Link to post
Salutare.

In legatura cu pornirea greoaie in rampa, cred ca s-a rezolvat, adica am parcat-o in rampa de 2 ori in week-end si a plecat fara probleme. Ce am observat: eu cand porneam de obicei, nu duceam cheia pana la capat, tineam cheia exact acolo unde porneste demarorul si pornea un pic mai greu, din motive necunoscute. De data asta, am dus cheia pana la capat, cat se putea invarti si masina porneste mult mai repede, in orice conditii. Care o fi chestia, nu stiu.

 

Intr-adevar, o mare problema tehnica: cum sa dam la cheie.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imi plac mult masinile astea si as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie(asta daca exista) si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe njectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult...

 

 

SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imi plac f mult masinile astea dar as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie(asta daca este) si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe injectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult...

Apropo daca este si cu injectie de care este ?...multipunct sau monopunct(adica injectie de aia in carburator) ?.....

 

 

SALUTARE, am si eu o intrebare, in curand vreau sa-mi cumpar un Tico pt ca sincer imi plac f mult masinile astea dar as vrea sa cumpar doar varianta cu injectie(asta daca este) si am o intrebare urgenta daca se poate sa mi se zica din ce an si pana in ce an sau fabricat modelele pe injectie si cam la ce probleme sa ma astept la ele si cati km la un Tico sunt considerati multi, va multumesc mult...

Apropo daca este si cu injectie de care este ?...multipunct sau monopunct(adica injectie de aia in carburator) ?.....

 

BOT FORUM :-@

 

 

PS: retineti si evitati  <img src= )">

Edited by dreaQ

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...