Jump to content
Sign in to follow this  
Lucian79

5 Modificari Care Fac Kalosu Mai Sexy

Recommended Posts

Sa presupunem ca se da una bucata Kalos black si o suma estimata la 500 de euro. Ce modificari de aspect optic exterior ati face-n banii astia ?

Share this post


Link to post

pai daca n-are jante - niste jante misto si s-au dus banii :)

 

daca are:

- folie Llumar ~ 200 Euro

- de restul ori neoane sub masina ori un MP3 player :)

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Eu ma gandeam la o redesenare a botului .. interior nu ma intereseaza defel deci mp3-ul pica.

Edited by Lucian79

Share this post


Link to post

Da am vazut cateva pe cardomain.com cu spoilerele fata/spate + parguri laterale - aratau f. bine - dar stii firme care fac asa ceva la noi ?

Mai bine cauta sa le comanzi de-a gata de pe undeva de afara - dar ti-as sugera sa nu fie nici prea agresive (ca sa fii ridicol :) ) si nici prea joase (pentru drumurile nostre).

 

Dar eu unul as incepe mai intai de la jante mai mari si roti mai late iesite mai in afara, arcuri mai joase si sport ;)

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Mi-ar place ceva de genu (vezi poza) + inca o modificare ..as scoate dunga aia orizontala si as lasa numai semnul prins acol'

post-1757-1128601858_thumb.jpg

Share this post


Link to post

prea putini bani...

1. Jentile de 16" si cu un cauciuc mai lat o idee. Daca deja ai jenti de aliaj, le vinzi si-ti recuperezi o parte din bani.

2. Arcuri mai mici, cobori un pic masina (habar n-am cat te-ar costa asta).

3. bodykit : e mult peste 500 Euro numai asta... si nu am vazut in Europa pe cineva sa fabrice... poate in UK!

 

Sexy?

post-1015-1128602064_thumb.jpg

Asta e bodykit Razzi. Imi place mult, mai putin spoilerul fata! Costa 795$ la mama lor acasa, si probabil ca nu vor livra in veci in Romania. Vezi aici pagina lor pt. Aveo

 

Asta e mai finut: post-1015-1128602170_thumb.jpg post-1015-1128602198_thumb.jpg

 

Ca si dinoc, iti recomand sa te uiti pe cardomain.com. Vei vedea acolo o groaza de Aveo-uri modifcate, si majoritatea dau si bugetul modificarilor. Din pacate Romania fiind o tara unde nu curge apa calda, probabil nimeni nu-ti va trimite ceva comandat in SUA pana aici nici daca platesti inainte.

Edited by ASIMO

Share this post


Link to post

N-am pretentii mari vreau doar ceva realizabil la noi cat de cat acceptabil ca suma si ma intereseaza doar botul ..care e singurul lucru ce nu-mi place la kalos 2004 si a da ...caseta :D

Share this post


Link to post

banuiesc ca poti sa stai si in coada si nu ai cum sa faci botul sa arate ca cel de la kalos-ul nou, cu faruri cu semnalizatoare integrate..

Edited by maximus

Share this post


Link to post

Se poate. Trebuie sa schimbi doar faruri, bara din fata, faruri de ceata si capota!

 

Daca ai bani si consideri ca merita, treaba ti-o faca baietii de la service, si nu pierzi nici garantia.

Eu unul nu as face asta!

Edited by ASIMO

Share this post


Link to post

Maximus ..nu cred c-ai inteles bine ...nu vreau sa-i pun faruri d-alea imi plac si astea ..vreau insa sa-i dau o nota de stil in + ... ceva de genu cum e poza cu kalosu ala negru care-mi place ... sa nu iasa tare-n evidenta

Share this post


Link to post

Capota? De ce? Ai masca, bara, faruri, proiectoare. Atat.

 

Body Lowering Kit costa 500Euro.

 

Sincer? Cu 500Euro nu faci mare lucru pe exterior. Eu, de banii astia, mi-as pune filtru dreptunghiular, folie (la mine albastra, la tine neagra), ceva la muzica si, eventual, entry guard branduite din metal.

Share this post


Link to post
- de restul ori neoane sub masina ori un MP3 player :)

Nu mai ascultati muzica codata in mp3, ca va face urechi de tabla. La ce mai bagati banii in amplif-uri de sute de vaci, daca bagati pe ele muzica cu dinamica mai redusa si informatie esentiala lipsa ? Sau poate, important e altceva si eu nu m-am prins ?

Share this post


Link to post

:o fftopic: Pai nici eu nu m-am prins ce vrei sa zici de MP3 :)

 

Acum cele mai misto body-kit-uri pentru masina asta sunt cele prezentate de ASIMO - pe care le numea "finute" - asta daca ti-ai face ar arata misto - si daca nu ma insel - acolo nu-i schimbat tot spoiler-ul - par chiar adaugate partile de jos. Daca ar fi asa, n-ar trebui sa coste prea mult.

 

Restul body kit-urilor sunt prea agresive - prea joase (nu mai urci nici o bordura cu ele).

Share this post


Link to post

@Satori : am vorbit acu cateva zile cu amicul meu de la Autohaus exact de problema asta si el a zis ca nu s-au pupat capota veche cu masca noua. Pe bune. As mi-a zis, ca cica nu e la fel capota noua cu cea veche, chiar daca ochiometric pare identica.

Share this post


Link to post
Pai nici eu nu m-am prins ce vrei sa zici de MP3 :)

Ca ascultatul mp3-urilor afecteaza intelegerea n-am auzit, dar e posibil, poate e prea devreme. Compresia si decompresia unei informatii care e armonica prin definitie te priveaza tocmai de esenta muzicii, golul respectiv cred ca se reflecta undeva, la etaj. Nu ma refeream la viitorul sindrom mp3, nu sunt eu in masura sa-l anunt, eu ma refeream doar la o chestiune pur tehnica. MP3 s-a nascut din saracia de spatiu si de banda si se preteaza la auditii in camp vitreg, asa ca nu vad de ce cineva sa investeasca mai mult pentru a-si crea conditii mai proaste, poate doar daca deja la el cd-audio = cd-mp3.

Share this post


Link to post

:o fftopic: acum nu-s specialist - dar stiam ca mare parte din informatia aceea care se pierde - nu este perceputa de urechea umana :)

Share this post


Link to post

Cu scuzele de rigoare, dar esenta muzicii nu se asculta in masina, unde din constructie e ceva lipsa de spatiu.

Iar, ca sa revin la un post anterior al lui tolin, amplif-urile in masina sunt pentru vatzi si nu pentru fidelitate (inca n-am vazut o masina... anecoida).

Scuze pentru off-topic, dar daca tot ne dam pe langa, mai imi vine si mie chef cateodata.

Share this post


Link to post
... ca nu s-au pupat capota veche cu masca noua. Pe bune. As mi-a zis, ca cica nu e la fel capota noua cu cea veche, chiar daca ochiometric pare identica.

 

That sucks. Ce anume nu se pupa? Nu o poti monta? Raman lufturi?

Share this post


Link to post

NU mi-a zis. Un tip de pe AveoClub ma rugase sa-i aflu part ID-urile pentru Kalos (model Daewoo) ca sa le comande pt Aveo-ul lui. El zicea , ca si mine, ca trebuie doar bara+masca, faruri si eventual farurile de ceata. Apoi am vorbit cu tipul de la Autohaus si a zis ca pe langa astea mai trebuie schimbata si capota, ca au avut ei in lucru o schimbare asemanatoare si ca nu se potrivea capota veche pe masca noua. Atata mi-a zis. Mai multe o sa vb. cu el cand trec p-acolo! Dupa parerea mea, bucata aia din capota care intra intre faruri si masca si care trece pe deasupra mastii ar fi problema.

Edited by ASIMO

Share this post


Link to post

Primele modificari vor fi : folii 3M pe geamuri si luneta 85%-90% + pleoape ptr faruri. Partea proasta e ca nu am vazut nicaeri pleoape.

Share this post


Link to post

Folie e bine :thumbl: . Pleoape :-? eu zic ca arata f. bine farurile de Kalos asa cum sunt, acum nu stiu ce varsta ai, dar daca esti mai tanar - ti-as sugera niste neoane sub masina :) (dar doar daca ai jante misto, altfel nu) - si vezi, mai cauta spoilere pe afara sau la noi - poate gasestila niste preturi mai acceptabile.

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

ca tot veni vorba de neoane.. un amic a pus pe cielo de la firma un neon de calculator. Nu stiu cum l-a adaptat sau cum l-a pus , insa cei care au vazut spun ca se vede foarte bine.. l-a pus sub volan sau ceva de genul asta..

Edited by maximus

Share this post


Link to post

uite niste sugestii :

mi chiar imi place cum este acest kalos modificat...daca ai mai pui si niste neoane rosii este SEF

post-851-1128684319_thumb.jpg

post-851-1128684335_thumb.jpg

post-851-1128684363_thumb.jpg

post-851-1128684388_thumb.jpg

post-851-1128684410_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Folie e bine :thumbl: . Pleoape :-? eu zic ca arata f. bine farurile de Kalos asa cum sunt, acum nu stiu ce varsta ai, dar daca esti mai tanar - ti-as sugera niste neoane sub masina :)

 

Avand in vedere ca masina e neagra folia fiind la fel cred ca va da un aspect frumusel ... farurile naiba stie nu mi-au placut niciodata de aceea vreau sa-i pun si pleoape (tot in culoare neagra ) . Neoanele pe sub masini nu-mi plac ..desi am la firma albastre deci n-ar fi o problema.

 

P.S. Pina cand Juniorul va avea chef de joaca :D voi considera ca sunt tanar :P .. mai nasol dupa aia

Share this post


Link to post

ce ziceţi de acesta. E super nu ?

post-1798-1128689264_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...