Senna Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Cred ca omul vrea sa scape mai repede de anvelopele Montana originale si proaste Link to comment
Mircea Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 A facut burn-out cu loganul???? Mergeti repede pe forumul Dacia, ca o sa inceapa sa planga acum ca-l lasa aia, ca-l lasa ailalta... Link to comment
alx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 pai el a facut bărnaut cu loganul inca de cand avea cativa km la bord... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Aha, deci are abonament la service. Link to comment
sebian Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Bre da' zgarciti mai sunteti in detalii...daca nu-i Obi prezent vad ca nu povesteste nimen ce s-a intimplat...hai, mai detaliati si voi Link to comment
ovidiuc Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) Hai sa incercam:ajung pe la 20.15,ma uit daca e pregatita vreo gramada de pietre(prietenii stiu de ce ) ) si ce vad:parcarea aproape goala.Zic hopa e prea devreme sau am nimerit la intalnirea mini .Cobor din masineta,ma uit dupa baietii cu bate,nu-i vad si zic ah,am scapat.Ma lipesc de Zeu si Maharu si incepem sa punem tara la cale.Ferari,venit cu un Tico ) si copiloata se uita oare asta e marea intalnire Daewoo????Intre timp usor usor se umple si parcarea(logic ca erau Maniaku si Alezz).Steph plingea pa linga bara lui pe care a pus putin negru,sa se asorteze cu verdele.Noi l-am linistit ca se da foc si toata o sa aiba o culoare neagra.Si se pleca la drive-test cu masina D-nei Xenna.Deodata suna telefonul Maniakului si ce se auzea?O alarma pe care testareii nu mai reuseau sa o opreasca.Xenna foarte amamabila le indica butonul pe care sa apese(noi stim care e ala dar nu va spunem ) dar berbantii de nu reusesc.Demareaza in tromba cu Matizul Maniakului si cu muzica data la maxim sa-i depaneze pe baieti(eu nu cred asta) dar se intalnesc cu faptasii spasiti chiar la colt.Noi ne tot aranjam cravatele,ne indreptam parul,ne uitam daca avem unghiile taiate in asteptarea lui +1 a lui Alx si cand colo vine Ileana,care a aflat ca mai are si alte calitati pe langa cea de ofiter al starii civile.Fam Lucman a reusit sa plece strans unita(sau doar de ochii lumii???) dar vad ei la Bicaz,Bine inteles Cielo lui Radu a fost in centrul atentiei.Iulia ne-a servit cu pateuri si bomboane(dulci ca si cea care le-a adus).Si uite asa s-a facut ora 24.00 cand o parte din noi am taiat-o acasa,strangand civilizat resturile in pungi. Apropo,nu ne-am batut,nu ne-am injurat si baietii sunt veseli ca nu mai pot sa-mi folosec puterea pentru a oropsii simpli membrii.Dar asta e,viata are suisuri si coborasuri.Ne vedem joia viitoare "> . Edited September 9, 2005 by ovidiuc Link to comment
Maniaku Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Asaaaa am ajuns pe la 20 fara 10 impreuna cu Steph si cu Mucku' ala mic, in paracare loc garla-zic ma ce naiba nu mai imi merge ceasul??? paracarea pustieeeee decat vreo 2-3 masini(sa vazut ca a fost sfanta marie) si asa am stat la taclale mai bine de o ora decat vreo5-6 membrii dupa care au unceput sa apara masinetele si odata cu ele membrii/membrele si in cateva zeci de minute sa umplut parcarea. Masina care a fost in centrul atentiei a fost a lui ERD care pot sa va spun ca este vopsita impecabil, iar vopseaua este cu totul speciala!!! in rest va cam explicat ovidiu despre ce a fost vorba! @sebian: de ce nu vii sa vezi ce se mai intampla pe la intalniri?? Link to comment
NightClub Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 oooa inseamna ca am pierdut ceva misto...asta e poate data viitoare am sa ajung si eu pe acolo, mai ales sa vad cum se face unu de ras cu frigiderul arctic a pardon logan! ) you can do IT! Link to comment
Recommended Posts