Jump to content
Sign in to follow this  
emi2009

Radare fixe si mobile

Recommended Posts

De dimineata pe la 3:45 radar in Craiova pe Bvd Titulescu, intre ANL (Craiovita) si Real pe sensul de mers spre Real ( s-ar zice ca la ora aia dormeau/stateau degebea, cand am trecut pe langa ei aveau 2 masini oprite). Acum 30 de minute, erau in acelasi loc (dar alta masina, de data asta un Vento, azi dimineata erau cu Logan), si aveau 1 "client".

Edited by EM!L

Share this post


Link to post

Duminica am iesit la o plimbare cu motorul. In traseul meu (inexistent, de altfel, mergeam aiurea) am trecut si pe Sos. Kiseleff. Cum era libera, mergeam fara grija de viteza, asa cum ma simteam comfortabil. In parcarea de dinainte de Victoriei, am vazut binecunoscutul B 21 AOE, Logan Rosu. Am verificat viteza si am ajustat-o corespunzator si am eliberat banda sa treaca cei cu masinile. Bineinteles, Age Of Empires a facut o victima.

Ce mi-a placut este ca desi era un grup compact de vreo 8 masini, cam cate 2 pe fiecare banda, in Piata Victoriei doar pe cel de pe banda stanga l-au oprit. Se pare ca ideea este ca, daca tot o arzi, macar arde-o in grup si stai in mijloc. :D Nu-ti iei amenda! :D

Share this post


Link to post

Da' pe Kisselef acolo, nu e si radar fix?

La trecerea de pietoni de dupa parc, colt cu Monetariei. Si la intersectia cu Docentilor urla urat detectorul...nu am avut vreme sa-mi arunc ochii prin copaci sa vad de la ce...

Share this post


Link to post

Aaaaa... sh_t!?

Serios?

...

M-am prins unde zici,... o fi. Nu mai conteaza, iei AOE-ul pana acolo. Dar data viitoare o sa fiu mai atent, sa vad daca e radar sau dracie din aia pentru "optimizarea traficului".

Share this post


Link to post

La semafor sunt 2 camere (cred cate una pt. 2'a benzi)...cu leji rosii...si suna detectorul in K la maxim...

 

cica:

Sistemele de supraveghere video montate pe echipajele Brigazii de Politie Rutiera sunt folosite pentru inregistrea celor care depasesc viteza maxima admisa, pe timpul noptii, pe urmatoarele artere :

 

Calea Dorobantilor,

Sos. Virtutii,

Str. Turda,

Calea 13 Septembrie,

Bd. Nicolae Grigorescu,

Bd. Lascar Catargiu,

Bd. Iuliu Maniu,

Drumul Taberei,

Sos. Mihai Bravu,

Calea Vacaresti,

Splaiul Independentei,

Bd. Unirii,

Bd. G-ral Magheru,

Sos. Kiseleff,

Bd. Aviatorilor.

 

Ziua, acestea sunt utilizate pentru filmarea, in vederea aplicarii masurilor legale conducatorilor auto care opresc neregulamentar, depasesc coloana de autovehicule oprite la semafor sau blocheaza centrul intersectiei, perturband desfasurarea traficului rutier.

Share this post


Link to post

:|

Nasol moment. Ar fi bine daca am stii mai exact unde sunt.

Share this post


Link to post

Uite aici.

Share this post


Link to post

Mare atentie cand tranzitati Pitestiul. Pe langa camera fixa din dreptul hotelului Yaki (pana in Mcdonald's Gara) veti gasi un logan de culoare alba fara alte inscriptii pe partea stanga imediat unde se termina blocurile. Il parcheaza dupa gardul viu insa este usor de observat pentru ca este singura masina parcata cu fata spre contrasens. :wallbanger: Uneori il gasiti si pe celalalt sens tot pe partea stanga unde incep blocurile. Grija mare, drumul are 4 benzi si te tenteaza.

 

PS: Se zvoneste ca acele camere fixe nu mai inregistreaza, plus ca daca treci exact pe banda de langa ea nu te "agata" (am vazut la taximetristi).

Share this post


Link to post

Uite ca am ajuns sa ma bucur de prezenta radarelor fixe din Craiova. Am postat acum ceva timp despre obiceiul politistilor de a sta pe bvd. Severinului, la agatat pt. ca e drumul bun :)

 

Un bărbat de etnie romă, al cărui frate a murit într-un accident provocat de viteza excesivă, a fost surprins marţi de radarul poliţiştilor de la Rutieră în timp ce rula pe Calea Severinului din Craiova cu 175 de kilometri pe oră. Poliţiştii de la Rutieră au organizat marţi o acţiune pentru combaterea excesului de viteză, în urma căreia au fost sancţionaţi 72 de şoferi care au depăşit viteza maximă legală admisă şi au fost reţinute cinci permise de conducere. „Recordul“ la viteză l-a obţinut Filip Serdaru, de 35 de ani, din Craiova. Acesta conducea Mercedesul cu numărul DJ-88-BAT pe strada Calea Severinului, dinspre Filiaşi către centru, şi a fost surprins de radar cu... 175 de kilometri pe oră

 

Gds.

Share this post


Link to post

Pentru cine circula pe ruta Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu sau Rm Valcea - Slatina:

 

"Soc printre soferi: de miercuri, 11 iunie, se afla in probe sistemul de monitorizare video de pe drumurile nationale care tranziteaza judetul Valcea. Altfel spus, functioneaza, chiar daca inaugurarea oficiala va avea loc saptamana viitoare - 18 iunie. In doar 72 de ore, dispeceratul de monitorizare din cadrul SPR Valcea a inregistrat nu mai putin de 5000 de abateri de la regimul vitezei pe toate cele trei drumuri nationale pe care au fost instalate camere de luat vederi: DN 7 - la Milcoiu, Bujoreni, Racovita, Caineni; DN 64 - Ionesti si DN 67 - Slatioara.

Sistemul a fost omologat si verificat metrologic de pe data de 11 iunie. „De atunci, putem sa listam tot ce s-a intamplat in punctele din care avem imagini si sa prelucram datele. Cei 10 specialisti aprobati de minister lucreaza tot de atunci la dispecerat. Se va lucra in trei schimburi, adica non-stop.”, ne-a declarat seful SPR, comisarul-sef Ilie Voica. Soferii mai trebuie sa stie ca procesele-verbale si comunicarile cu incalcarea legislatiei in vigoare vor fi trimise prin curierat rapid."

 

Drumuri linistite!

Share this post


Link to post

Dupa ce-am vazut in fata mea camion sarind de pe sosea intr-o casa, din cauza vitezei excesive si a unei depasiri de idiot, la intrarea in Valcea ... foarte bine au facut.

Share this post


Link to post

Da. Acum putem sa vedem si noi faza, cand o sa se intample, pe inregistrarile Politiei!  <img src= )">

Share this post


Link to post

Se pare ca au fost montate si camerele video in localitatea Sanmartin (langa Baile Felix) si urmeaza sa fie functionale cat de curand.

Share this post


Link to post
"am calcat-o pe coada" in scurt, ajungand la 90 km/h, dupa spusele agentului. Urmarea : 200 ron amenda (adica 100 in 48 de zile) si 3 puncte de penalizare.

Cred ca ai vrut sa zici 4 nu?

Edited by pisca

Share this post


Link to post

Aviz "amatorilor"

 

În perioada 16 iunie - 16 august a.c., în cadrul campaniei naţionale de prevenire a accidentelor rutiere pe drumurile naţionale cu risc criminogen, poliţiştii Serviciului Rutier alături de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică monitorizează traficul 24 de ore din 24, pe întregul tronson D.N.1 din judeţul Bihor. Această campanie vizează reducerea riscului rutier, sub aspectul scăderii numărului evenimentelor rutiere grave, precum şi al reducerii victimizării prin accidente de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate în intervalul 16 – 24 iunie a.c. pe D.N.1 Bihor, poliţiştii bihoreni au aplicat 3.610 sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării 141 de permise de conducere, constatând totodată şase infracţiuni.

 

Sursa: http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...080625-11350457

Share this post


Link to post

Daca previn si astia cum preveneau niste idioti azi pe A1 mai bine lipsa.

 

In viata mea n-am vazut asa ceva... a sarit in fata masinii pe banda 2 (era pe celalalt sens) si dadea ca disperatul din baston sa opresc... aveam muuult peste 100, nu o sa scriu cat, eram cu Lacetti si trecuse de ora 15 acul. :D

Cand a vazut ca scot fum din anvelope sa opresc masina s-a ferit si el speriat... am oprit la mai putin de 1 metru de el.

Bine dracu ca am oprit masina ca aveam pe constiinta un gabor kamikaze.

 

Dupa un schimb de replici pe care nu le pot reproduce din motive de am aflat ca vor sa-mi ia permisul pentru viteza probabil deranjati de limbajul meu, doar ca nu aveau radar. =))

Dupa care au vrut sa mi-l ia ca cica era zona in lucru si ca trebuia sa rulez pe banda 1, nici asta nu le-a mers.

 

In fine ne-am despartit "prieteni" fara sa decartez nimic... nu dau detalii, doar ca am pierdut 10 minute aiurea.

Pe bune ca nici acum nu mi-am revenit si nu-mi vine sa cred cum a sarit idiotul in fata masinii.

 

Cum dracu sa sari in fata unri masinii pe autostrada pe banda doi fix in mijloc sa o opresti cand vezi clar ca vine cu viteza? :o

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

:o fftopic: Simplu, cred ca ii invata asta la scoala, altfel nu-mi explic. (aproape) La fel mi s-a intamplat si mie (in alte circumstante), cand mi-a sarit in fata, dupa o curba cu vizibilitate nu foarte mare, de pe trotuar (unde se odihnea la umbra) sa ma devieze pe o straduta adiacenta. Norocul lui/nostru a fost ca atunci aveam cam 35km/h, nu 55-60 cum intra toata lumea in curba respectiva, caz in care chiar n-aveam cum sa il feresc - masini pe dreapta, parcate, bordura foarte inalta pe stanga :mda:

Share this post


Link to post
Cred ca ai vrut sa zici 4 nu?

Ei, dupa 4 luni nu mai stiu daca au fost 4 sau 3 :) . Oricum, peste 2 luni nu va mai conta. De fapt, n-au contat deloc.

Share this post


Link to post

Intre Constanta si Ovidiu s-a bagat limita de viteza de 70. Si, evident, in fiecare zii stau gusterii cu radaru' X(

Share this post


Link to post

Azi in Potigrafu era celebrul deja Seat albastru inchis cu folie pe geamuri, pus sa ia din spate pe cei care mergeau spre Ploiesti. Inainte de Pucheni am numarat 5 masini care stateau "la cotizat". Traiasca Beltronics !

Share this post


Link to post

Tocmai m-am intors din oras, traseul fiind McDonald's - Saturn - ITC si intors.

Urla detectorul in draci, pe Saturn, in statia de autobuz de dupa Plus, un Vento de politie cu 4 masini oprite. Pana la ITC efectiv nu mi-am dat seama unde e radarul.

La intoarcere am incercat sa imi dau seama unde se ascund: in parcare la Orizont, intre taxiuri, Logan alb neinscriptionat, B-01-BJN - perversa pozitionare - Whistler xtr 425 i-a luat in linie dreapta din fata de la ITC (sa fie cred ~2 km).

Cand am ajuns in dreptul filtrului, am observat intariri, 2 Vento, un politist in mijloc pentru oprit contravenienti si 4-5 scriau de zor la procese verbale. Clienti fara numar - mai bine de 50 de metri din banda 1 plus statia de autobuz ocupate de musterii, in conditiile in care era trecut de 12 noaptea si traficul e super lejer in zona la aceasta ora.

De remarcat ca din toti cei opriti + mine, Nubira mea si Vento-urile politiei erau cele mai amarate. Un sincer asa le trebe', s'o fi prins si politia de "promenada" jmekerilor de noapte.

Share this post


Link to post

Mda, e si zona buna de "alergat" pe acolo. De cateva ori i-am "surprins" si eu cu Cobra, fie ascunsi in zona intersectiei cu straduta de iese in Neptun, fie pe Zizinului (pe directia de mers spre 15 Noiembrie) in zona intersectiei cu Caragiale. Tot noaptea :)

Share this post


Link to post

Mda, la fel e si pe Calea Bucuresti.

De cateva luni nu mai merg noaptea pe acolo, doar pe Saturn, pe Calea Bucuresti am patit sa nu mai am unde sa ma feresc de X,Q, 8-uri la 100km/h+ si politaii stateau ca boii in statia Saturn si nu vedeau nimic.

Share this post


Link to post

Asta cu feritul cam asa e, cel putin in zona centrala (Zizinului, Harmanului, 15 Dec. , 13 Noiembrie, Iuliu Maniu, Grivitei) dupa 23-24:00 e plin de (cum ai zis si tu) X-uri, Q-uri, serii7, a8-uri care normal sunt invizibile pt. cine trebuie :| .

La fel radare am tot vazut (si din nou e o zona in care "se trage tare" la fel ca si pe str. Lunga, si nu numai noaptea) pe strada/bulevardul de intrare in oras din zona Realului (nu stiu cum se numeste).

Share this post


Link to post

Eu chiar nu inteleg logica retardatilor care vad un pericol in aparatul radar.Eu cred ca adevaratul pericol este viteza,nu aparatul radar...Pana acum nu am auzit de accidente provocate de radar,insa de viteza da.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...