Jump to content

iulyan

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About iulyan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/01/2007

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    nexia06@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    -
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo gle
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    RO

Recent Profile Visitors

1501 profile views
  1. Vand CD player Pioneer deh-2820mp,second hand. pret.170 lei negociabil.
  2. Daca stie cineva pretul ptr.un ax cu came + tacheti(noi) ptr.cielo 1995.
  3. iulyan

    Cielo An.2002

    Cielo Executiv,an fabricatie 2002,(prima inmatriculare mai 2003), 57000 km,al 2-lea proprietar,benzina+GPL ,stare de intretinere f.buna , pret 2750 E ,nr.telefon 0749750760
  4. Instalatia o am montata din luna februarie 2010,iar problema asta a aparut de cca 1 saptamana.Interesant este ca dupa cca 10-15 minute de functionare problema dispare,iar daca opresc motorul si apoi il pornesc dupa 5 minute, reapare.
  5. Salut.Am si eu urmatoarea problema cu instalatia gpl (marca BRC) de pe un cielo DOHC:Cand incerc sa o trec pe gpl,se aud niste zgomote f.ciudate atat de la comutatorul benzina-gpl din interior cat si dinspre compartimentul motor si de la butelia din portbagaj,un fel de "ţăcănituri" iar instalatia trece automat pe benzina,iar daca comutatorul este deja pe gpl, scoate aceste zgomote continuu,iar dupa cca 10-15 minute de functionare pe gpl isi revine la normal si nu se mai aude nimic.In timp ce se aud zgomotele astea motorul merge perfect atat pe gaz cat si pe benzina.Am observat ca ,atunci cand merge bine pe gpl si nu se mai aud zgomotele alea ciudate daca intra un consumator electric in functiune(faruri,ventilator,CD) apar din nou acele zgomote ff.enervante dealtfel.Am verificat si instalatia electrica la un electrician si mi-a zis ca incarca f bine si bateria este ok.Daca ati intampinat probleme asemanatoare va rog sa-mi ziceti si mie cum le-ati rezolvat.
  6. Stiti cumva daca pe cielo poate fi montata instalatie de A.C de pe o alta marca de masina?
  7. Sper ca nu e prea tarziu :-pe una din laturile butonului se afla soclul becului ,care se scoate cu o surubelnita "cruce"(+) rotindu-l 1/2 tura invers acelor de ceasornic,apoi il intorci cu acea parte in jos si ar trebui sa cada singur de acolo,cu tot cu soclu.Din soclu il scoti usor,indreptandu-i "piciorusele" si tragand de el.
  8. ok.multumesc.Mi-e frica sa nu stric ceva la instalatia electrica a masinii.Tocmai de aceea vreau sa stiu daca pot pune ledurile fara rezistente,ptr ca nu ma pricep la electronica aproape deloc,si nu stiu sa fac eventualele legaturi electrice.
  9. La ledurile puse in locul becurilor din bord trebuie musai puse si rezistente?Ce se poate intampla daca nu se monteaza cu rezistente?
  10. verifica si termostatul;cine stie,poate a ramas pe pozitia deschis...
  11. am sa incerc ce mi-ai zis.Merci mult.Chiar nu mai stiam ce sa fa,operatia cu curatare diferitelor locuri am incercat-o,insa fara rezultat;chia imi faceam griji ca o sa trebuiasca dat jos bordul.
  12. cumva stie cineva de ce la orificiile de la bord,(cele de la barbriz,) vine aer numai ptr jumatate din bord?mai exact partea stanga,primele 3 de la dreapta la stanga.in dreptul soferului nu "baga" deloc.Se pot infunda cumva sau alta e cauza?Comutatorul pornit la treapta 4 si directionarea aerul;ui catre parbriz,si totusi nimik... ps. CIELO EXECUTIVE 2002
  13. Sfat foarte util=luati-va antiradare ca sa fiti niste zmeii ai soselelor,sa se fereasca de voi toti ceilalti "prosti"care respecta legea circulatiei,si conduceti in continuare in asemenea hal,ca trebuiesc si donatori de organe in tara asta.Nu conteaza ca sunt vinovati sau nu,donatori sa fie... P.s Partea cu viteza maxima pe autostrada vad ca ai sarit-o =130Km/h ,indiferent de functia detinuta. Oricum iti urez sincer bafta in condus(chiar ai nevoie) si nu-mi doresc sa ma intalnesc pe sosele cu tine...am familie si de aia.
  14. ...era o aluzie la altii
  15. iata un exemplu clasic de inconstienta.daca iti sarea in fata altcineva decat militeanul ala,ce faceai?din cauza unor asemenea grabiti mor oameni pe sosele;dupa tine ,te-ai comportat foarte normal in trafic.Asa e,politia greseste cand incearca sa scoata de pe sosele asemenea oameni,nicidecum tu...
 

×
×
  • Create New...