Jump to content

Service Acasa.ro

Recommended Posts

vineri pur si simplu mi s-a desprins catalizatorul la tico din toba de mijloc, mentionez ca acel colier de prindere foarte ruginit a ramas in toba de mijloc, catalizatorul atarnand in racordul flexibil, am rezolvat problema provizoriu cu poxilina, soricei de plastic si sarma de aluminiu, nu mai rasufla dar urmeaza itpul si nu cred ca il ia asa

ma intereseaza in ce zi te pot gasi si dupa ora 5 pentru a face o evaluare de costuri si o scurta revizie a masinii si la frane inaintea itpului

Multumesc

Mihai

Edited by mikai24
  • 2 weeks later...

...azi am dus-o prima oara pe Suzi la Rux Auto, pentru schimbat ulei motor & cv, filtre si placute...

Intrevederea a fost o placere pentru mine:

Lucrarea - ireprosabila;

Pep-ul - acelasi tip de gasca pe care il stiam :aplauze:

Multumesc Andrei! :)

• Like 1

Am fost si eu prima data la Andrei la service pentru schimb ulei si filtre la loganul meu. Impresie foarte buna.

Este un tip foarte de treaba si foarte muncitor, si cred ca daca ar avea mai multe miini ar munci mai mult :) Cu siguranta voi reveni la el peste ceva timp sa-mi fac si distributia.

Merci Andrei, si spor la treaba!!

• 2 weeks later...

Salut Andrei

A sosit vremea sa schim si eu distributia la caruta. Te rog frumos sa-mi faci si mie o oferta ( piese + manopera ) si o programare. De preferat, programarea dupa ziua de salariu, adica 10.07.2014. Am solicitat asa devreme, pentru ca e perioada concediilor si poate nu se potriveste data.

Leganza, 1998 cmc, 98 kw, fabricatie 2002.

Ms,

Iulian.

Edited by iuli34
  • 3 weeks later...

Ieri mi s-a aprins "Check Engine" la Matizel. Eram în mers.
Am fost azi la Pepinno şi mi-a înlocuit senzorul respectiv.
Pentru că l-am lăsat pe Matizel acolo, am primit un altul ca să-mi fac treaba. :)
Încă o dată, mulţam fain Pep, Paul and Co.

• 3 weeks later...

salut tuturor

dupa ce am stabilit o intalnire pt un schimb de ulei+filtre si flansele de la amortizoarele fata, ieri dimineata am fost si am lasat masina la Andrei sa se ocupe de ea. Seara revenit luat masina platit si plecat acasa.

multumit de lucrare. :aplauze:

Spor la lucru si la bani!

• 5 weeks later...

Nu c-ar mai avea nevoie de lauda dom' doctor, da' am schimbat ieri ambreiajul la agregat... a iesit perfect, desi operatia a fost efectuata in premiera pe Jimny :)

• 3 weeks later...

Salut Andrei,

Ai avea timp marti 30.09 dupa amiaza sa-mi schimbi rulmentii la ambele roti spate la Tico (posibil si la o roata fata-prost montat acum vreo luna, va trebui sa constati tu daca e cazul). Eu doar marti pana a doua dimineata sunt in trecere in Bucuresti si revin in 8.10 timp in care masina va ramane in Bucuresti. Rulmentii ii am deja pt toate 3 rotile, ai putea sa-mi estimezi si costul? Mersi. O seara faina.

Am ajuns si eu la service-ul lui Andrei, initial crezand ca doar pt a schimba rulmentii dar cum Tico-ul meu nu prea a avut parte de service serios de cand l-am cumparat anul trecut, am ajuns sa schimb si discurile de frana, flansele de la amortizor, cilindrii de frana spate (care erau intepeniti probabil dinainte sa cumpar eu masina), un cilindru pe fata, lichidul de frana... plus o inspectie generala ca sa stiu la ce sa ma mai astept. Cu alte cuvinte i-am stat pe cap lui Andrei 2 zile, l-am mai si incurcat cu o programare pt ca nu gasisem toate piesele si i-am dat si mult mai mult de lucru decat ne asteptam si cu toate astea nu si-a pierdut rabdarea, mi-a explicat toate nelamuririle ce le aveam plus ca a facut o treaba pe cinste la masina, a lucrat foarte ordonat, curat si cu scule adecvate... rulmentii pe fata au trebuit schimbati dupa apx 1000 km din cauza montarii proaste la ciocan. Andrei mi-a facut recomandari in ceea ce priveste piesele care mai merg folosite si ce este necesar a se schimba acum, am reusit sa salvam tamburii care aratau de parca masina a stat parcata 1 an in balta.

Concluzia este ca sunt foarte multumit de lucrare si linistit ca pot circula in siguranta. La cat a fost de lucru pt mine pretul a fost foarte ok, inclusiv timpul in care a reusit sa le rezolve avand in vedere ca trebuia sa plec din Bucuresti si nici nu am reusit sa respect o programare.

Mersi mult si spor la treaba!

• 2 weeks later...

Salut Andrei,

Long time no see...de fapt, de anul trecut de cand am vandut conserva :D si am facut un upgrade :)

Ma ajuti te rog cu o cotatie de pret pentru manopera urmatoarelor operatii la un Renault Megane2 1.5 dCI :

- schimb kit distributie + pompa apa

- schimb placute frana spate

- revizia ( ulei + filtru ulei, aer, motorina )

Multumesc !

Edited by SiNnY
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

La Multi Ani!!!!!

La Multi Ani Andrei !

Am o problema cu al meu Cielo(EURO 3, SOHC, an 2004) ... mai exact motorul o ia razna in turatii cand ii vine pe chelie, am fost la mai multe service-uri care nu au facut decat s-a imi schimbe IAC-ul (de 3 ori) si s-a imi ia banii, crezi ca ma poti ajuta cu aceasta problema ?

Multumesc.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Total neserios !Am facut programare in urma cu 2 saptamani pt azi la 9.30 pt distributie,amortizoare si altele.Cand am ajuns era inchis,am asteptat si pana la urma am sunat.Mi-a zis ca azi nu se lucreaza pt ca nu este curent.De unde... in jur lucrau cu totii.Daca nu mai avea nr meu de telefon mai avea adresa de mail de pe care am trimis lista de schimbat sa ma anunte sa nu mai vin.Nici plecat din Bucuresti( aveam alternativa) nici masina reparata.Un week-end pierdut.Nu ma asteptam dupa ce s-a scris pe aici...

• Create New...