Jump to content

chelloo

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About chelloo

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/01/1983

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Matiz
  • Model
    SE - Corean
  • An
    2000
  1. Salut, dupa cum spune si titlul, se vinde un Daewoo Matiz SE. Este masina sotiei si o are de 1 an jumate. An fabricatie: 1999 Motor:798 Culoare: Portocaliu Dotari: - AC - Servo - Model SE Alte detalii: - Discuri frana+placute schimbate anul trecut in iarna (Ferodo) - Jante fata aproape noi (masina a facut aproximativ 300 km) - Am cumparat masina cu motorul schimbat (fostul proprietar nu a uitat sa schimbe uleiul...). Schimbarea este facuta si in carte. - Ambreiaj schimbat anul trecut (Valeo) masina a facut de atunci aproximativ 5000 km - Capete de bara schimbate (cu ambreiajul) - Cabluri timonerie (cu ambreiajul) Masina prezinta urme de rugina, este perfect functionala. Masina ideala pentru incepator sau oras. Pret: 1.600 e negociabil Schimb: ma intereseaza ceva mai mare (diferenta din partea mea). Proprietar, inmatriculata RO. Contact: pe forum Bafta!
  2. Salutare tuturor! am fost la Andrei Sambata, pentru revizia la Matiz si cum am promis revin cu feed back. Un om meticulos, stie ce face si face cu placere. Exact cum am mai spus si in alte posturi m-ai castigat de client. La cate lucruri s-au spus pe acest topic nu cred ca pot veni cu ceva nou, asa ca spun doar atat: RECOMAND!!! Bafta maxima Andrei!
  3. Sunat / programat / urmeaza revizia Sambata la ora 09:30. Mare om, mare caracter. Revin cu feed back. Bafta maxima Andrei!
  4. Buna dimineata Andrei, te rog sa verifici, nu am primit nimic. Bafta!
  5. Salut Andrei, As vrea luna asta sa iti fac o vizita, cred ca Matizului i s-a facut dor de tine. Ma intereseaza: - curatare motor (vin eu cu 3 l de ulei si curatitor) - schimb ulei (motul de la tine); ce recomanzi tu, masina are ~ 250.000 km (cred) si e din 1999 - filtre, inclusiv filtru benzina (toate de la tine) - amortizoare fata (de la tine, ce recomanzi tu); servo fara abs din 1999 Spune-mi niste preturi piese + manopera. Bafta maxima!
  6. Salut Andrei, apreciez gestul, dar stai linistit cu reducerea, sunt constient ca si tu trebuie sa scoti un profit din asta. Eu sunt foarte multumit de tratatia de care am parte eu si evident masina cand vin acolo si imi este suficient. Sa nu uiti sa imi trimiti si preturile la piese pentru acel Aveo. Bafta maxima!
  7. Salut Andrei, Am nevoie de pret pe manopera si piese pentru schimb distributie si revizie la un Aveo, 1.2 benzina. Este pentru un prieten, vrea undeva luna viitoare sa faca lucrarea asta si evident ca te-am recomandat . Bafta maxima!
  8. Salut, vineri am dus si eu Matizul la Andrei. Operatii efectuate: - schimat ambreiaj - schimbat bucsi bara stabilizatoare - schimbat bielete directie - schimbat termostat - fixat casetofon Ma declat foarte multumit si il recomand pe Andrei. Sfat pentru Andrei: chiar daca timpul este foarte scurt si e mult de munca, incearca pentru tine, sa faci o fisa cu ce repari la masina si pune si preturile, mai ales cand cumperi tu piesele. Risti sa nu iti recuperezi banii pe piese sau pe manopera mai ales in cazurile in care apar lucruri neprevazute sau e o lucrare mai complexa. Daca mai am sa iti dau bani te rog sa imi spui. Te rog sa imi dai un pret pentru o caseta de directie (servo...) pentru un Matiz din 2000. Bafta maxima!
  9. Salut Andrei, caseta este cu servo. Bafta!
  10. Salut Andrei, pe langa schimbul de ambreiaj care il faci Vineri, poti sa imi dai un pret (piese + manopera) pentru bieleta directie stanga + dreapta si bucsi bara stabilizatoare? Daca tot duc masina la doctor, macar sa fie treaba facuta pana la capat. Bafta!
 

×
×
  • Create New...