Jump to content
Sign in to follow this  
ga^dele

Constanta- Vama Veche

Recommended Posts

Azi am facut un drum Constanta-Vama Veche cu masina mea, un matiz si cu un preten bun, tot cu matiz, @JE pe forum.

 

Caravana Matiz, o sa va dau si poze cat de curand, poate uni dintre voi a-ti mai venit vara, dar acuma e super fratilor, 120 fara probleme, a fost si 140, fara sa ai pe nimeni in fata sau un spate, e cat se pate de relaxant.

 

Cand veniti cu toti in cta sa facem o caravana prin statiuni???

Share this post


Link to post

da da...

eu vin vineri de 1 mai ... :banana: o sa stau cu ochii benoclati dupa voi :shock:

Share this post


Link to post

lasa bancurile... e plin de radare vara! muta astia toate radarele din tara in Constanta! Si e frumos tare dupa ce ai alergat cu 160 pe autostrada sa te tarasti cu 55km/h prin toate comunele alea interminabile ...

 

However, merita! Vodca Strait la b52 cu baietii... cafea la ibric dimineata (pe la 11) cu Jethro Tull la Stuf! apoi baia de inviorare in mare... Marfa! Cine are nevoie de 4-5 stele in Grecia cand avem asa ceva in tara! La doar 4 ore de bucuresti! Oh de-ar termina odata autostrada aia!

 

Vara trecuta am facut drumul de 3 ori ...

Share this post


Link to post

corect...vara te zapaceste cu radare, si le pun in cascada, cand ai scapat de unul, hop al doilea si tot asa

 

de 1 mai o sa fie radere, asta e sigur, dar cu 80$ iti iei un detector de radar si stai linistit, mai ales ca pe un alt topic se discuta despre ce si cum

 

e normal sa puna radare ca vin baietzi cu masini puternice si cand trec pe langa tine cu 180 zici ce bine ca nu a dat peste "caramida" ta

Share this post


Link to post

reteta nu e sa-ti iei detector ci sa mergi civilizat cu 100 la ora.

si 60 la ora in localitati, mai ales ca acum avem si 100 de km de autostrada...

in max 2 ore esti la c-ta...

Share this post


Link to post

Da mersi sefu', da io cand ma plimb pana la Cta de la Galati imi fac franjuri masina intre Viziru si popasul de la drumul european Slobozia Giurgeni, pentru voi o fi bine, da eu... Oricum nu vin ca s-a scumpit benzina de mult. Cand am fost de revelion la mare am facut cei 200 si ceva de km in 2h 45, da nu cu matizu, ci cu o Solenza ca stiam ca nu stau radaristii chiar de revelion. Bineinteles ca mergeam cu 140 pe unde puteam.

A propos, acu cativa ani am fost surprins sa vad la mare vestitul GL 01 DDT ce-si facea veacul pe strazile din oras cu radarul lui de tip vechi. Nu mai zic ca n-a avut niciodata insemnele politiei pe el, da il stia lumea. Stati linistiti, ca nu mai este.

Oricum, distractie placuta baieti la mare de 1 mai !  <img src= ">

@Alx: chiar ca ai nimerit-o- sa mergi civilizat ! :mda: Imi convenea daca mergeam civilizat cu 100 la ora da stiam ca merg asa macar 20 de km pana la fiecare sat. Nu sat la fiecare 5 km lung si el de 2.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post
... da io cand ma plimb pana la Cta de la Galati imi fac franjuri masina intre Viziru si popasul de la drumul european Slobozia Giurgeni...

Ala nu l-au rezolvat? Ca e stricat cred ca de vreo 4 ani. Damn' ca vream sa o iau pe acolo dupa pasti. Cred ca ma duc prin Slobozia. #-o Sau trec pe la Braila cu bacul si ma duc pe la Macin? Desi si pe acolo stau cu radarul...

Share this post


Link to post

Eu vin la vara, probabil sf. lunii iulie, inceputul lunii august. Asa vin de cativa ani, de obicei direct de la Festivalul de la Sighisoara.

Vara trecuta dupa ce am iesit de pe A2 am luat-o razna, stateam dupa camioane si tractoare care carau fier vechi si coloanele erau de zeci de masini.

Poate vin si de 1 mai desi e cam mare distanta. :lavolan:

Share this post


Link to post

Tip: la Fetesti este refacuta centura, ma rog varianta de camioane. Acum 2 saptamani cu exceptia unui sant care parea ca tocmai fusese lucrat si urma a fi reasfaltat, super asfaltul, dintr-o bucata, fara alte surprize. Din pacate un pic cam virajata varianta, dar decat trecerile din oras este recomandata.

Share this post


Link to post
reteta nu e sa-ti iei detector ci sa mergi civilizat cu 100 la ora.

si 60 la ora in localitati, mai ales ca acum avem si 100 de km de autostrada...

in max 2 ore esti la c-ta...

 

 

poate vrei sa spui min 2 ore... si asta de la intare pe A2 din Buc pana la intrare in C-ta... cu conditia sa mergi 130 cap coada A2 si 120 in rest... si traficul sa fie moderat. Nu uita ca Fetesti - Cernavoda este in lucru si s-a gaurit de-a binelea + Cernafoda - Medgidia s-a gaurit (a fost plombata de curand da s-a facut nashpa rau de tot) iar de la Basarabi la C-ta.. ai 1 localitate Valul lui Traian care are 15 km lungimeeee... si de ce nu ai detector nu iti recomand mai mult de 59km/h + asfalt ondulat si vai de mama lui ... De obicei, C-ta - Buc sunt 4 radare, din care 1 sigur pe A2 (Drajna - Lehliu portiune cu limita de viteza la 100km/h (nu au pus gard si inca se mai lucreaza). In judetul C-ta sigur sunt 2 radare.. de ce aveti ghinion pot fi si 3. De 1Mai sigur drumul o sa se faca in 3 - 3,5 ore... A...Radarul de pe A2 trimite "felicitari" la domiciliu la cei care sunt sub 150km/h. Cei peste 150 sunt opriti pt "o afacere balcanica" :mrgreen:

Edited by CT_ZDB

Share this post


Link to post

pe drumul fara autostrada eu am facut 2.5 ore buc - c-ta cu 120 in afara localitatilor si 60 in localitati. in TOATE.

si atunci, de ce sa nu faci 2.5 ore avand si autostrada? :-?

ma refer de la iesire la intrare, fara pene, pipiuri prelungite, mititei...etc io de-obicei ma urc in masina si ma dau jos la destinatie... chiar daca sunt sute de km...

Share this post


Link to post

pai da da stii tu cum e cand merg 4 masini care implica nenumarate prietene...hopa benzinaria hopa pipi, sucuri,tigari si cine mai stie ce :-W

si sunt de acord cu tine alx..si eu o sa merg 120 afara si 60 in oras :lavolan:

Share this post


Link to post
Ala nu l-au rezolvat? Ca e stricat cred ca de vreo 4 ani. Damn' ca vream sa o iau pe acolo dupa pasti. Cred ca ma duc prin Slobozia.

Slobozia :) >-

Nu incerca varianta Baraganu-Tandarei, ca aia e SI MAI CRIMINALA, mai bine da-i inainte pana la Slobozia, dupa Viziru mi s-a parut mai curat de sate.Pe unele portiuni a doua e mult (stiu asta pentru ca la Passat trebuie sa accelerezi putin cand schimbi a treia in a doua, altfel moare, nu ca la mine, si mie mi-a murit dieselul de vreo 2 ori in gropanele de dinainte de Tandarei cand m-am dus la mare acu un an in Februarie si in martie), decat pe aici e mai bine chiar si sa faci stanga la Viziru, tot se poate merge cat de cat, in ciuda curbelor in ac de par, dar e clean de radare, dupa cum banuiesc. Vezi ca radio Galati se prinde pana hat, la gura Ialomitei. ;)

Da cu ce treburi prin Galati?

Share this post


Link to post

Hmmm, eu sunt din Galati, stau in Bucuresti, dar vin din an in Pasti in Galati (literalmente, la Anul nou/Craciun si la Pasti). Nu ma gandeam la Baraganul - Tandarei, ci la varianta maxi-taxi, de la Viziru stanga, si apoi pana in drumul european E60. Si alternativa mea era sa ma duc pana la Slobozia si dupa aia pe E60, sau prin Macin (unde intre noi fie vorba cica-i adventure ca taie tiganii copacii direct pe drum). Si Radio Galati nu prea ascult (daca n-am Radio21 ascult EuropaFM in general), dar stiu ca bate mult emitatorul.

Share this post


Link to post
prin Macin (unde intre noi fie vorba cica-i adventure ca taie tiganii copacii direct pe drum).

pe varianta asta n-am mai fost de un an si jumatate, dar nu-mi anintesc de aventuri dintr-astea. oricum e misto tare drumul, mai ai paduri, dealuri, nu ca prin sudul brailei unde vezi numa pasuni si uscaciune.

Share this post


Link to post

De la Macin la C-ta drumul este in regula... si fara nici un fel de probleme. Exista microbuze/autobuze care fac traseul Constanta - Macin. Intradevar, drumul este frumos.. cheile Dobrogei, M-tii Macin... :lavolan:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...