catalin_gym Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Buna seara.De cateva zile imi bat capul cum sa programez aceasta alarma (Wintec 625 PLUS)?In manualul tradus scrie sa apas pe "butonul de urgenta" + alte butoane in functie de setare.Problema este ca ... nu am gasit acel buton de urgenta,am incercat apasand butonul de la reciverul din masina...alte combinatii si degeaba.V-as ruga sa ma ajutati daca sunteti in cunostinta de cauza Va multumesc frumos O seara buna P.S.cel in limba engleza scrie "Override" Edited July 11, 2010 by catalin_gym Link to comment
nino Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Poate te ajuta manualul (poate e altul decat cel pe care-l ai...) atasat: Edited July 12, 2010 by nino Link to comment
catalin_gym Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 (edited) Multumesc frumos doar ca este acelasi manual Edited July 12, 2010 by catalin_gym Link to comment
cris06 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Poate e butonul denumit generic "de panica". Posteaza schema de conexiuni electrice a alarmei. Edited July 12, 2010 by cris06 Link to comment
catalin_gym Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 (edited) Butonul valet...dar asta nu avea functia de programare a cheilor?<br><br>Nu va contrazic,am sa incerc si cu acel buton<br> Edited July 16, 2010 by catalin_gym Link to comment
Recommended Posts