Jump to content
Sign in to follow this  
Akon

Reparatie Masina Pe Rca

Recommended Posts

Salut baieti,din pacate am avut un incident cu skodita cea noua si am nevoie de ceva ajutor.Masina a fost lovita din vina mea dar as vrea sa o scot cumva pt a o repara pe rca-ul cuiva cunoscut.Stie cineva exact pasii care trebuie facuti pt a-mi lua de la politie dovada si sa merg la service sa fac masina?multumesc fain

Share this post


Link to post

din cate stiu eu nu mai e nevoie de politie. trebuie sa te duci direct la societatea de asigurari. dar nu stiu ce sanse ai atata timp cat e nevoie pt cei de la asigurari si de masina care te-a lovit( pt a o poza si pe ea), asa ca...

Share this post


Link to post
.Masina a fost lovita din vina mea dar as vrea sa o scot cumva pt a o repara pe rca-ul cuiva cunoscut.

Postul tau mi se pare nesimtire.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Din experienta de zilele trecute va pot spune cum se procedeaza.Se merge la firma de asigurari la care are RCA vinovatul (prietenul tau) unde trebuie sa completaza formularul de impacare amiabila.Nu mai trebuie mers la politie daca nu sunt raniti .La masina ta va face constatarea inspectorul de la firma la care are RCA vinovatul iar la a lui va face constatarea inspetorul de daune de la firma la care are casao,asta in caz ca merge la ei.Daca nu merge constatarea se va face doar la masina pentru care se acorda despagubiri.

Pe formularul de intelegere trebuie sa va treceti unul vinovat si iunul nevinovat, la mica intelegere,dar trebuie sa va ganditi bine sa stiti cum a avut loc accidentul pentru ca trebuie sa dai declaratii cum s-a intamplat si sa faci un desen al incidentului,iar declaratiile trebuie sa semene.

 

PS: Nu inteleg de ce nu o repari pe casco si nu te mai complici.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Pai tu de ce crezi ca n-o face pe casco? Simplu: la anu prima de asigurare va fi mai mare! A, sa nu punem la socoteala si o eventuala franciza.

Share this post


Link to post

DA, si amicul tre sa aiba urme de accident care sa se potriveasca cu pagubele tale si cu declaratiile...

Share this post


Link to post

Ai auzit de fraudă? :o Să ştii că mai toate companiile de asigurări au un serviciu antifraude :-? în care lucrează ingineri auto cu experienţă şi ghici mai cine?-foşti poliţişti  <img src= "> . Să vezi dacă te miros ăştia că ar fi o tentativă de fraudă cum vă ia declaraţiile la analiză, maşinile la expertiză şi vă fac o plîngere penală pentru declaraţii mincinoase şi tentativă de fraudare  <img src= S"> , că reparaţia din bani personali ţi se va părea o bagatelă @-) . Ai grijă că încet se constitue cazierul rutier al fiecărui şofer şi s-ar putea ca al tău după cum te comporţi să corespundă doar pentru maşini electrice din alea din parcurile de distracţii :dizzy: .

Share this post


Link to post

Cam cat tupeu sa ai sa ceri sfaturi despre o infractiune pe un forum public?

 

Eu sincer iti doresc sa te duci sa incerci pentru ca de cand cu intelegerea amiabila inspectorii de daune verifca la sange pun masinile una langa alta sa vada daca se pup.

 

Ce dosar penal o sa ai tu pentru inselaciune, tentativa de frauda etc.

 

Pe urma daca se scumpeste RCA-ul pentru ca sunt prea multe evenimente tot aceleasi persoane incep sa chitaie.

Share this post


Link to post

Nu am casco din nefericire.Voiam acest gest(nesimtit)deaorece sunt f pretentios si voiam sa fac masina la service skoda.Nu e mare paguba doar putin indoitura.In fine pana la urma o sa o rezolv la un tinichigiu.

Share this post


Link to post

Daca esti pretentios fa-ti nene casco.

Share this post


Link to post

Nu vrei sa te invatam cum sa si inseli si o banca? Ca e exact acelasi lucru. Domnule pretentios. Nu credeam sa ma enerveze asa o nesimtire de dimineata.

Share this post


Link to post

A ta e lovită dar nu ai casco. A prietenului nu e lovită dar vrei s-o faci pe RCA-ul lui. Trist.

Topicul se închide aici!

Nu sunt admise/încurajate, pe acest forum, acţiunile ce contravin legii, prin urmare nici alimentarea cu informaţii ce ar putea ajuta la sustragerea de la răspundere în cazul comiterii unor fapte ilegale.

Edited by EM!L

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...