Jump to content
Sign in to follow this  
sergiuhusca

Warn Pe Nedrept...

Recommended Posts

De-aia sunt 3 administratori, nu unul.

Bre, sa va fie rusine, azi ati dovedit cum se poate organiza o bataie de joc ne-ordonata la adresa unui user, oricare ar fi el. Nu mai aveti masura. Treziti-va !

Share this post


Link to post

Nu, e precum in bancul ala cu Trabantul tunat: "da' cine a inceput ?".

Share this post


Link to post

Raspunsul e clar, a inceput mozii. Mai vreti inca o data: rusine mozi.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Da chiar, atata lume s-a chinuit azi cu explicatiile... Eutanasia (Eutanasierea?!?!) bolnavului ar fi fost mai simpla.

Share this post


Link to post
Bre, sa va fie rusine, azi ati dovedit cum se poate organiza o bataie de joc ne-ordonata la adresa unui user, oricare ar fi el. Nu mai aveti masura. Treziti-va !

 

Tolin da' ai avut rabdarea necesara sa "vezi" telenovela de la inceput?

Banui ca nu altfel nu postai deabia pe pag 8 ai fi fost mult mai activ dupa cum te stiu :)

Vaxxi a ajuns seara acasa deci nu putea "sa organizeze" nimic :)

Crezi ca a organizat-o din "umbra" ?

Ce sa ne trezim mosule la ora asta lumea se duce la culcare deobicei =))

 

Parerea mea e sa o lasati balta AMBELE tabere. Hai sa gasim alte subiecte de pierdut timpul...

Share this post


Link to post
Tolin da' ai avut rabdarea necesara sa "vezi" telenovela de la inceput?

Tu chiar ai lipsit la impartire: cand o sa pricepi ce-i aia, sa ai alta imagine.

Stai cuminte, jocul este altfel decat iti trece prin minte. Postezi mai mult decat iti permit degetele.

Share this post


Link to post

Maestre nu stiu la impartirea cui/a ce faci referire.

Daca e vorba de operatia care se invata in generala, spre surprinderea ta nu am lipsit de la ea.

Explica-ne tu care e "jocul" te rog sa ne luminezi...

Iar la faza cu degetele mi-a dat cu virgula...tot ziceai ca nu ma pricep la impartire...

Share this post


Link to post

La aia la care n-ai participat, deci, esti offtopic. Intelegegi se aia oftopic? Ma indoiesc. Orice postare a ta este offtopic, mai rar. Vrei stii vreo data, esti offtopic.

Share this post


Link to post
:P ărerea mea e că ai fi putut remarca altceva:

- Ileana foloseşte un limbaj... nepotrivit la ora 12.01;

- îi răspunzi cam la aceeaşi oră;

- andreib te "premiază", undeva până la 12.22;

- tu tot insişti că doar tu ai fost avertizat, iar în cele din urmă Ileana este şi ea premiată, cel mai probabil abia pe la 17.27[/url].

- zeneseu îţi zice şi el ceva de dulce, la 17.29;

- şi-o ia şi zeneseu, fără prea mari întârzieri, pe la 18.29.

 

Nu că ar conta cu adevărat, dar cred că se poate deduce că warn-ul Ilenei a fost dat, probabil, doar de gura ta. Iată că ceva tot ţi-a ieşit din topicul ăsta. Întrebarea e...: asta doreai să obţii? Îţi rezolvă problema? Că de demonstrat nu prea demonstrează nimic nou, decât că moderator la moderator nu scoate ochii. Şi e chiar normal să existe oareşce solidaritate de grup în echipa de moderare. Deşi faza cu warn-ul după 5 ore nu e chiar... kusher, nu încalcă nimic. Ceea ce nu mă împiedică totuşi să zâmbesc puţin. Şi mai zâmesc, încă puţin, pentru faptul că nu ai remarcat încă faza...

Una peste alta... get over it!

 

Intrucat eu am dat acel warn la care faci referire, iti explic diferenta orara la care faci referire. Dupa primul post al ilenei, am rugat-o sa inceteze. Warnul e dat pentru ce-l de-al doilea post al ei in aceiasi nota.

Este ceea ce incercam sa-i explic si lui sergiuhusca ieri, si anume ca moderarea se face global, prima oara avertizezi verbal, MP sau alte cai, a doua oara, daca se continua in aceiasi nota dai warn. Sergiu a avut 2 offtopicuri, cele la care nu vrea sa faca referire, urmate de altele mai mici, pentru care a luat warn de la andreib, care vazuse avertismentul meu public de la primele offtopicuri, mult mai grave de altfel, dar la care a beneficiat de clementa din partea mea. Daca i-as fi dat eu 2 warnuri pentru cele 2 offtopicuri consecutive, probabil ca andrei nu ar mai fi fost in discutie acum ca "abuzator moldovenesc" ci eu, ca "abuzator ilfovean", "director", "ceausescu", "moderator de cuvânt_urât", "securist", "militian" si alte asemenea apelative cu care am fost gratulat (si cred ca nu numai eu) de-a lungul ultimilor 5 ani de cand imi desfasor activitatea pe acest forum.

In opinia lui sergiuhusca, un gest obscen adresat cuiva nu poate fi considerat injuratura, si ca atare nu se pedepseste... In fata unor astfel de argumente, nu pot decat sa incetez in a mai incerca sa explic anumite lucruri evidente si sa aplic regulamentul intocmai cu acest user.

Zeneseu, ileana, sunt oameni cu care am stat la masa, am mancat si am baut bere! La fel si BogdanG, Tommy, Moshu, Laurentiu83, oameni care-mi vin abia acum in minte. Ce au in comun acesti useri? Faptul ca toti si-au luat warn de la mine de-a lungul timpului. Asa ca acuzele dlui sergiuhusca, cum ca l-am warnat fara motiv, l-am jignit etc. si am protejat anumiti prieteni de-ai mei, sunt lipsite de orice consistenta in fata mea, si mai mult, nu ma vor opri sa-i acord un suspend cu multe cifre in momentul in care mai incalca regulamentul. Dle Sergiu Husca (asa-i place sa i te adresezi), toleranta mea in fata abaterilor dumneavoastra este 0 barat. Va invit asadar sa calcati pe bec, ca sa incheiem acest circ!

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Pai si numai eu am ramas fara warn? Rusine, Dom' Mircea, te stiam om serios! :mrgreen:

Share this post


Link to post

Eu am o propunere, hai sa-i mai dam omului in WARN, mai luam si noi cate unu sa fie frateste si gata am incheiat .

Este singurul forum unde se face atata tam-tam pe chestia asta, este penibil .

 

Va urez succesuri in solutionarea problemei .

 

Daca am fost offtopic merit un WARN, nu am mai luat asa ceva de cativa ani, ce vremuri :) )

Share this post


Link to post
Intrucat eu am dat acel warn la care faci referire, iti explic diferenta orara la care faci referire.

Mircea, mulţumesc pentru explicaţie, chiar dacă n-am cerut-o şi n-am reclamat nimic (asta pentru că realmente înţeleg că moderarea e o acţiune globală).

Cum am spus şi mai sus, situaţia respectivă doar m-a făcut să zâmbesc. Atât.

Share this post


Link to post
Daca am fost offtopic merit un WARN, nu am mai luat asa ceva de cativa ani, ce vremuri :) )

 

 

Hai sa punem mana de la mana si sa propunem sa se introduca warn-ul de solidaritate. :D

Share this post


Link to post
Cererea s-a notat, dar e putin probabil sa se si intample ceea ce vrei. Doar ziceam.

 

 

Cred ca vrei sa zici ca-i vorba de substantive proprii, dar nu stiu care-i legatura. In germana sunt si substantive comune care se scriu cu majuscula la inceput. Doar ziceam.

 

 

Ai incercat sa faci o poanta si nu ti-a iesit. Gazeta e pentru greseli de formulare (in POSTURI, poftim) care sunt haioase. Tu te-ai agatat de un cuvant folosit de multa vreme si de altii, vrand sa pari spiritual. Nu ti-a iesit, si s-a vazut ca e o razbunare din ciuda. Iar sanctiunile nu sunt date dupa nici un plac; in caz ca-ti inchipui ca moderatorii sunt un fel de gasca ce se aduna la sfarsit de saptamana pentru a se imbata si a jubila malefic in urma sanctiunilor date membrilor in saptamana aia, te inseli. Amarnic. Esti membru pe un forum, vezi tu undeva o "Adunare, întrunire (de mare amploare ?i importan?ă)" ? Impaca-te cu ideea ca multe cuvinte din engleza au patruns in romana si sunt folosite mai ciudat, precum "a aplica la un job", "face sens" si altele similare. Doar ziceam.

 

 

 

 

Doamna Ileana ti-a raspuns mai franc, in timp ce noi am incercat sa fim politicosi. S-ar putea sa imi vezi si latura mea de autobaza, daca o tii tot asa. Doar ziceam.

 

Domnule Vaxxi, atitudinea dumneavoastra da de subainteles, ca relatiile de prietenie, isi spun cuvantul si in activitatea de moderare.Doar ziceam.

 

Cat despre substantive...traim in Romania...nu in Germania...

 

Cat despre Doamna Ileana...si eu am fost politicos pana la un punct...Apoi am fost mai FRANC!Dar si pt asta am luat warn.Doar ziceam.

 

Despre rubrica "Gazeta de perete" am explicat cu DEX-ul in fata si tot am luat warn.TRAIM IN ROMANIA si nu in AMERICA!

 

Din ciuda si rautate m-ati sanctionat VOI toti din boardul de moderare pentru ca am avut tupeul sa pun la indoiala corectitudinea domnului AndreiB, in ceea ce priveste acordarea unei sanctiuni.Dar nu vedeti asta.Drept dovada stau chiar ultimele 3 WARN-uri.Doar ziceam.

 

Daca veti citi mai profund acetse pagini, veti vedea ca nu toata lumea va da dreptate.Doar ziceam.

Dar sunt persoane care pot intelege si citi printre randuri si persoane care nu pot din cauza ca nu vor sau din cauza naturii.Doar ziceam.

Sunt persoane care sublinieaza clar ca mi-am demonstrat nevinovatia, dar probabil acele randuri se vad in ceata.Doar ziceam.

 

Ce ati reusit sa faceti, a fost sa-mi inchideti "gura" si dreptul la o exprimare libera, la aparare prin warn-uri.

O vorba din popor spune ca o lupta se duce cu intelepciunea si nu cu "bata"! (warn)

Edited by sergiuhusca

Share this post


Link to post
O vorba din popor spune ca o lupta se duce cu intelepciunea si nu cu "bata"! (warn)

Da, atunci cand ai cui sa-i explici. Daca tu, dupa doua avertismente, o tii tot pe-a ta, iei warn, dar nu recunosti ca ai gresit, nu mai avem ce sa explicam. Au inteles-o altii, e suficient.

Inca n-am primit raspunsul la intrebarea pusa, obsesiv, ieri si alaltaieri...

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Mai nene, ca deja imi sare si mie tandara, desi nu e frumos. Ridici la nivel de cruciada o rafuiala personala pe care o ai cu un moderator, deoarece s-a intamplat sa-ti dea acel avertisment pentru care ai deschis topicul asta. Dupa cum ai vazut, toti ceilalti moderatori care si-au exprimat aici parerea sunt de acord cu avertismentul dat, deci persoana care ti l-a acordat nu are nici o relevanta in context, putea fi oricare altcineva. Mai mult, aproape toti ceilalti care au mai scris in topicul asta au fost de aceeasi parere: iti meritai avertismentul! Daca exista cineva care crede contrariul, il rog sa posteze fara nici o teama de "represalii".

 

Trecem pe langa tamtamul asta de mahala, pentru ca sincer nu inteleg de ce te crizezi atat pentru un avertisment (sunt si eu membru pe alte forumuri unde am primit "warn-uri"). Dar observ cum refuzi cu incapatanare sa iti asumi (barbateste) raspunderea pentru ce ai facut , si o dai danga-langa cu "drepturile", "traim in Romania", "PCR" si alte alea.

 

Primo, desi o sa sune probabil cam urat si imi voi atrage niste injuraturi pe tema asta: intelege ca forumul nu e un DREPT inalienabil, ci un PRIVILEGIU. Nu te obliga nimeni sa vii pe forumul acesta de discutii, sa postezi si sa crezi ca poti face ce vrei. In societate o fi democratie, aici nu e; sunt niste reguli scrise in , cu care ai fost de acord la inregistrarea pe forum, alea sunt! Pe propriul site (in propria casa) poti face ce vrei, atata timp cat nu scrii nimic care incalca legile in vigoare (atata timp cat nu dai muzica tare la 3 noaptea); aici, te conformezi regulilor "casei". Daca tu consideri ca moderatorii si administratorii sunt idioti si nedrepti, asta e, ghinion; daca Gigi de la 4 isi bate nevasta, chemi politia sa ia masuri sau nu te duci la Gigi in casa pentru ca-i atmosfera neplacuta (varianta terta e sa-i tragi o mama de bataie lu' Gigi, dar cred ca se ajunge la asta doar in cazul in care-ti place de nevasta-sa). Poti considera c-ai chemat politia in cazul asta, ai observat ca nu ti-a dat dreptate sau s-a dovedit ca Gigi facea sex cu strigaturi si nu isi batea de fapt nevasta, asta e!

 

Secundo, ii dai inainte cu dreptul la libera exprimare si bata in gura, cand esti singurul care face asta! de ce nu sunt inca 10-20-50 de membri care sa fie de acord cu tine, si sa zica "da bai, moderatorii sunt tampiti si administratorii la fel ca ii sustin" ? Sunt cateva reguli simple de urmat la scrierea pe forum, toata lumea se impaca ok cu ele, sunt multi membri vechi care n-au luat un avertisment in ani de zile si multi membri vechi care la un avertisment de-asta au inteles ideea si n-au mai repetat, si ie-te ca s-au implinit 5 ani de cand functioneaza forumul asta, si e o resursa buna de informatii. Daca "NOI" toti asa cum scrii cu patima eram atat de machiavelici cum spui tu ca suntem, aveai deja contul suspendat fara atatea discutii si explicatii cu frumosul.

 

Tertio, astept raspunsul la intrebarea mea referitor la clonele alea despre care tu zici ca-s vecini de bloc, ca sa inteleg si eu cum de si-au facut cont taman dupa suspendarea contului tau. Asta pentru ca ignori cu obstinatie chestiunile in care te stii cu musca pe caciula, si crezi ca se pierd in firul discutiei. Eh, uite ca eu sunt capos si nu le uit.

Share this post


Link to post
Sunt cateva reguli simple de urmat la scrierea pe forum, toata lumea se impaca ok cu ele, sunt multi membri vechi care n-au luat un avertisment in ani de zile si multi membri vechi care la un avertisment de-asta au inteles ideea si n-au mai repetat [...]

Asta am încercat să-i explic şi eu pe una din paginile anterioare, da' degeaba...

Hai sa punem mana de la mana si sa propunem sa se introduca warn-ul de solidaritate. :D

Eu zic să punem mână de la mână şi să luăm pe datorie :drinkers: :rolleyes:

Share this post


Link to post
Da, atunci cand ai cui sa-i explici. Daca tu, dupa doua avertismente, o tii tot pe-a ta, iei warn, dar nu recunosti ca ai gresit, nu mai avem ce sa explicam.

Bai nene, "warn" inseamna avertisment. PEdeapsa e ban-ul sau suspend-ul. Practic ai dat avertisment inainte de avertisment. De unde atata clementa?

Share this post


Link to post
Daca exista cineva care crede contrariul, il rog sa posteze fara nici o teama de "represalii".

 

1. Da, consider ca Sergiuhusca are dreptate in aceasta confruntare, prin urmare:

2. propun schimbarea echipei de moderare si administrare a forumului.

 

Alegerea noilor administratori si moderatori ar trebui sa se faca prin vot deschis pe forum, de catre membrii forumului.

Edited by balanel

Share this post


Link to post

Balanel...or sa spuna deontologii, ca esti nebun si tu la fel ca si mine..

Vaxxi, inainte de a-mi evidentia mie ca nu vad anumite lucruri, gandeste-te ca eu cred ca tu NU VREI sa VEZI.

Cand ai inceput sa construiest acest forum , si ai hotarat sa-l faci public, ai hotarat sa-l transformi intr-o intalnire virtuala (forum), ca tot imi dadeai lectii, trebuia sa te gandesti, ca nu vei mai putea sa strigi la fel de tare "ASTA E MOSIA MEA"!

Nu de alta...dar nu e frumos...

Intr-o alta ordine de idei, sa apreciezi anumiti moderatori (oare), care nu prea au citit cartea bunelor maniere, iar nu e intocmai normal.

Eu nuzic ca nu am gresit...am fost peedepsit, mi-am luat suspend.M-am conformat.

Edited by sergiuhusca

Share this post


Link to post
1. Da, consider ca Sergiuhusca are dreptate in aceasta confruntare, prin urmare:

2. propun schimbarea echipei de moderare si administrare a forumului.

 

Alegerea noilor administratori si moderatori ar trebui sa se faca prin vot deschis pe forum, de catre membrii forumului.

 

Mie mi se pare normal ca , cei care dau bani ca sa existe acest forum sa fie si cei care decid cine il administreaza/modereaza.In fond nu ne obliga nimeni sa fim membri deci nu vad de ce am avea drept la un asemena vot

Share this post


Link to post

Eu as vota care sa nu mai posteze ever.. sa aiba asa, privilegiul eventual de read only. Ce spui sergiu husca, ai sange, sa te expui?

Ce naiba, la 80 de procente ti-e tot aia, dar macar vezi cati fani ai ;)

Share this post


Link to post
1. Da, consider ca Sergiuhusca are dreptate in aceasta confruntare

Păi şi argumentele?!

 

@sergiuhusca, vezi că ai un răspuns "restant" la întrebarea de aici.

Share this post


Link to post

Faptul ca anumiti useri spun si procentaje, dezvaluie multe dedesubturi ale echipei de moderare.

 

Domnule Tommy se gasesc persoane, care pot vedea daca am sange...Sa ma caute!

Emilianopopescu tu nu ai vreo restanta pe la facultate?Poate ai de invatat!

 

 

 

Pe pagina anterioara exista niste postari, care pot evidentia ca nu toata lumea este de acord cu aceasta coalitie!

Poate ne intalnim la Albena.In special cu doamna care ameninta!

Edited by sergiuhusca

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...