Jump to content
Sign in to follow this  
sprite

Becuri H4 Philips Vision Plus pe Tico/Matiz

Recommended Posts

nu stiu daca este o idee buna... eu am facut operatia asta cat de finut am putut si am luat stratul reflector (oglinda); de fapt, am matuit-o... poate reusesti doar cu apa, eventual ceva detergen (nu de rufe, raman pete) Spor!

 

 <img src= ">

Share this post


Link to post

Farurile sunt etanse, in mod normal intra doar putin aer proaspat cand schimbi becul. Daca a mai intrat si altceva inseamna ca exista o neetanseitate, a intrat mult oxigen si oglinda farului este bine oxidata...Nu cred ca ai ce s-ai mai faci decat sa-l schimbi, oricum e crapat pe undeva.

Share this post


Link to post
am si eu o problema care oarecum se incadreaza in topicul asta: Cum se poate curata farul din interior,adica cum se poate scoate praful si mizeria?

 

 

Bagi apa multa in el,apoi detergent de vase lichid,speli bine si clatesti cu apa din abundenta pana se duce spuma.Lasi farul la scurs,apoi cu foenul (foehn,sau cum s-o scrie) il usuci>dupa asta montezi farul la loc,pui becul si il tii cateva minute aprins pe faza lunga sa se incinga si eventual scoti becul sa iasa vaporii de apa.

 

Spor la treaba.

 

 

ps:nu freca cu nimic in interior ce vei distruge oglinda farului,doar apa si detergent lichid de vase ..

Share this post


Link to post

Va salut cu respect pe toti..!!Deci pe Tico ce fel de bece imi recomandatzi?Phillips BlueVision sau Vision Plus?

Share this post


Link to post

La o astfel de intrebare se poate raspunde asa: Pai pentru Tico iti recomandam Blue Vision...sau Vision Plus!

Share this post


Link to post

H4 sa fie... asta e mai important decat modelul.

Share this post


Link to post

Am dat peste un caine vara asta, noaptea cand ploua, mai aveam si viteza mica dar n-am mai avut ce face, si asa m-am enervat pe kkt-urile de faruri de Tico ca am zis ca trebuie sa fac ceva in privinta asta.

 

Am citit tot topicul, stiu ce-o sa-mi iau dar vreau si un service bun care are stand de reglat becurile?

Exista?

 

Dolfin

Share this post


Link to post

Salut.

In ce zona a tarii vrei sa fie service-ul asta ?

Completeaza locatia daca vrei un raspuns la obiect.

Share this post


Link to post

Var-o si la profil ;)

Share this post


Link to post

N-a ocolit nimeni raspunsul, dar daca iti spun numele unui service din Ploiesti vii pina aici ? Ii las pe cei din Bucuresti sa-ti spuna numele catorva service-uri bune unde sa-ti rezolvi problema.

Share this post


Link to post

Spune si service-ul din Ploiesti, nume de contact, everything (pozitionare), nu se stie, poate am treaba pe acolo.

Share this post


Link to post

La Poliserv gasesti aparat pentru reglarea farurilor, iar adresa este : Ploiesti, Str. Srandului nr. 146 (iesirea spre Bucov).

Share this post


Link to post

Am montat noile becuri Philips Vision Plus.

 

Mmmnn, nu cine stie ce, mai albe si putin mai puternice, cam 7-9%, nu au nici un fel de tenta de albastru, asta e foarte bine. Mai am de reglat farul din stanga sau poate-l schimb, nu-l actioneaza nici acuatorul.

 

Inainte aveam becuri DELA made in P.R.C, pana la urma nici chinezismele astea nu erau proaste, au 2 ani si sticla este curata curata.

Share this post


Link to post

Nu se poate sa aiba puterea unor Xenoane , dar este bine ca ai observat o schimbare in bine fara sa-ti sugereze altcineva acest lucru . Daca ai fi luat Power2Night era lumina putin mai alba ca a ta si bateau putin mai puternic , dar dif de pret la set era de peste 24 ron . Eu am astea de un an si sunt f multumit de ele ! Regleaza-le bine si vei vedea ca isi vor face treaba mult mai bine !

Edited by marius_eugen

Share this post


Link to post

Am vazut fotografii cu Power2Night si aveau tenta albastruie, ceea ce n-o sa pun niciodata pe masina mea.

Erau pozele gresite?

Share this post


Link to post

Ai partial dreptate ! Bulbul este albastru si inca 1 cm din acea sticla a halogenului , dar lumina este perfect alba , nici gand de Blue Vision sau altele ! Daca vrei sa le vei vino la intalnire si ti le arat ! Cand este aprins se vede o mica ulbra albastra a bulbului aprins ( care arata beeeeton ) dar lumia iti repet este alba . Eu urasc lumina albastra pe masini !

Edited by marius_eugen

Share this post


Link to post

Oricum pe tico avem ciuperca peste bec, deci nu este atat de sesizabila caciulita albastra a becului :P

Share this post


Link to post

Pe Matiz unii au , altii nu au ! Apropos , cum bate mai bine/ puternic farul ? Nu vreau sa lumineze dupa ciori , ci in fata !

Share this post


Link to post

O sa vezi vineri la INSANE, Eugen... Iti spun eu ca bat perfect, fata de ce aveam eu inainte sunt parfum farurile astea, am si eu linie cand le pun la perete, iar albul e impecabil...

Share this post


Link to post

Bat foarte bine, dar tine si de reglaj. O sa-mi schimb farul stang pentru ca nu il mai misca acuatorul si nici nu obtin linia respectiva.

Share this post


Link to post

Toata lumea a laudat becurile pe le are...Blue Vision,Power2Night,Vision Plus , etc...

Si eu am vrut sa schimb becurile de pe Matiz ul meu ... mi se parea ca dau o lumina prea galbena si (poate) prea slaba . Cum ma grabeam , am luat in loc de Philips ( nu gasise-m suficient de repede ) o pereche de becuri Lohuis , o marca olandeza , parca . Lumina e mai alba ... dar tot slabuta si cam imprastiata asa ca trebuiesc schimbate .

Acum , dupa ce am vazut ce ati scris... raman si ma intreb ce trebuie cumparat ... un bec alb cu lumina alba , un bec albastru cu lumina alba ... ?!?

Este cumva Night Vision GT 150 becul cu adevarat recomandat celor ce vor lumina ? Si doar atat !?!

Desigur , fiecare model are calitatile lui . Dar un cumparator neavizar - asa cum sunt eu - ce ar trebui sa aleaga ? Si , mai ales , de ce ?

 

Blue Vision VS Power2Night VS Night Vision - cam astea vad eu a fi candidatele . Calitati..am priceput ! Dar au si defecte ? Din cate stiu lumina alba (silver blue) nu se prea impaca cu ploaia si mai ales ceata . Asa este ? Devin astfel necesare proiectoare de ceata ( lumina galbena ) ? Voi cand ati cumparat , ce v-a determinat alegerea ?

Multumesc mult !

Edited by MasterYoda

Share this post


Link to post

De la ce megazine se pot cumpara astfel de becuri in Constanta?

Share this post


Link to post

Orice vei pune pe masina nu vei avea chiar o revolutie. Daca vrei intradevar poti sa pui un kit xenon. Totusi, recomandarea mea este sa te mai gandesti, matizul are cele mai bune faruri dintre masinile din gama daewoo deci nu inteleg de ce ti se par slabe. Chiar si cu becurile Philips made in koreea originale la mine bateau farurile f bine.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...