Jump to content

MasterYoda

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About MasterYoda

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/29/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    mariusochiana@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo ,
  • Model
    Matiz E ,
  • An
    2006 ,

Recent Profile Visitors

1026 profile views
  1. Alezz,cred ca eram langa tine cand ai facut poza.Am trecut si eu pe acolo si ma minunam cat de temeli sunt cielonautii aia.
  2. Vineri,revizia de 40.000 km la Sermecom Iasi-ocazie cu care am aflat ca un matiz e scump tare la revizii. Au tarifat 4,5 ore lucrate (40 min real,din care 10 afara,in ploaie pt ca venise altu') . I-am rugat sa-mi regleze franele iar pustiu care se agita prin service cu o mapa in mana zice ca nu se poate,ca asa sunt matizurile...nu se pot regla franele si ca pana si el s-a chinuit sa ia ITP-ul . Le zic ca se aude un zgomot cand franez si zice unu "o fi de la roti! " In concluzie , 154 lei pt o manopera de 40 min de toata jena facuta de niste retarzi plictisiti . Toata revizia-550 lei. Acum un an si ceva , Auto Racemi (sau asa ceva...prin Nicolina) - schimbat capota si spoiler fata.Dupa 4 luni capota avea vopsea sarita,de vreo luna rugineste.Cred ca si lacul de unghii e mai rezistent.Plus ca trebuie trantita ca sa se inchida.Un far a fost lasat aiurea si batea ,timid,in jos . Cu un an in urma am avut onoarea de a schimba un stop si niste tabla pe spate la service-ul Seat(porsche romania,cred) . Mi-au pus un stop stramb si aiurea.1300 lei,noroc ca era un rca. Greu gasesti un service de bun simt ca pret si calitate .
  3. sau ca sa-l citam pe ministrul nostru de externe , "rezervatii in desert " .
  4. ...ar fi bine sa existe un mod de controlare a destinatiei impozitelor din partea contribuabililor . Spun asta pentru ca imi vine tare greu sa stiu ca din vreo 60% din ce obtin intr-o luna se hranesc hotii prinsi si neprinsi . Faptul ca sistemul de reeducare in timpul detentiei nu functioneaza este mai mult decat evident si nu cred ca acest sistem functioneaza undeva . Penitenciarul poate folosi doar la protectia noastra , a celor "de afara" , prin izolarea completa a celor ce nu se pot adapta unei societati normale . Mi se pare uman sa aiba acces la un regim ce sa le permita supravietuirea si chiar la anumite surse de informare , de "cultura" , dar nu fara a face ceva . Asa cum noi toti muncim pentru a avea mai mult sau mai putin , cred ca ar fi corect ca si ei sa fie obligati sa se "autofinanteze" . Erau intr-un timp fabricute de chibrite...etc. Si banii obtinuti sa fie folositi in mod exclusiv pentru intretinerea inchisorii si a detinutilor .
  5. MasterYoda

    Kitsch-URI

    ...pacat ca nu am prins o cu rachetutele aprinse,dar tocmai se facea verde... pe portbagaj scria dacia renault solenza
  6. Inregistrarea a fost facuta de SRI (teoretic,singura institutie ce are astfel de atributii) la cererea procurorilor DNA ce investigau un dosar de coruptie in care era implicat Muresan . Caseta , impreuna cu alte dovezi s-a plimbat de la SRI la DNA , la o instanta de judecata din Bucuresti , ca in cele din urma sa ajunga la Cotroceni , unde functioneaza o comisie ce se ocupa cu astfel de situatii (cerceteaza si ofera dreptul procurorilor de a ancheta un ministru suspectat de coruptie ) . Daca de aici sau din alta parte a scapat "dovada" , e greu de aflat . Ar fi mai usor sa vedem cine are mai mult de castigat . Nu ii iau apararea lui Remes , dar tare ciudat este sa vezi cum toti hotii din tara asta sunt liberali . Mai ales acum , inainte de euro-parlamentare . Jalnic !
  7. eu am o testoasa.sau aveam,ca ieri s-a ingropat in terariu si n-a mai iesit.
  8. Tolin,ai dreptate.Dar si mr are. Ce e de facut ? In puscarie daca ii tii nu i reeduci iar de lasat liberi dupa ce omoara , fura , etc ... parca nu se poate . Nu cred ca se poate fara a-i separa de restul oamenilor ( cinstiti sau neprinsi) . Eu am , insa , o nelamurire : cum vine asta - daca unu imi intra in casa si-mi fura ceva , intra la puscarie unde sta pe banii mei . Sau daca unu' omoara un copil , ajunge sa fie intretinut cativa ani buni din banii familiei vitimei ( nu numai , desigur) . Nu cumva avem de a face cu o discriminare pozitiva ? Pentru ca despre drepturile celor in detentie auzim mereu , despre drepturile victimei...Iar aici sistemul arab este mai corect . Mult mai corect . Cred in inchisoarea pe viata pentru mult mai multe fapte , nu doar pentru omor deosebit de grav , si cred ca ar fi foarte bine daca detinutii ar fi obligati sa presteze o munca prin care sa se autointretina .
  9. Fara sa luam in calcul pretul,care sunt cele mai bune bujii pt. Matiz? Eu am bosch wr78x cu 4 electrozi si nu mi se pare vreo diferenta fata de ngk-urile din fabrica.exista bujii care sa faca motorul ala sa mearga ?
  10. Sistemul de detentie ( cu exceptia sentintelor pe viata ) se justifica prin nevoia de reeducare si reintegrare a infractorului . Ce parere aveti , reuseste ? Daca nu , cum ar trebui sa fie ? Sa zicem ca il poti schimba peste noapte ; cum ar arata ?
  11. Merci! Stiti cumva si un magazinn in Iasi ?
  12. Daca era curs,sigur ca a fost fara discutii . Oricum mi se pare aiurea ca pentru a fi schimbat , trebuie sa astepti sa ramai numai cu arcul . Sunt curios cam ce conditii sunt la ITP in acest caz , pentru ca ar putea fi o problema pt. service-urile Daewoo .
  13. Cineva de la un service autorizat Daewoo mi-a zis ca amortizoarele se schimba in garantie doar daca sunt scurse sau au sub 20% eficienta .Asa e?
  14. Din ce stiti voi , care sunt cele mai bune placute pentru matiz ? Bune insemnand eficienta la franare , fara a trece de 150 lei .
  15. Acum nu esti si tu off topic ? Ca eu eram cand criticam raul din biserica si nu vorbeam exclusiv despre afirmatie .
 

×
×
  • Create New...