Jump to content
Sign in to follow this  
strumfuadi

Audio pe MATIZ

Recommended Posts

SRX 2 clar...

nici nu suporta comparatie din pct de vedere calitativ cu celelalte

Share this post


Link to post

Sistemul meu audio s-a mai imbunatatit astazi cu un HU Pioneer DEH-P6800MP. Sunt placut impresionat de sunet, aspect si de setarile audio complexe, in care mi-am cam prins urechile astazi, si va mai dura pana cand voi invata sa le folosesc cum trebuie. Sa vad cum fac sa se asorteze mai bine cu bordul de Matiz, o sa mai studiez problema.

Share this post


Link to post

Hai noroc ... am in garaj urmatoarele nebunii : Un casetofon Sony cu mp3 ( http://car-dvd-players.com/rc/images/sony-4dck.gif ) , statie Sony Xplode 2 x 320 RMS si o incinta cu un Pioneer pe ea (scrie pe el 280 W...sper sa duca) . Vreau sa pun statia pe incinta (pt bas) iar inaltele si mediile sa le iau direct din casetofon.

Acum treaba sta in felu` urmator..tre` sa ma duc la Daewoo la service sa le puna ei,pt ca am inteles ca pierd garantia daca le pun eu ... sper sa se rupa masina`n doua dupa ce pun muzica pe ea !

Share this post


Link to post

@Vladutz'>> Cand o sa aflii cum se seteaza ora la acel casetofon... sa mi spui si mie. plssss am incercat sa setez ora si ... pauza :( . Era intr un stand la sab si am intrebat o persoana care isi pierdea timpul pe'acolo... nici nu stia ce model e :| , iar unde l am montat eu (il aveau si ei la vanzare) stiau sa 'umble' pe el, dar nu stiau sa seteze ora  <img src= ("> asa ca de 1 ani stau cu ora nesetat la casetofon...  <img src= (">

Share this post


Link to post

mafya , zilele astea ma duc sa`l pun si te anunt...m`am jucat un pik la el ca l`am pus pe alta masina sa vad cum se aude, da` nu i`am dat nici o importanta orei ...

Share this post


Link to post

Eu am un Sony CDX-S2250 si reglarea se face asa:

1. apasati si mentineti apasat butonul SEL apare meniul pt setari

2. apasati repetat SEL pana cand apare "clock adj"

3. apasati DSPL indicatorul care semnifica orele se aprinde cu intermitenta

4. apasati butonul de volume +/- pt setarea orelor si a minutelor. pt deplasarea indicatiei digitale apasati DSPL

5. apasati SEL porneste ceasul

6. apasati si mentineti apasat SEL operatiunea de setare este completa

 

Asa scrie in manualul mp3-ului meu. Sper sa va fie de folos.

Share this post


Link to post

Salut.

Am si eu un SONY (nu stiu modelul. ultimul XPLODE)) Am si boxe Xplode si merge super. Mi-am montat o antena oblica pe spate aproape de hayon (MATIZ). Daca cineva are nevoie de ajutor la montare "sa iasa in fata".

:) :)

Share this post


Link to post

Adaug azi poze cu antena montata de mine pe Maty al meu. :)

Zic ca arata destul de bine.

post-3140-1143050639_thumb.jpg

post-3140-1143050657_thumb.jpg

post-3140-1143050714_thumb.jpg

Share this post


Link to post

si hayonul ce zice de treaba asta?

Share this post


Link to post

Ar fi mers pusa ceva mai departe de margine. Ar fi dat si mai bine si ar fi fost si mai greu de ajuns cu mina la ea... ;)

 

Uite colea: mtz122_resized_crop_antena.jpg dscf0025_crop.jpg

Share this post


Link to post

exista la un moment dat acum vreo 1 an si ceva pe bursa.rol.ro un anunt pentru antene tip coada de rechin cu amplificator pe la 10 euro, alea erau chiar mishto si pareau plastic, nu cauciuc, si cred ca ar fi mers vopsite in culoarea masinii...

Share this post


Link to post

Hello!

Cand se deschide hayonul vine exact paralel cu antena. In plus montata in pozitia in care am montat-o eu vine prinsa de cadrul de sustinere a cupolei. Avantaj in acest caz fata de pozitia mai in fata pentru ca nu este prinsa numai de tabla si rezista mai bine la viteze mai mari.

Cadrul de sustinere spate cupola are exact pe mijloc un rost care iti indica exact unde este centrul, asa nu mai esti nevoit sa masori.

Cat despre faptul ca este mai usor de ajuns trebuie sa va spun ca nu-mi fac griji: in Italia nu prea se fura antene. Cand ma intorc in tara o sa invat sa o desurubez. :) )

Nu arata rau nici mai pe mijlocul cupolei.

 

 

Schimb subiectul un pic. Am avut pe portierele fata doua boxe Sony. Acum mi-am montat fete de SE si am pus boxe orginale de daewoo. Stie cineva daca as putea gauri suportul ce separa portbagajul de habitaclu ca sa pun boxele sony pe spate? :scarpin:

Merci

 

 

Intre timp am citit forumul si am vazut ca se poate. Boxele nu sunt asa mari (cred de 16 su 17) si sper sa nu se indoaie placajul.

Multam

Edited by aporob

Share this post


Link to post

Cum ai montat antena ai dat gaura in plafon? ma gandeam si eu sa-mi pun una, dar am luat de la Ipercoop una de la Majestic electronica care se monteaza in interior pe parbriz. Inca nu am montat-o. :) ) nu am timp :( Ma bucur ca esti unul care crede ca Matizul prinde 170KH, ca astia in tara nu vor sa auda,dar ei nu pun la socoteala drumurile si benzina de afara.

Share this post


Link to post
Eu am un Sony CDX-S2250 si reglarea se face asa:

...

 

Am facut cu ai spus, dar se deregleaza ora :( ... adica inloc de 17:xx e 5:xx sau inloc de 12:xx e 12:yy nu stiu ce s ai mai fac.. :(

Edited by viorem87

Share this post


Link to post

Vezi ca este setat sa regleze automat ora prin intermediul sistemului RDS. Cum la posturile noastre de radio acest RDS este varza, ora afisata va fi mereu aiurea. Am patit si eu cand aveam Sony, dar am descoperit ca se poate dezactiva reglarea automata a orei cu ajutorul RDS. Din pacate, am uitat cum se face, dar studiaza manualul aparatului, si te vei descurca!

Share this post


Link to post
... Din pacate, am uitat cum se face, dar studiaza manualul aparatului, si te vei descurca...

Din pacate nu mai am numic (factura, garantie, manual, cutie etc) :| ...

Share this post


Link to post

Cauta pe net Sony Romania, ia de acolo numarul lor de telefon, suna-i si roaga-i sa-ti trimita pe e-mail traducerea in limba romana a manualului aparatului. Te descurci tu !

Share this post


Link to post
Cum ai montat antena ai dat gaura in plafon?

Raspunsul lui Aporob, in fapt un excelent tutorial de montare a antenei exterioare la Matiz, a fost mutat la Tutoriale/Tips&Tricks unde este mai folositor fiind mai accesibil tuturor membrilor.

 

Adica aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9952

Share this post


Link to post

Am o intrebare pentru :redface: cunoscatori (eu sunt paralel cu electrica si electronica :redface: )

Am cumparat un difuzor http://www.maniac.ro/01%20Home/sunflowerhome/30308.html .. cred ca e cam slab, dar momentan e destul de bun :P

 

De ce mai am nevoie ca sa l pun la masina :redface: ?

amplificator... ????? alte detalii

Si incinta de cat trebuie sa fie???

post-2442-1143475213_thumb.jpg

post-2442-1143475220_thumb.jpg

Edited by viorem87

Share this post


Link to post

post-1252-1143625595_thumb.jpgpost-1252-1143625643_thumb.jpg,

In privinta sistemului audio, am avut cateva incercari nereusite, dar in sfarsit, am ajus la o configuratie

de care sunt foarte multumit

HU este un Pioneer DEH-P6800MP. Am schimbat si difuzoarele din fata, acum am DLS PS6A Reference, componente, 16,5 ,montate pe inele din MDF, inclinate si in plan orizontal si in plan vrtical

Edited by guru

Share this post


Link to post

Cine ma poate ajuta cu niste dimensiuni pentru placa din pal pe care vreau sa o pun in locul politei din spate dupa ce montez niste ovale. (sa stiu si eu ce sa le spun celor care-mi taie placa).

Mea culpa daca sunt dimensiunile undeva in topic, dar l-am citit si nu-mi aduc aminte sa fi vazut.

Multam.

Share this post


Link to post

Aici nu este vorba de dimensiuni, pentru ca nu are laturi drepte, tamplarul va desena tiparul cu ajutorul tabletei originale.

Share this post


Link to post

Ok. Mersi.

Share this post


Link to post

Ok, am citit si eu thread-ul asta, si vad ca sunt impartite parerile.

Strict, intre PIONEER G1348: http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=11330 si SONY XS-F1324: http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=11370 , care s-ar auzi mai bine? (nu-mi sariti in cap ca dau banii pe prostii... poate asa e, dar nu am mai multi bani, si nici pretentii foarte mari). Altceva nu am prea gasit la ~100 RON pe 13 cm (nu vreau sa fac portierele svaiter).

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post

Arunca o privire si la DLS 125, care cred ca sunt mai bune ca cele doua si am un pret similar. Dintre cele 2 parca Pioneer imi inspira mai multa incredere.

 

Ps: DLS sunt facute in Suedia nu in China ;)

Edited by AAdorjan

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...