Jump to content

mafya

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About mafya

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    B-xx-ESB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Acel Clio nu e ... diesel??? Ca la diesel se schimba uleiul mai rar... iar la benzina 10k km sau 6luni
  2. Nici eu nu sunt prea multumit... , dar m-au tinut ... 52000km. Acum am luat SAVA cam 1.2mil bucata (155/65 R13)
  3. Am folosit o mocheta tare (ma gandeam ca nu trebuie sa mai pun carton). Cauzele ca s a lasat sunt: 1. Eu am mai dat pe spatele mochetei cu o solutie ca sa se rigidizeze (un fel de aracet mai puternic... bizon , moment...), dar trebuia sa plec ( spre bucuresti) si a trebuit sa l pun la loc (Nu se intarise materialul si sa lasat ... 2. am si pus in el niste obiecte mai grele ( in timp ce substanta era "moale")
  4. @Vladutz'>> Cand o sa aflii cum se seteaza ora la acel casetofon... sa mi spui si mie. plssss am incercat sa setez ora si ... pauza . Era intr un stand la sab si am intrebat o persoana care isi pierdea timpul pe'acolo... nici nu stia ce model e , iar unde l am montat eu (il aveau si ei la vanzare) stiau sa 'umble' pe el, dar nu stiau sa seteze ora asa ca de 1 ani stau cu ora nesetat la casetofon...
  5. incercat sa caut jantele "OZ turismo.. WRC" dar n-am gasit (r14 4*114,3). Am gasit niste jante ... ca in poza asta http://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=44495 doar ca erau pe R13 si cu 4*114,3 si cu un pret ... cam foarte mare (zic eu ) ~126euro si a zis ca mi face o reducere .. 110euro dar tot mult. L am mai intrebat pe stimatul domn daca merge pe matiz R14.. -> raspus: Nu stiu, n ampus R14 pe matiz, dar incercam (modelul de janta e cel din poza de mai sus). Numai ca el avea cel mai subtire cauciuc de 185/55 R14 (nu stiu daca incape). Pe net am gasit oz turismo... la 100euro fara tva (R14 4*... nu scria ) si intr un magazin la 110euro(janta din imagine care este nemtzeasca R13 4*114,3) Sa mai incerc sa mai caut oz turismo sau ceva mai frumos si mai ieftin?? E bine sa pun pe R14??? Trebuie modificat la directie?
  6. BMW rullez!!! motive: motorul de BMW are un sunet .. super iar mertzan la 60-70(ani) cum am vazut in Buftea un mos (60-70ani) cu un E x-( de unde o avea mosu bani de el x-(
  7. Se mai stie ceva de suporti? s a dat comanda? cand o sa fie gata?
  8. telefonul are bt. pot sa primesc (date prin bt.) dar imi trebuie program sa tranzmit date prin bt. "Exista TomTom Mobile special pentru SPV" ... dar are harta cu Ro. ? "Iti mai trebuie un receptor GPS pe Bluetooth " ... si cam cat mai costa si asta??
  9. mafya

    CATERINCA

    sa vedemi daca va pricepeti la parcari ) http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
  10. Pot sa folosesc mobilul ca GPS? daca da ce programe trebuie sa bag pe el?
  11. Am o intrebare pentru cei care se pricep... pot sa folosesc un telefon mobil (SPV C500) in loc de palm? stiu ca vreau prea multe, dar asta i omul Mentiones: are sistem de operare "windows mobile 2003"
  12. poate are careva pe stoc, dar daca gaseste cineva acest model(6.0j R14 cu 4*114.3) .. rog sa ma anunte si pe mine(cu un pm). multumesc anticipat
  13. am si eu o intrebare pt cunoscatori ( ma exclud ): aceste jante http://www.cartuning.ro/jante/oz/jante_superturismo_wrc.jpg merg la matiz? nu scrie nimic de distanta dintre prezoane , dar se pot face (modifica) la comanda ? cele 6.0j R14 si ce cauciucuri imi mai incap?
  14. off topic: in parcare la Metro Otopeni am vazut azi multe masii ... concluzie: nu cred ca s a inchis
 

×
×
  • Create New...