Jump to content
Sign in to follow this  
tolin

Jocurile Olimpice 2008

Recommended Posts

Daca le ducea putin la shopping nu-i cadeau galoanele scolii sovietice de antrenorat. Mai ramane sa auzim ca se urca noaptea pe cate una si avem tabloul complet al unei serii de antrenori ce activa prin anii '70 pe la echipele de juniori. De regimul acesta penitenciar a fost acuzat si Belu la sfarsitul destul de trist al carierei. Se uita, se pare, ca sportul este totusi un joc.

Share this post


Link to post

Remarca de pe un forum sportiv mi se pare foarte potrivita: "... Tadici, acest Halagian al handbalului romanesc ..." Acelasi stil (tipa la jucatori, la arbitri, la conducatori, la presa, la spectatori), castiga titluri cu echipe anonime, dar niciunul major, palpabil, infara. Da, acest arhetip a fost valabil unei perioade, dar este un dinozaur in mileniul III, acum, nici sportul, nici politica nu se mai fac cu tipete. Pentru astfel de indivizi exista camere special amenajate (perfect izolate fonic) in institutii recunoscute, unde te imbraca in camasi cu maneci legate la spate, pentru siguranta ta. Romania trebuie sa se trezeasca si daca renunta la tipetele din politica este timpul sa renunte la astfel de "formatori de caractere". Nu de altceva, dar multa lume este dispusa sa-si trimita copiii sa faca sport. O cutuma a sportului spune ca jucatorii aduc victoriile si antrenorii raspund la esecuri. Prin toate declaratiile de pana acum, Tadici nu-si gaseste vreo vina, exact ca la gradinita, altcineva "a inceput".

 

Apropo: nu inteleg de ce la fotbal trebuie sa ajungem la aceleasi concluzii dupa ce pierdem calificarea la mondiale ? Pitzi, lasa-ne !

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Americanii au ajuns la 100 medalii olimpice (din 782). Pastrand proportiile demografice noi suntem la 8 medalii, fapt meritoriu. La plecarea spre Olimpiada, specialistii previzionau 15 medalii pentru delegatia romana. Au fost ei prea optimisti sau sportivii romani au mers sub nivelul prezentat pana atunci ? Oricum, se intareste zicala ca: "socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ".

 

Campionii olimpici primesc o renta viagera. Georgeta Andrunache si Viorica Susanu au trei vieti (Sidney, Atena, Beijing)?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Numai ce am mai ratat o medalie :( . Dupa ce jumatate de cursa au fost pe locul II-III la canoe 1000m barbati, X2, ai nostri au cedat pe ultima suta de metri medalia de bronz reprezentativei Ungariei. Surpriza a produs-o Belarus, ai lor i-au batut pe nemti dupa ce nemtii au condus 99% din cursa. Si ungurii au venit incredibil de tare din urma suflindu-le (intr-un finish de fotografie) medalia baietilor nostri. Ata ete ! Ma intreb cum ar fi evoluat maghiarii daca in fata lor s-ar fi aflat alt echipaj decit cel romanesc :D

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Ungurii au progresat teribil decand si-au facut baza de concurs. Noi nu avem, ne antrenam printre salupe de viteza si ski-jeturi.

Share this post


Link to post
Campionii olimpici primesc o renta viagera. Georgeta Andrunache si Viorica Susanu au trei vieti (Sidney, Atena, Beijing)?

 

:o fftopic: .Ro, in chestiile prost gândite găsim mereu si foarte uşor similarităţi

Share this post


Link to post

Nu cred ca primesc valoarea a 3 rente, desi, dupa rezultate, ar merita. Masura aplicata de catre statul roman este de aplaudat, foarte multe glorii ale Romaniei au sfarsit intr-o umilinta nemeritata si intr-o neagra mizerie. Aceasta a fost rasplata statului comunist care incerca sa demonstreze superioritatea sistemului, grija fata de om, grija ca niciunul s-o duca bine, decat cei aflati in acvariu. Romania comunista a spart embargoul de la LA doar pentru i-a crescut sansa la numarul de medalii. Si astazi ne laudam cu niste medalii obtinute prin absenta favoritilor dictata de catre politicieni.

Share this post


Link to post
Nu cred ca primesc valoarea a 3 rente, desi, dupa rezultate, ar merita.

Mai mult ca sigur că nu primesc 3, primesc una.

Total de acord, şi eu sunt de părere că ar fi pe deplin meritate 3 rente! Câtă muncă depun să ajungă la asemenea nivel şi ce imagine aduc ţării...

Share this post


Link to post

Din câte am înteles azi, recompensele acordate pentru performanţele de la Beijing vor fi dublate =D> <:-p>

Share this post


Link to post

Din punctul meu de vedere, este pe deplin meritat. Daca ne gindim cit sacrifica oamenii astia, viata, familie, cariera ...

Share this post


Link to post

Cu sportivii inca mai cum mai e, chiar nu mi se pare dramatica situatia unui sportiv bun si serios. Vedeti cat ia un olimpic medaliat cu aur la mate, fizica sau info.

Share this post


Link to post

Cat sa-i dea, sa aiba de un bilet dus, mai mult nu-i trebuie.

Share this post


Link to post
Vedeti cat ia un olimpic medaliat cu aur la mate, fizica sau info.

 

Pai tara vrea sa fim prosti da' sa avem muschi, de aia astia iau putin bani sau deloc la premii.

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Se pare ca vor fi premiati sportivii care s-au clasat pana la locul 6, nu doar cei medaliati, lucru care mi se pare absolut corect ;)

Share this post


Link to post

Corect era sa fie premiati pana la locul 8, avand in vedere structura multor intreceri.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...