Jump to content
Sign in to follow this  
Cumnatu

Domeniu

Recommended Posts

Am achizitionat acum ceva timp www.300m.ro si www.chrysler300m.ro

Acum vreau sa fac un mic "site" . E mult spus site.

Ceva d genul ASTA care la randul lui sa duca la ASA CEVA

 

Ce pasi trebuie sa urmez si ce softuri pot folosii ?

 

1. Cum pot sa imi administrez domeniu. Totul este pe numele meu dar mai mult de atat nu stiu.

2. nsurile pe care am inregistrat domeniu sunt acum la un anumit ISP dar evident le pot schimba printr-o cerere la jump.

3. Ce soft sa folosesc pt a putea avea ceva ca in linkurile de mai sus.

 

anagabriela.ro vreau deasemenea sa il personalizez iar pentru sectiunea de manuale o sa cumpar alt domeniu si la fel, sa il customizez incat sa fie mai usor de folosit.

 

Nu ma intereseaza forum, daca cineva m-ar platii destul de gros eventual l-as putea administra. Asa lipsa de timp isi spune cuvantul.

Ma intereseaza sa fie siturile cum sunt cele 2 de mai sus si eventual un formular de contact pentru eventualele intrebari din partea curiosilor.

 

 

 

NU am postat la "despre calculatoare" pt ca ar fi cel mai ok daca acest topic ar contine cat mai putine si concentrate sfaturi din partea voastra incat oricine la un alt moment dat sa stie cum sa faca.

 

Eventual, daca gasiti un nume mai potrivit pentru denumirea topicului redenumiti-l !

 

Astept sfaturile voastre, multumesc !

 

 

LE : daca singura varianta de a avea ceva ca in linkurile de mai sus este de a "angaja" un programator care sa imi faca softul iar eu sa am doar intefata de lucru pe un soft dedicat, cei care stiu sa faca asa ceva sunt invitati sa isi ofere serviciile !

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Pentru un site simplu asa cum am vazut in linkurile tale, ar treui sa te descurci cu orice editor de HTML. Parerea mea e ca ti-ar trebui si ceva cunostinte de HTML pentru ca nici un editor nu este 100% WYSIWYG si trebuie sa faci uneori mici smecherii pentru a te descurca. Neavind o baza de date, nu ai nevoie de un programator, practic tot ce ai tu sint linkuri (catre poze sau alte pagini). Cind mai faceam aplicatii pentru WEB si mi-era lene sa scriu cod de HTML foloseam Alleycode HTML Editor sau Allaire Home Site. Pe primul cred ca il gasesti free, al doilea a fost "luat" si , cel mult, poti folosi o versiune de testeate.

Share this post


Link to post

Am downloadat Alleycode HTML Editor ,l-am instalt, l-am deschis si m-am surprins peste 5 minute ca ma uitam ca boul la el si nu stiam sa fac nimic.

HELP !

Share this post


Link to post

Cauta pe de ce++ Macromedia Studio 6, e un soft ceva mai vechi, dar ca majoritatea softurilor mai vechi e ceva mai user-friendly. In cadrul lui gasesti Macromedia Dreamweaver, care te lasa sa faci cam ce vrei tu acolo... Si e simplu de folosit, exact ce faceai tu acolo am facut eu pe vremea cand aveam primul clan de Counter-Strike si ma apucasem sa fac "site-ul clanului":-j. Cea mai noua versiune a softului probabil ca se numeste Adobe Dreamweaver, de cand a cumparat Adobe tot Macromedia, nu stiu sigur.

Edited by tzighy

Share this post


Link to post

Cumnate tati, doneaza si tu ceva unuia care se pricepe si spune-i ce vrei de la el. Nu ai tu stil de web admin sau web designer. Nu de alta, dar daca pornesti de la aproape zero (cum pui tu problema), atunci iti trebuie totusi timp, nu e chestie de alabalaportocala, tar, tac, poc!

Share this post


Link to post

Da, dar din ce am inteles eu nu vrea nici php nici 1000 de taburi nici flash nici actionscript. Si daca scoti alea, iti cam ramane o treaba de alabalaportocala, tar, tac, poc!...

Share this post


Link to post

Daca e treaba de tar, tac, poc 'ete aci un tutorial de html, pe care il poti citi in 2-3 ore si apoi nu ar trebui sa ai probleme sa faci o pagina cu link-uri catre poze sau alte pagini.

 

Cred ca pentru ce vrea @cumnatu' s-ar putea sa iasa mai repede asa decat pana invata cum sa lucreze cu cine stie ce program.

Share this post


Link to post

Ahh.. si iti mai trebuie un notepad :D

Share this post


Link to post

Zice in tutorial pana si chestia asta  <img src= ">

Share this post


Link to post

Poti încerca FrontPage-ul de la MS; e foarte usor de folosit. Sau daca iti instalaleaza cineva - Joomla!. E muult mai fain si odata ce ti l-a pus cineva pe server e banal sa faci un site destul de elegant. Cel mai mult recomand ultima varianta.

Share this post


Link to post

Las-o incolo de ghidusie. Joomla nu e pentru incepatori. In plus, are probleme cu MS SQL Server, Tiny Editorul incorporat este muci, diferentele intre paginile vazute cu diverse browsere sint mari, etc. In afara de asta mai ai nevoie de un admin, baza de date ... prea complicat pentru ce a cerut omul si ce stie in materie de WWW.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...