Jump to content
Sign in to follow this  
Cumnatu

Dacia Lanseaza In 2009 Un Logan Sedan Sport,

Recommended Posts

Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1.6 litri, care dezvolta 133 de cai putere, aceeasi motorizare de pe Renault Twingo Sport, a declarat, miercuri seara, agentiei MEDIAFAX, directorul de produs Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus.

 

"Anul viitor vom introduce pe Logan Sedan motorizarea de pe Renault Twingo Sport. Pe langa aceasta, Logan va avea si cateva modificari tehnice si de design, care sa evidentieze trasaturile sportive ale modelului", a spus Albertus, cu ocazia primului drive-test organizat de Dacia pentru modelul Sandero, eveniment desfasurat in Croatia.

 

Motorizarea la care a facut referire oficialul Renault-Dacia este un motor pe benzina de 1.6 litri, care dezvolta 133 CP.

 

Potrivit lui Sophie Albertus, Dacia-Renault ia in considerare montarea acestui motor si pe automobilul Renault Sandero comercializat in Brazilia si Argentina, ulterior motorizarea urmand sa fie introdusa si pe modelul Sandero vandut sub marca Dacia.

 

"Romanii inca prefera variantele de caroserie in trei volume (sedan – n.r.), in timp ce in Brazilia si Argentina traditia arata ca hatchback-urile (doua volume cu cinci usi – n.r.) se vand mai bine. Din acest motiv avem aceasta strategie", a explicat Albertus.

 

( preluat de pe 4 tuning )

 

 

Daca nu modifica serios stabilitatea vom avea foarte multi morti pe sosele. Ca sa te duci in linie e una, dar sa si iesi din curba in care ai intrat tare ca deh, te tine masina...

Share this post


Link to post
Daca nu modifica serios stabilitatea vom avea foarte multi morti pe sosele.

Franele sunt ok, in schimb =))

Share this post


Link to post

O fi asta?

Apare un nou model Dacia

 

Un nou model Dacia este pe cale sa-si faca aparitia, primele fotografii spion fiind deja surprinse.

Apare un nou model Dacia

Numita temporar Dacia XL, automobilul este destinat familiilor si va face concurenta modelelor celebre precum Renault Megane, Citroen C5, Opel Vectra sau VW Passat.

 

Cu o lungime de 4.60 metri, cu 25 de centimetri peste bine-cunoscutul Logan, grupul Renault-Nissan se pregateste sa introduca modelul Dacia XL incepand cu anul urmator, cel mai probabil piata de desfacere fiind pentru inceput America de Sud, la fel cum s-a intamplat si cu Sandero.

 

Potrivit sursei citate, Dacia XL va avea un pret estimativ de 10 mii de euro.

 

Jurnalistii de la publicatia germana Bild au surprins deja primele fotografii cu Dacia XL aflat in teste.

 

1062169.jpg

 

1062168.jpg

 

1062166.jpg

 

1062167.jpg

Share this post


Link to post

S-ar putea ca in poze sa fie noul (Clio) Symbol ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...