Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

:) >- Foarte tare masinuta!Am avut norocul sa o vad pe viu si intr-adevar e :X

Share this post


Link to post

Ştiu Cielo-ul ăsta de prin 2001 sau 2002. Este o bestie. Felicitări lui Sebastian pentru munca depusă, deşi acum nu mai e al lui.

Share this post


Link to post

Salut Lao , cum ti se pare tie "o bestie" cielo ala ? Are motor sfi 2000cmc 16v - 150cp + cip,evacuare sport,si inca cateva , este dusa la maxim maxim 210cp si asta tinand cont ca dintr-un motor sfi 2000cmc poti scoate usor 30cp * ai vazut ce i-a facut andrei ( UGA ) ...aia da bestie.

Edited by alexs

Share this post


Link to post

Nu ştiu maşina lui Andrei (UGA). Mie mi se pare chiar o bestie fostul Cielo al lui Sebastian. Trage de belea. Până nu văd altul cu ochii mei, nu cred. Sau un filmuleţ ceva. :P

Share this post


Link to post

Ceva poze, detalii nu puteti da si voi ?

 

 

Mersi

Share this post


Link to post

@alexs: UGA are C20LET, motor turbo din care cu modificari relativ putine ajungi la 280 - 300 cai. Este bine stiut ca numai prin cresterea presiunii in turbina de la 0,6 bari la 0,8 - 1 bar in overboost cresterile sunt mari.

EDS C20LET Phase 1 (numai chip) - 192kw/260hp/394nm - http://www.eds-fahrzeugtechnik.de/de/produ..._C20LET_Ph1.htm

De asemenea se castiga mult daca este schimbat intercooleru. Numai din soft se urca in 250 cai de catre EDS Motorsport. UGA nici cu autoblocant nu poate sa puna totul la asfalt cu start de pe loc, e adevarat ca din mers ingenuncheaza lejer Subaru Impreza.

Sebastian te asigur ca avea mult mai multe decat ai enumerat tu ca de exemplu: axe cu came sport, chiulasa comprimata si multe altele. Masina avea aprox. 250 de cai dar la fel nu putea pune tot la asfalt. Acum de cand e la SEI am inteles ca a primit si un set de pistoane forjate, slickuri Michelin si inca niste mici surprize. Asteptam si isi faca din nou aparitia.

Share this post


Link to post

conform cu Wikipedia the free encyclopedia

 

C20LET este un motor produs de General Motors. Are 1998cc (2.0L) 16 valve, DOHC 4 cilindrii in linie, turbocharger si poate produce 150kw (204PS).

 

Numele motorului codeaza urmatoarele caracteristici:

C - Exhaust Emissions Level: ECE R 83 A (like R 15.04)

20 - 2.0L

L - Compression Ratio - 8.5-9.0:1

E - Mixture System - Injection

T - Turbocharged

 

C20LET engine a echipat cateva autoturisme General Motors si inclusiv Opel Calibra. Ulterior a fost inlocuit de Z20LET, motor de 2.0L Turbocharged, disponibil pe modelele Opel Astra G and H models.

 

---------------------

 

 

ceva poze luate de aici,

 

C20LET

image031.jpg

 

Z20LET

image029.jpg

:thumbl:

Share this post


Link to post

Ultima oara cand l-am vazut pe andrei * uga * la bucuresti la raliul nocturn dp 16 , a spus ca masina o dusese la 290cp ( oricum , treaba cu multi cai pe o masina doar cu tractiune fata este o idiotenie , pt ca pierde aderenta in fiecare treapta deci aproape inutila la plecarea dp loc pt linie...cel mai clar exemplu este calibra 20let de o avea radu lkv-u si care era lvl 2 - aprox 360+- si care avea constant 1.6bari...adica o adevarata racheta in mers )

Alta chestie, de cand a ajuns pe mana lu SEI cred ca s-a cam terminat cu ea..in fine , topic aiurea , asta nu mai este cielo.

Inca ceva. iti spun CLAR ca motorul ala nu era dus in 250cp . 200cp maxim 210cp ,mai mult nu. Pe el il mai ajuta la linie faptul ca masina era/este foarte usoara , adica tot dat jos dp ea * ce nu era strict necesar*

Edited by alexs

Share this post


Link to post

De ce s-a terminat cu cielo ala dupa ce a ajuns pe mana lui Sei? Masina a primit capota de fibra de carbon care ajuta ff mult la reducerea greutatii, a primit cauciucuri slick, a primit pistoane forjate si admisie sport Lexmaull. Cu toate astea masina ar trebui sa fuga destul de grav. Am vazut masina la acelasi raliu nocturn(care din pacate s-a terminat prematur) si abia asteptam sa o vad in actiune.

Share this post


Link to post

Nu stiu daca ai ce vedea mare lucru, transmisia fata e pentru maxim 200 de cai, dar asta numai pentru o masina studiata, vezi Reno Clio Sport (ei au reusit). Peste 180 de cai este extrem de grei ca rotile fata sa-si indeplineacsa si functia "directoare" :) )

 

Parerea mea e ca asemenea herghelii sunt pentru masini sport, hurdugii de 2 tone jumate sau dragstere, nu pentru o masina conceputa sa mergi linistit multi km.

Share this post


Link to post

INca se lucreaza la ea. Se pare ca o duce si mai sus de 300 de cai. INcredibil. Si o sa vedeti ca se poate!

Share this post


Link to post

de abia astept sa o revad..  <img src= S"> la un moment dat avea un strat acut de putrefactie prin militari..si chiar era pacat..

Edited by ZaiR

Share this post


Link to post

Nu stie careva ce consum are un motor 2.0 GSI? Ma refer la tipul standard... nu la avioanele modificate...

Share this post


Link to post

Depinde cat de tare mergi. In oras la mers linistit iti ia 11-12, daca te dai le ea ajunge si la 16-17. In-afara la fel, linistit ai 7,5-8, daca te dai la ea ajunge si la 9.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...