Jump to content

ZaiR

Membru
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

About ZaiR

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/16/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara / Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Opel / Ducati / Honda / Piaggio
  • Model
    Astra G/900SS/600f4i/Beverly200
  • An
    2002

Recent Profile Visitors

1720 profile views
  1. Si daca tot faci asta, poti pune sistemul ca dupa ce se opreste acest circuit sa porneasca ventilatorul la o turatie mai mica (si micsoreaza numarul V pentru a se invartii mai incet) Nu este nevoie de cunostinte de electronica. De exemplu poti cumpara un incalzitor de acvariu, se inveleste cu un plastic rezistent la temperaturi de peste 100+ si se monteaza in capul capacului de la bidonul de apa. Asa am rezolvat prbl unui diesel ce nu se incalzea iarna in oras nici in 30min. Mai mult de atat incalzitoarele stiu sa se opreasca singure la ce temperatura le pui. (au potentiometru de grade)
  2. Salutare tuturor si la multi ani! Sper sa-mi dati o mana de ajutor in privinta unei probleme ce o am la un matiz. In momentul in care pun contactul se aude amorsarea pompei de benzina dar electromotorul nu cupleaza/invarte pe pozitia start Benzina are si bateria e noua, posibil sa fie vreun contact imperfect, credeti ca-mi puteti da un sfat ce sa curat pentru inceput? Multumesc
  3. Salutare tuturor, Nu am mai intrat de mult pe acest forum si nici nu mai pot spune ca dupa achizitia motocicletei am mai tinut legatura cu mediul si modele discutate aici. In acest moment am fost rugat de o cunostinta ce detine un Matiz sa o ajut in privinta unor probleme pe care le are cu diavolul in speta. Credeti ca imi puteti recomanda un mecanic/service care ar putea sa rezolve urmatoarele probleme : 1.Schimb filtre + ulei si baterie 2.Verificare sistem de franare (saboti + placute fata) 3.Nu manaca ulei, si doar il pierde (cred ca pe la pompa de apa), din cate am inteles e vorba de un simering la care se ajunge foarte greu. 4.Montaj actuator la usa soferului (are alarma dar nu mai functioneaza deschiderea centralizata) 5.Posibil sa fie nevoie de un punct de sudura la toba 6.Daca ploua afara 6 ore nu mai porneste (am impresia ca primeste foarte multa benzina sau returul o fi infundat) Va multumesc, o zi buna.
  4. ZaiR

    [Vand] Blackberry

    Am 6 telefoane codate in reteaua Vodafone pe care doresc sa le vand. *2 buc. folosite Pearl 8100 pret : 250ron / buc *2 buc. Curve 8310. Unul este folosit (pret : 350ron)iar al 2 lea este nou in cutie (pret 600ron) *2 buc. sigilate Bold 9000 pret 900ron / buc Nu accept schimburi. Detalii pe PM sau YM:mirceazair@yahoo.com
  5. ZaiR

    Reclame

    Pe pagina asta lipsea
  6. in 2 luni iti iei unul bun cu 1000E...mai asteapta putin
  7. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    Si mai nou 3900e
  8. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    Pret nou : 4100E
  9. ZaiR

    Kitsch-URI

    Oare cand nu 'om mai avea ce posta aici?
  10. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    pentru : manolakiss2003 *Nu este nicio legatura intre cele 2 masini..doar tu ai obs. ca are si alta masina acest nr *CArte de service evident ca exista. *Sunt primul propietar. *Masina poate fi vazuta oricand si verificata doar de catre cineva autorizat. *Cureaua de distriburie se schimba la 3 ani sau 60.000km Si sa nu se inteleaga gresit nu sunt intermediar, cioflingar, samsar sau alte neamuri din categoria lor.Nu am nimic de ascuns la aceata masina. O vand pentru ca nu are AC si eu nu consider ca merita acest "tuning" Restul de detalii se pot da la fata locului sau la telefon.
  11. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    Am facut poze astazi dar uitasem cheile de la masina acasa..asa ca pentru interior nu am sa va arat. Masina este chiar brici.
  12. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    Cum? 2 persoane iesite la pensie care nu circula in Bucuresti ,doar 2-3 ori pe an pana la casa de la Breaza. Am sa revin astazi cu poze.
  13. Instalatia de Ac mai este de vanzare?..ma intereseaza sa fie completa
  14. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    Sunt extrem de sigur..in afara capacelor,totul este original pe ea..
  15. ZaiR

    Vand Cielo Gle

    De vanzare Daewoo Cielo An fabricatie 1995 Km.29.000 Culoare Argintiu, Masina nu a fost lovita / zgariata , Functioneaza impecabil. Are schimbata cureaua distributie. Este modelul GLE fara Aer conditionat Daca este nevoie poate fi verificata la orice service,numai din reteaua Daewoo Pretul este de 4200E si NU este negociabil Relatii numai la Tel: 0723.00.34.38
 

×
×
  • Create New...