Jump to content

alexs

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About alexs

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    allexs96

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Interests
    Masini...curse ...atat legal..cat si ilegal ;)
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    07-EYF
  1. Jante pe 17" Mille Milles ( ceva de genu ) made in italy , distanta intre prezoane 4x100, 4x101 , 4x98 . Merg pe opel, daewoo , fiat , logan ,citroen (daca nu am insel) etc. Jantele sunt echipate cu gume sport Dunlop SP9090 225/45/R17. nu au fost rulate mai mult de 15-20000km .. Jantele se afla in craiova . pt mai multe detalii 0721231444. pret 380euro.
  2. Domnu Tolin , fa-ma si pe mine sa inteleg , prin ce periclitez eu viata celarlalti participanti la trafic punandu-mi jante pe 17" ?? 2. la mana , te rog ,nu-mi spune de lege, ca imi vine greu sa cred ca este vreun om care o respecta cu strictete. Eu o fac din pasiune , si ce facusem cu my old car ( kadett e - black bitch ) raliuri ,etc ... repet din pasiune , si oricum , cand faci ceva cu pasiune , putin iti pasa de injuraturi si critici. 3. Nu am intrat pe acest forum pentru a ma certa cu nimeni , si nu am postat pozele pentru a ma lauda *( nici nu am cu ce inca )* si nici pentru a crea conflicte , ci doar am vrut ( asta dupa ce am citit in mai multe post-uri cum unele persoane sustineau cu tarie ca nu se poate pune jante pe 17" pe espero fara sa tai/umfli aripile. eu v-am demostrat ca se poate. Acestea fiind spuse , sper sa se clarifice neintelegerile ..si sa lasam la o parte confilctele pentru ca nu-si au rostul . Mersi. P.S. asta am spus ca masina trage mai greu , oricine stie ( cred ) ca daca pui jante mai mari nu o sa-ti mai indice corect vitezometrul, consumul de benzina de-asemenea se stie ( dar crede-ma nu simtitor ..chear insesizabil ..si oricum imi consuma mie un 14-15% mers sportiv in oras ) Pe viitor clar am sa pun pneuri 205/45/R17 , momentan nu vad rostul sa schimb penurile aceste ( avand doar 3 luni de folosiinta ) . Numai bine.
  3. Suspensiile sunt relativ tari pe a mea ... puteam sa pun si pe 16" 205/45/16 , ca mai aveam unele , insa nu mi-au placut asa tare ca astea + ca jantele astea vreau sa le opresc pt mine pt viitor . ca sa-ti raspund la intrebarea tolin , in carte sunt trecute cele normal 185/65/R14 . dar cel putin in oras asta nu poate fii o problema. Rar te trage geboru de urechi pt jante , mai curand te ia pt folie,toba sport,etc .
  4. Ok , mai postez 2 poze ..masina ..este stock ..inca ( cu exceptia jantelor ) urmeaza multe altele... eleron , geamuri fumurii , praguri , toba borla ,etc - asta in functie de cat o mai tin ( ma cam omoara la consum ) ptr domnul dinoc , care este problema daca sunt cu 7% mai mari ? arata super bine pe masina , nu atinge , am stabilitate super ...altceva ?! ( defecte ...trage ceva mai greu masina ...altul nu vad ( si poate pe termen lung ..ca omoara planetarele...poate )
  5. Pe espero cel putin merg si jante cu distanta intre prezoane 4x98. testat de mine
  6. Ultima oara cand l-am vazut pe andrei * uga * la bucuresti la raliul nocturn dp 16 , a spus ca masina o dusese la 290cp ( oricum , treaba cu multi cai pe o masina doar cu tractiune fata este o idiotenie , pt ca pierde aderenta in fiecare treapta deci aproape inutila la plecarea dp loc pt linie...cel mai clar exemplu este calibra 20let de o avea radu lkv-u si care era lvl 2 - aprox 360+- si care avea constant 1.6bari...adica o adevarata racheta in mers ) Alta chestie, de cand a ajuns pe mana lu SEI cred ca s-a cam terminat cu ea..in fine , topic aiurea , asta nu mai este cielo. Inca ceva. iti spun CLAR ca motorul ala nu era dus in 250cp . 200cp maxim 210cp ,mai mult nu. Pe el il mai ajuta la linie faptul ca masina era/este foarte usoara , adica tot dat jos dp ea * ce nu era strict necesar*
  7. tot nu s-a clarificat problema cu becul "power" care palpaie intermitent in bord. Care credeti ca este problema ? Solutii ? Tin sa mentionez , in momentul in care becul power este pe intermitent , motorul trage foarte greu .
  8. Salut Lao , cum ti se pare tie "o bestie" cielo ala ? Are motor sfi 2000cmc 16v - 150cp + cip,evacuare sport,si inca cateva , este dusa la maxim maxim 210cp si asta tinand cont ca dintr-un motor sfi 2000cmc poti scoate usor 30cp * ai vazut ce i-a facut andrei ( UGA ) ...aia da bestie.
  9. Salut , am venit mai repede de cat credeam cu poze ... nu stiu daca sunt foarte edificatoare , dar totusi ( sunt facute acum 10 minute ) P.S. ignorati starea jalnica a masinii , cum am spus in primul meu post pe acest forum respectabil , am masina doar de cateva zile , urmeaza sa ma apuc de aranjat la ea ( primul pas jante -realizat, urmeaza in 3-4zile praguri + sound ceva la 400w rms) apoi interior piele sau vinilin , si exteriorul lasa mult de dorit , deci urmeaza si el. 1. am incercat cu 2 persoane de aprox 70-75kg fiecare sa stea in spate , si nu atinge absolut deloc ( nici la balas spate) problema care s-a invit inca din start a fost partea din fata , unde rotile atingeau in aparatorile de noroi ( cele din plastic ) si care am fost nevoit sa renunt la ele. 2. Bel_Ze-but dn`t worry , am numai 40% pana acuma , asta in 24ore de "activitate" pe acest forum , deci dupa cum stau lucrurile, in aprox 72ore am sa ajung la 100%
  10. Le-am pus deja pe masina , si nu freaca absolut nimic . Se simte ca masina nu mai este asa spintena , dar oricum..parca-i un tanc. Isi merita banii..parerea mea.
  11. Ok... intr-un final , am reusit sa pun jantele pe 17" 225/45 pe espero , fara absolut nici o modificare importanta ( doar am dat jos de pe fata aparatorile de noroi ca imi atingea in ele la viraj maxim ) maine o sa pun si o poza cu ele,cum stau pe masina ..oricum , sunt bestiale pe masina. Aici nu-i Academia Romana, dar e un forum mai altfel
  12. Nu mai cita mesajul anterior. Foloseste butonul Raspunde din josul paginii. mda..acolo zice k pe 17" n`o sa intre..oricum ..maine fac o proba cu alea pe 17 k imi plac mult...daca nu ..cred k le voi pune pe alea pe 16" ... btw , ******************* Pentru vanzari, avem Bursa La urmatorul mesaj scris cu limbaj IRC, dau cate 20% pentru fiecare litera care nu are ce cauta. Discutiile cu moderatorii se poarta pe privat. Citeste totusi regulamentul
  13. salut , de curand am un espero 1.8 korea ..ideea care`i ...vreau sa ma apuc nitel sa-l "tunez" ...aveti ideea ...niste jante 17" cu gume Dunlop SP9000 225/45/17 ar intra pe espero p` spate ?! in caz contrar...ar mai fii altele 16" 205/50/16 ..atasez 3 poze cu ele... prima jantele pe 17" a 2`a jantele pe 16" astept un raspuns ...parere ...sugestii Primele trei sugestii: Nu mai folosi limbaj IRC! Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Citeste Regulamentul. Te rog urmeaza-le in ce ordine vrei tu.
 

×
×
  • Create New...