Jump to content
Sign in to follow this  
steph

CATERINCA

Recommended Posts

Desigur, dar tot nu e frumos sa vorbeasca cu gura plina.

 

Si nu e frumos pentru ca scuipa. Cand ar putea pur si simplu sa inghita si dupa aia sa deschida gura.

Share this post


Link to post

Sa vezi ce cafteala isi ia acum :) )

Edited by adostar

Share this post


Link to post

Cafteala? NOooooo... baiat destept ala... era nehotarit. Acu' s-a decis!  <img src= )">

Share this post


Link to post

Betty cea frumoasa :) ) Bai.. astea toate sunt facaturi =))

Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Share this post


Link to post

'...goala ca io eram ca orbetele, in intuneric, cu mina intinsa dupa tigari pe masa' =))

Share this post


Link to post

Personal, n-am gasit nimic amuzant in linkul respectiv. Poate doar un penibil cu pretentii de intelectual care inca nu s-a maturizat. Penibili mi se par toti cei care defileaza cu experiente de genul asta, pentru incantarea altora mai penibili ca ei. Ca faci ce faci e una, dar ca te lauzi altora cu experientele personale mai mult sau mai putin sexuale, care dupa felul relatarii individului in cauza, imi par, in proportie de maxim 50% fabulatii second hand ale unui tip fara ocupatie ( "acum toti rid in hohote, au lasat totzi tacimurile si se tzin de burta. se ride pe mii de note, se guitza, se behae, se lalaie, se ride pe fatza, cu sughitzuri... io ma ridic, kelneru vine rizind, imi face si ala tremurind nota, akit si plec. oamenii imi fac semne, ma saluta stergindu-se la oki") mi se pare josnic. Nu e amuzant, e trist. Repet, parerea mea.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post

E evident ca sunt aberatiile unui onanist, dar e amuzant sa vezi ce le bubuie unor mintea oricum.

Share this post


Link to post
EDIT: Tastatura mea wireless a pierdut un P la adaPtor in titlu. Multumesc in avans pentru modificarea care va fi efectuata :)

 

Pai daca tot ai editat mesajul.. nu puteai edita si titlul?!?  <img src= )">

Share this post


Link to post

Nu pot modifica titlul. Probabil e un "Feature" de-al moderatorilor.

Edited by hawkeye

Share this post


Link to post

Probabil pentru ca nu esti tu initiatorul topicului?  <img src= )">

Share this post


Link to post
Personal, n-am gasit nimic amuzant in linkul respectiv.

N-am crezut nici eu, dar era distractiv. :) ) Si, din pacate, cunosc personaje feminine pline de frustrari precum cele de acolo.

Share this post


Link to post
Personal, n-am gasit nimic amuzant in linkul respectiv. Poate doar un penibil cu pretentii de intelectual care inca nu s-a maturizat. Penibili mi se par toti cei care defileaza cu experiente de genul asta, pentru incantarea altora mai penibili ca ei.

 

Adica toti cei care au gasit ceva amuzant acolo sunt mai penibili decat un penibil cu pretentii de intelectual care nu s-a maturizat. Mie, personal, mi se pare penibil lucrul asta. Parerea mea, evident. Care este. :osanale:

Share this post


Link to post

Si eu m-am distrat :) ). Si trecand uneori peste stil si exprimare, filosofia din spate e chiar ok.

Share this post


Link to post
Nu e amuzant, e trist. Repet, parerea mea.

Pai da, e trist, ca doar fetele n-ar trebui sa aiba frustrari, ca de, noi suntem vanatorii, noi suntem aia care cauta si primii refuzati, dar deh, un sut undeva=un pas inainte.

Cine a scris acolo a vrut sa atraga atentia despre anumite fete pline figuri de 2 lei, care se sperie din orice, ele parca n-ar sti ca daca a venit la fusta scurta sau cu jumatate de sani p-afara :X oricum nu mai vad daca are machiajul putin aiurea sau o zgarietura pe mana. Stie bine ce vreau de la ea, sau macar, ar trebui.

N-am vazut pana acum nici un baiat care sa aiba bunaciune pe mana si sa-i dea un sut daca s-a murdarit pe varful pantofului. Asa ca nu inteleg frica asta de penibil.

Share this post


Link to post

Personaje pline de frustrari am cunoscut si eu. Momente penibile, rusinoase, care nu ne fac cinste, poate am trait cu totii. Insa sper ca n-am intalnit pana acum persoana si sper nici sa n-o cunosc vreodata, care prin prezentarea unor intamplari de genu' asta sa se puna pe sine insusi intr-o lumina care i se pare lui favorabila, pentru ca de fapt asta a fost scopul exercitiului, treaba pe care n-o gasesc amuzanta pentru ca nu e singurul din specia lui care se lauda ca a vrut n'shpe femei pe care le-a vrajit. Daca este ceva de-acolo cu care sunt de acord, este afirmatia urmatoare "mah, o femeie daca iti place de ea, e la fel de minunata si cind e regina si cind se c...". In ceea ce priveste trivialitatile si limbajul obscen-am citit bancuri cu contotatii sexuale mai mult decat fara perdea, si mie imi place sa spun lucrurilor pe nume, insa anumite chestii isi au rostul lor atunci cand e momentul. Frica de penibil o avem cu totii, si cateodata nu-ti e de tine, ci de cel de langa tine. Insa e clar ca tipului astuia nu i-a fost teama de nimic atunci cand a facut relatarea.

Share this post


Link to post

:o fftopic: Intradevar, penibila istorisirea si nimic de ras. Penibilitatea de care vorbea acolo si-a atras-o asupra sa, si probabil a dezgustat destui oameni care n-au avut ce face cu timpul lor si au citit porcaria respectiva (printre care ma numar).

Share this post


Link to post

Asa e...propun ostracizarea celui care a putut scrie asa ceva :P

Edited by Sebian

Share this post


Link to post

Nu, ca devine erou. Daca i s-ar pune o interdicitie de folosire a tastaturii, n-ar mai avea treaba cu personajele de gen feminin din pricina faptului ca nu s-ar mai putea lauda.

Share this post


Link to post

Ce ne mai recomanda carrefour ... promotie!!!

 

pulla si moje :osanale:

post-689-1158235511_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Nici eu nu pot zice ca m-am "distrat", dar nici nu regret cetirea ;)

 

@laurentiu: nu stiu in ce proportie ai mai pastra rationamentul daca cea de langa tine ar fi mai mult decat o simpla bunaciune - "iubita". Ori tu nu vrei de la ele decat "jumatati de san p'afara"?

 

Cat despre istorioara, eu zic ca uneori un sân iesit afara poate fi la fel de penibil ca o tuse magareasca (cu gura plina); acuma, depinde de cum interpreteaza fiecare si de ce pretentii are de la societate si/sau cei din jur. Si lucrurile 'rusinoase' trebuiesc discutate (in relatie, viata, blabla) sau intelese.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...