Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Pai daca tot vrei sa scapi de Clio de ce nu-l parchezi si tu mai aproape de intersectie ca si acum vad ca e destul de aproape de locul accidentului...poate eu stiu, ai noroc.

Share this post


Link to post

Sa stii ca m-am gandit o secunda ca poate a ricosat in Clio-ul meu la cum am vazut ca zbura prin aer. Dar n-a fost asa si oricum, n-am nevoie sa o fac praf acum, dupa ce am ingropat atatia bani in ea.

Share this post


Link to post
Unde trebuie sa ma adresez sa se monteze naibii niste bump-uri?

La tov. Onţanu, că tot a terminat de pus pe străduţele mici şi, ca să nu stea şpaga, s-a apucat de pus pe străzi în toată regula (Str. Vasile Lascăr - fostă Galaţi; fix pe la mijlocul străzii, fără semn de denivelare, fără nimic...). Dacă a pus în Bucureşti pe str. (fostă) Galaţi, poate pune şi prin Galaţi pe undeva. Numai să-i iasă şi lui ceva...

Share this post


Link to post

Chiar daca nu e forumist ... pacat de tineretea lui. Pacat si de ocupanta din dreapta, mama lui.

Share this post


Link to post

Nu sunt eu.

 

Pe de alta parte: lovitura din lateral inseamna slabe sanse de supravietuire iar masina nu era prea mult avariata.

Share this post


Link to post

Sa stii ca la tine ma gandeam...espero, alb...nu de alta dar avem nevoie de tine la urmatoarea intalnire daca jucam mima. :D

Share this post


Link to post

Da, si eu ma gandeam ca ar fi fost vorba de mine dar maica-mea nu prea se suie cu mine la volan.

Share this post


Link to post

Carutashu' beat manga pe drum european, noaptea, fara nici un fel de lumina ... cunoasteti tipul ... loveste din nou :(

 

In seara asta pe la 17:50 ... ne intorceam in gasca de la Slobozia. Inainte de intrarea in Baraganu' vad agitatie mare, masini de politie, salvare ... tot tacamul. Un idiot de carutzas, beat manga, isi ducea tauru' acasa, legat in spatele carutei. Nu avea nici un fel de lumini ... nici macar ochi de pisica ... nimic. Desi avea loc suficient pe langa sosea (exista drum batatorit lat de cca 2,5 m ... suficient sa mearga cu caruta) betivu' s-a gandit ca e sub demnitatea lui de drojdier pur-sange sa mearga pe acolo ... asa ca da-i bice pe sosea.

 

Din cate am aflat, asteptand sa se deblocheze circulatia, caruta mergea (de fapt calul ... ca idiotu' domnea) spre Baraganu. Din fata venea o dacie 1310 de Galati, iar in spatele ei un papuc de Ialomita (exista si o varianta ca ar fi fost pe dos ... papucul in fata si dacia in spate). Masina din spate a intrat in depasire si s-a trezit cu caruta in fata. A vrut sa evite, a intrat in celalalt de unde a zburat inapoi in caruta.

 

Rezultatul: papucul infipt intr-un copac de aproape 1 m in diametru, cu botul facut praf. Soferul nu era acolo ... probabil il luase salvarea. Dacia era 50 m mai in spate, lovise o buturuga ramasa de la un alt copac ... destul de sifonata, din fericire nu se rasturnase (probabil viteza mica ... din cauza asta cred ca papucul depasea). Nici soferul daciei nu mai era acolo, probabil aceeasi cauza :(

Caruta, facuta praf, in 2 bucati. O bucata pe sosea, turtita bine, cealalta bucata (adica roti, osii etc ... si ce mai ramasese din cal ...) era pe camp, cam in zona unde era si Dacia. Betivanu' era INTREG !! Nici macar o zgarietura. Era atat de beat incat nu se putea tine pe picioare. Dar nu avea nici macar o zgarietura, desi il culesesera de la vreo 15 m distanta. Ce m-a mirat: desi calul era facut salam ... taurasul era si el ... cat se poate de intreg.

Share this post


Link to post

Din păcate şi conducătorul de gip care taie curbele fără vizibilitate, în mare viteză, că are cu ce, loveşte din nou. De această dată, victima, şoferul Matizului, era o cunoştinţă :|

Mai multe detalii aici.

Când a ajuns la spital (2 ore s-au chinuit cei de la descarcerare să-l scoată din maşină), era în comă de gr.4, fără prea multe oase rămase întregi, traumatisme toracice, craniene grave etc...

Azi urmează să fie supus altor intervenţii chirurgicale :rolleyes:

Share this post


Link to post

Ieri dimineata in Buftea. Opel astra caravan, modelul vechi, 4 insi in masina, ploaie marunta, viteza foarte mare estimez. Rezultatul:pierde directia, agata o bordura cu roata dreapta fata, se rastoarna, 2 copaci retezati, un brad de circa 5 metri scos din radacina, 4 metri de gard de beton daramat, masina rupta in 3. Cand am trecut eu, la circa 25 minute, 2 morti intinsi pe sosea si se chinuiau cei de la descarcerare sa-i scoata pe ceilalti 2 din masina. In urma impactului cu bordura roata dreapta s-a rupt cu tot cu aripa, contraaripa si jamba, si a ramas la circa 20 m de locul impactului. Azi dimineata am aflat ca ar fi murit de fapt toti patru... Trist, dar nesabuinta se plateste! Bine ca nu a fost nimeni pe trotuar, in mod normal destul de aglomerat, insa datorita ploii pustiu la ora aceia...

Share this post


Link to post

Vineri seara, super aglomeratie pe Tomis, se mergea bara la bara cu inaintari cate 1-2 m/min de pe la Dacia pana la Carrefour.

Pe la Mega Image, un tip vroia sa iasa din parcare, sa taie linia continua de pe Tomis si sa faca stanga. Cel din fata mea(un Xsara Picasso parca) ii lasa loc sa treaca. Tipul se baga, dar nu se asigura si de pe sensul celalalt, de unde venea alta masina (nu mai tin minte ce). Masina care circula regulamentar il loveste pe cel care iesea din parcare, si il proiecteaza in cel care ii facuse loc. N-am apucat sa fac poze.

Share this post


Link to post
Betivanu' era INTREG !! Nici macar o zgarietura. Era atat de beat incat nu se putea tine pe picioare. Dar nu avea nici macar o zgarietura, desi il culesesera de la vreo 15 m distanta.

Inca o data se dovedeste ca Dumnezeu ii iubeste pe betivi ...

 

Din păcate şi conducătorul de gip care taie curbele fără vizibilitate, în mare viteză, că are cu ce, loveşte din nou.

De Cornel Nistorescu nu pomeneste nimeni ? Cum a intors el gipanu' peste stratul de flori si a facut muci o motocicleta (cu 2 pasageri) ...

 

alta:

Simbata seara, intersectie 13 Septembrie cu Calea Progresu' ... Cu citeva luni in urma am vazut live cum a intrat un tramvai in plin intr-o utilitare, am pus si poze. De data asta protagonistii se pare ca au fost un Logan si un tramvai... Loganul avea parbrizul spart in 2 locuri, tipic pentru lovitura cu capul a soferului si pasagerului din dreapta. Era destul de turtit, la fata locului au am vazut 3 masini de la Smurd si inca vreo 2 de politie.

Share this post


Link to post
De Cornel Nistorescu nu pomeneste nimeni ? Cum a intors el gipanu' peste stratul de flori si a facut muci o motocicleta (cu 2 pasageri) ...

 

 

Sssssss... nu e voie...

 

PS: Just kidding.

Share this post


Link to post

Am fost eu acolo, am vazut accidentul care s-a petrecut in fata mea. Nu am cuvinte sa caracterizez legendara nesimtire a jip-anelor...sa va descriu cum a demarat din fata mea si a intors pe scuarul din mijloc, cum a intrat in el motocicleta aia si cum a zburat fata aia prin aer.

Share this post


Link to post

hades ar fi bine ca din topicul dupa motociclism din 37 de pagini daca scoti 4 pagini de informatie on topic e bine restul numai injuraturi, atacuri la persoana (no offence dar cred ca admini, moderatori de pe acolo sunt in vacanta).

Share this post


Link to post

Cineva a pus acolo o intrebare de bun simt: toti ceilalti au oprit la manevra imbecila a nistorescului, de ce n-a oprit si motociclistul ?

Share this post


Link to post

Eu am vazut asa: stateam la coada pe lascar catargiu, sensul de mers spre Romana. In fata mea, X5. Coada mare, se mergea greu, iesise lumea sa vada luminitele. Deodata X5-ul din fata vireaza brusc la stanga peste scuarul din mijloc. Il urmaresc cu privirea spunandu-i sotiei mele: uite un exemplu de nesimtit aici. Vireaza, asa cum am spus, intra pe celalalt sens, vede motocicleta ca se apropie, franeaza, apoi lasa masina sa curga mai departe. Cred ca a apreciat gresit distanta. Motocicleta intra in plin in el, vad pe cineva de pe motocicleta cum zboara prin aer. Motocicleta o vad facuta praf mai incolo, cu abur mult iesind din motor.

Cam asta e scenariul, asta am vazut eu, asa am judecat eu atunci. Cand am auzit cine era la volanul x5-ului, nu imi venea sa cred. Daca un om cu carte, jurnalist de seama, face astfel de gesturi in trafic...nu putem cere nimanui nimic. Doar de la noi insine, de la farama de bun simt ramasa.

@tolin: in ce masura conteaza de ce nu a oprit motociclistul daca ne raportam la ce a facut x5-ul?

Share this post


Link to post
De această dată, victima, şoferul Matizului, era o cunoştinţă :|

Mai multe detalii aici.

Când a ajuns la spital (2 ore s-au chinuit cei de la descarcerare să-l scoată din maşină), era în comă de gr.4, fără prea multe oase rămase întregi, traumatisme toracice, craniene grave etc...

Azi urmează să fie supus altor intervenţii chirurgicale :rolleyes:

 

Este un coleg de-al meu ...

Share this post


Link to post

Cum nu conteaza, pe tine te intereseaza vinovatul sau te intereseaza sa scapi ? Ce faci, nu franezi pentru ca nu-i vina ta sau pentru ca ai prioritate? Daca ceilalti au putut sa opreasca, el de ce n-a facut-o, nu l-a vazut pe bizon? Eu vad o judecata "sinucigasa", de-a dreptul mioritica.

Share this post


Link to post

Eu cred ca vezi gresit. Poate nu l-a vazut, poate nu a apreciat distanta corect, sunt o gramada de "poate". Ce e 100% sigur este ca daca ala nu intorcea jipanul pe unde nu e permis, nu se intampla nimic.

Share this post


Link to post

Cred ca n-ai remarcat un numitor comun la genul acesta de accidente: cel accidentat nu si-a pus problema si deci, n-a actionat in consecinta, de ce au incetinit sau au oprit vehiculele de pe banda vecina ! Altfel, n-ar trebui sa mai fie locuri in spitale sau in cimitire la cate manevre ilegale fac bizonii pe minut, peste tot.

 

Daca-i vedem, doar, pe vinovati nu reusim sa evitam a ajunge victime. Intotdeauna trebuie sa te intrebi de ce a ajuns victima tocmai acela si nu altul.

Share this post


Link to post

Tolin ai dreptate partial-daca esti realist. Trebuie sa te adaptezi si sa fii atent chiar si la timpitu din parcare: daca da cu spatele si-ti taie calea...

Am patit-o cu moto de 2 ori, si cu masina de vreo 3-4ori...noroc ca am anticipat si instinctiv am apasat frina cind am vazut ca se aprind pozitiile la o masina in parcare, in secunda 2 dadea vijelios cu spatele fara sa aiba deloc vizibilitate... aveam vreo 40-50km/h ... daca nu frinam saream peste...

Combinatia era mortala Audi superbenga cu o blonda la volan. Nu s-a dat jos din masina de frica sa nu i-a o casca in cap, mi-am varsat furia asupra portierei... tabla groasa frate deabia se cunosteau loviturile...

DAR pina la urma nu motociclistul e vinovat ci dobitocul cu 4x4 care: 1. manevra de kkt ilegala 2. nu s-a asigurat 3. e bou 4-5-6. vezi pct.3

Share this post


Link to post

Unde ai vazut tu ca am scris eu ca bizonul este nevinovat ? Cred ca tu aici citit ce spun altii despre ce am scris eu.

 

La intrebarea: de ce au oprit cei de pe banda 3 si motociclistul, nu, vad ca nu vrea sa raspunda cineva.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...