Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

... inseamna ca esti departe, foarte departe ...

Si, rugamintea mea ar fi sa il lasam acolo ! Apelez atit la PDListii cit si la antiPDListii decenti sa il ignore pe acest domn.

 

@ Terrente: Daca vei continua sa mergi pe aceasta linie te vei trezi cu Preview pe mesaje. Banuiesc ca nu te-ar deranja, din moment ce esti sustinator de masuri radicale pentru binele societatii

Edited by Salex

Share this post


Link to post

asta aveti in tara pentru ca asta meritati si va multumesc ca-mi oferiti mereu ocazia de a-i multumi lui Dumnezeu ca am luat decizia care trebuie,..

nu ma mai chinui asa ca va scutesc de chin,

Adieu!

E bine ca ai ajuns la concluzia la care dinainte vroiai sa ajungi.

Pe noi nu ne chinui cu nimic, emigranti de astia "ce am fost si ce-am ajuns" am vazut din italia si spania pina in america, nu aduci nimic nou.

Fie ca nababul e track driver, nurse or garçon (oh mon dieu) emigrantul roman cu scoala ceva mai mult ca trenu se uita seara la antena 1 sau 3 si rasufla satiscafut (ca deh, daca altele nu are, poate doar ca isi mananca singur zilnic intr-un colt acelasi pachetel sec pus de nefasta ) si iti va spune ce mare scula a ajuns el pe scara sociala, cum mananca zilnic ce manca in tara numai de Pasti, si cum desigur asa-s toti de aici.

Greu de aflat ca si pe aici lumea a mai evoluat, ca nu sunt toti tampiti, ca unii mai apreciaza democratia si libertatea si culmea, unii mai si citesc sau lucreaza cu straini in tehnica la care unii de-afara sa zgaiesc prin vitrine si nu cauta pe la cozi salam cu soia sau vin sa ia comanda cu ancarul pe mana stanga.

Proba inteligentei ne-ai dat-o in direct cand ai condamnat cu ura 2 categorii sociale cu care nu ai urma de contact.

Asa ca incadrarea in tipare fasciste a fost mai corecta decat ar parea la prima vedere.

Tot ce nu-ti place tie sau nu poti duce sau nu poti intelege e de cacao. Tara, forum, romani, profesori, functionari, pensionari, doctori. Incadrarea in domeniul din urma e insa clara, dar lasand asta de-o-parte, pe viitor parerea mea d-le gicuta din franta sau abibi din emirate e sa lasi deoparte atitudinea asta de mitoman specifica varstelor la care incep copiii sa fie tampiti de catre profesori, ca deh, scoala multa prosteste.

Ia de-aici, ca prinde bine: http://www.youtube.com/watch?v=ul3x46iX7cs

Edited by Tommy
  • Like 3

Share this post


Link to post

1. cel mai mult ma amuza toma asta.. ba tu sigur esti administrator de bloc ca-ti place sa scrii ma' baiatule nu gluma, cam semidoct in gandire da ce sa te astepti de la un administrator de bloc? esti d-ala gen enciclopedie ambulanta cum sunt toti betivii dupa o juma cu pruna pe ea...drunk.gif

2. nenea salex, te rog sa ma ierti sau poate nu, ca poate daca imi faci nustuce rahat mi-ai zis tu, te simti mai puternic si e mai fericita nevastata 10000000.gifbananab.gif10000000.gif , fii puternic macar aici, oricum mi se rupe de forumul asta, doar am vrut sa mai iau pulsul natiunii internaute... da vezi ca esti partas, intinat ca nu judeci si ce-au zis si altii... esti cu ei ca te pupan dos ca esti mare moderator p-aci... alta robie autoimpusa, nimeni nu te baga la origini ca s-ar putea sa-i banezi... fereasca sfantul 77000000.gif .

3. emilica, miezul gogule, miezul.. nu detalii... ca valorile astea care le fluturi aici pe forum nu te ajuta cu nimic in viata... un fel de intelectual al fostului presedinte constantinescu headscratch.gif

4. hassel tata, taranii sunt oameni simpli, puteai sa zici dobitoc, idiot, cretin.. si alte epitete... dar deh, tre sa le stii si intelesul... headbang2.gif mai citeste niste almanache

 

hai pa, ca am si altele mai bune de facut.. spurcati-ma in voie... v-am mai dat un motiv de revolta ok.gif nu ca ar duce revolta asta la ceva constructiv.

À bientôt!

  • Like 2

Share this post


Link to post

Eu ti-am vorbit civilizat si vad ca o tii pe-a ta. Nu ba, nu sunt administrator de bloc si nu-s ba cu tine ca nu am sters cu tine bosorogi la koor, probabil de aici ii urasti asa mult si nici nu m-am ascuns dupa deget ca sunt din botswana sau din penissilvenia, sunt de la ong-ul "Salvati pelicanii plecati afara din tara".

Edited by Tommy
  • Like 2

Share this post


Link to post

4. hassel tata, taranii sunt oameni simpli, puteai sa zici dobitoc, idiot, cretin.. si alte epitete... dar deh, tre sa le stii si intelesul... headbang2.gif mai citeste niste almanache

 

 

"taran" n-are legatura cu locatia de resedinta sau de origine, ci cu stilul de gandire, la asta m-am referit.

 

Sunt mai multi "tarani" la oras decat la tara.

 

Asta nu inseamna ca nu pot fi si "tarani" de la tara, ca in cazul tau.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Pentru cei care sustineau altceva, de la tatal vostru:

„Primul-ministru făcea declaraţii şi mininiştri făceau angajari. Aşa a crescut fondul de salarii cu 9,4%. Dacă ei ar fi făcut reduceri şi nu angajări, acum reducerile ar fi fost doar de 15% şi nu de 25%”, a repoşat şeful statului, cerând spre satisfacţia parlamentarilor ca reducerile de 25% să se aplice şi în Apărare, Interne şi în servicii secrete.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Pentru ca am fost acuzat "subtil" cum ca Terente ar fi tot o clona de-a mea :mrgreen: ma dezic public de acest personaj, desi imi pare simpatic :P Nu, nu-s eu Terente, desi...

  • Like 2

Share this post


Link to post

Am si eu o mica nelamurire, poate ma lumineaza cineva.

 

Am ascultat discursul lui BOC si am retinut urmatoarea chestie care nu-mi da pace: cica salariul mediu in sistemul bugetar este de cca 2250 lei iar in sistemul privat este de cca 1500 lei. Toate bune si frumoase, astea or fi cifrele, nu le contest. Insa, din ce stiam eu, venitul mediu pe economie ultima oara era de cca 1350 lei. Pai atunci, stau, :scarpin: ... si tot nu inteleg ... imi da cu zecimale ...

Share this post


Link to post

bok vorbeste pe nas (il contrazice sefu lui), minte cu nerusinare: 2250 lei este salariul mediu din administratie, adica acolo unde a angajat el neamurile de la CJ. In sanatate si in invatamant este cam ca in mediul privat. Dar el nu vorbeste cat este in societatile nationale si in cele in care statul este actionar majoritar, nici n-ar putea pronunta cifrele, ca nu ia el la o chenzina atata. Piticul acesta este atat de decuplat de realitate incat a spus ca punctul de pensie ar trebui sa aiba o valoare mai mica decat pensia minima garantata !!! Mare noroc pe romani ca nu l-au avut premier din 2005, asta taia pensiiile si salariile de mizerie de pe vremea lui Ncase.

 

Din ciclul Oamenii presedintelui si TVR HD (HuneDoara):

http://www.inpolitics.ro/halucinant-reformatoarea-tvr-a-confundat-high-definition-cu-hunedoara-art58808.aspx

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Melania Vergu a avut profesor bun la tras bani de la UE, chiar pe Ecaterina Andronescu :)

Timp de trei luni, Ecaterina Andronescu a fost, potrivit EVZ, atât ministrul Educaţiei cât şi directorul unui proiect de 4,7 milioane de euro, finanţat din fonduri publice.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Si ce daca ?

 

Din acest motiv exista fonduri UE pe axa repectiva, sa fie accesate, pot aplica si universitatile.

 

Andronescu nu a trasmis circulare cu antetul si stampila ministrului catre universitati, cum se numeste chestia asta ?

 

Diferenta este ca in cazul Andronescu beneficiarul proiectului este Univ Politehnica iar in celalalt caz firma de apartament a lui Vergu.

 

Seamana da' nu rasare  <img src= ">

Edited by Hassel
  • Like 2

Share this post


Link to post

Intr-adevar inafara de incompatibilitate (rector si director, ca ministru nu-s lamurit), contractul nu a fost pe firma ci "pa persoana fizica":

De altfel, contactat de EVZ, fostul ministru a admis că din fondurile europene o parte i-au revenit personal, drept remuneraţie pentru funcţia de director de proiect. Da, am primit bani ca director al proiectului, dar nu şi cât am fost ministru. Nu mai ştiu exact despre ce sumă e vorba, ne-a declarat Andronescu. http://www.evz.ro/detalii/stiri/rectorul-andronescu-semneaza-ecaterina-incaseaza-897537.html

  • Like 3

Share this post


Link to post

1. Nu poti sa aplici ca persoana fizica pentru fondurile din categoria respectiva.

 

Mai, daca Politehnica a accesat fondurile respective pe cine vroiai sa puna manager de proiect ? pe femeia de serv ? Trebuie sa fie o persoana cu experienta in activitati similare si cu ani de munca.

 

2. Autoritatea de management care se ocupa cu aprobarea proiectului - AMPOSDRU nu tine Ministerul Educatiei, tine de Ministerul Muncii si Familiei, se vede si in facsimilul din articol, deci escrementu zilei trebuie sa-si aprofundeze mai bine articolele.

 

http://www.mmuncii.ro/ro/33-view.html

 

 

3. La genul asta de fonduri pot sa aplice si primariile, si automat toata echipa proiectului va fi din primarie unde sunt toti functionari publici, nu e nicio incompatibilitate.

 

4. E prea simplu si Androneasca nu era fraiera sa se puna pe ea daca nu avea voie, o stie toata lumea, a fost ministru...etc - cealalta e o ilustra necunoscuta

 

5. Daca era ceva "penal" aparea mai devreme in presa povestea asta, acum este doar "disimulare".

 

6. Cine se pricepe cel mai bine la "disimulare" ?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Eu cred ca tu nu vezi sa citesti ghilimele, m-am referit ca banii incasati de ea personal au fost luati ca persoana nu pe firma ca in cadrul celeilate, vezi ca am argumentat in citat.

Primariile pot sa aplice, pot aplica si prefecturile probabil, dar ce are sula cu prefectura.

 

A incasat bani sau nu? Este ca nici nu vrea sa spuna suma?

 

In privinta verticalitatii ei am vazut ce poate, cand i-a dat ordin eVanghele a tacut malc.

Edited by Tommy
  • Like 2

Share this post


Link to post

Iti zic eu suma: POSDRU strategic inseamna max (si probabil s-a mers la max) 300RON pe ora. Asta inseamna pe jumate de norma 25200 suma alocata din care madam primeste cca 55% (dupa ce ia statu smantana) deci cca 13800RON/luna NET pentru jumate de norma (nu cred ca ar accepta AMPOSDRU mai mult de juma de norma pt manager). Sumele sunt aproximari dar cred ca destul de precise...

Edited by andreib
  • Like 1

Share this post


Link to post

@Tommy, important e ca, dupa aceasta finantare, dotarile Politehnicii sunt la standarde internationale si ca nu se mai face Proiectare asistata de calculator fara sa vezi calculator, ca toate laboratoarele au cele mai noi dotari, etc.

 

Si toate astea pe persoana fizica, cum a zis si bulibasa.

  • Like 1

Share this post


Link to post

In orice caz, la Andronescu macar nu era inclusa in proiect renovarea propriei locuinte ... care la Vergu inteleg ca era inchiriata la vreo 12.000 lei/luna catre ONG-ul care gestiona proiectul.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Eu cred ca tu nu vezi sa citesti ghilimele, m-am referit ca banii incasati de ea personal au fost luati ca persoana nu pe firma ca in cadrul celeilate, vezi ca am argumentat in citat.

Primariile pot sa aplice, pot aplica si prefecturile probabil, dar ce are sula cu prefectura.

 

A incasat bani sau nu? Este ca nici nu vrea sa spuna suma?

 

In privinta verticalitatii ei am vazut ce poate, cand i-a dat ordin eVanghele a tacut malc.

 

Nu prea ne intelegem, hai sa-ti mai explic

 

1. Da, incaseaza bani pentru ca e manager in proiect, in proiectul respectiv toata lumea care este in echipa de implementare are salar'.... nu e ilegal, sau vrei sa o faca pe moca ?

 

 

 

2. Nu e obligata sa-ti spuna ea tie sau lui EZ cat are salar', daca e obligata legal sa declare venituri se vede in declaratia de avere.

 

3. Diferenta intre cele doua cazuri este ca Vergu a aplicat pentru fonduri cu un srl de cartier la care ea este actionar, iar Androneasca cu Politehnica.

 

Vergu s-a folosit de functia de secretar de stat si in numele ministrului a obtinut informatii de care avea nevoie, abuz in serviciu ..etc

 

 

 

Din cauza asta a si zburat.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Smail, fara grija, ii plateste inapoi ;) http://www.realitatea.net/vergu--firma-va-suporta-cheltuielile-neeligibile--trebuie-sa-fiu-platita-pentru-munca-mea_717465.html

A vrut si ea sa joace in liga mare cu de astia ca Chiriac, SRS.

 

Hassel nu ai ce sa-mi explici, cand iei bani de la privat e treaba ta cat iei, cand iei insa de la stat sau accesezi fonduri europene te supui principiilor de transparenta a spaţiului comunitar si legilor de la noi, inclusiv ministrii si presedintele trebuie sa se supuna.

 

In plus, sarac si cinstit la PSD e unul singur, tata lor, Iliescu. :)

Edited by Tommy
  • Like 1

Share this post


Link to post

N-ar fi mai bine sa economisim cat se plateste de la bujet pentru a tine pe unul care nu stie altceva decat sa provoace crize: de incompetenta, politice, economice si acum sociale ? Dezastrul produs de catre pacientul care isi suplineste hormonii prin crize este mai mare ca un imprumut FMI. Apropo, gaseste cineva un link catre cea mare recenta (sper ultima) evaluare medicala a lui ?

Share this post


Link to post

Hassel nu ai ce sa-mi explici, cand iei bani de la privat e treaba ta cat iei, cand iei insa de la stat sau accesezi fonduri europene te supui principiilor de transparenta a spaţiului comunitar si legilor de la noi, inclusiv ministrii si presedintele trebuie sa se supuna.

Eu ca individ platit din fonduri europene nu sunt obligat sa divulg nimanui cu cat sunt platit.

Share this post


Link to post

... cand iei insa de la stat sau accesezi fonduri europene te supui principiilor de transparenta a spaţiului comunitar si legilor de la noi, inclusiv ministrii si presedintele trebuie sa se supuna.

Ce vrei sa spui cu asta ? Ca Videanu, in calitate de ministru in Guvernul Romaniei, nu stie aceste lucruri ?

Share this post


Link to post

Smail, fara grija, ii plateste inapoi ;)

Mda, si daca n-o da ala afara ii platea la fel de sigur.

 

In orice caz, o concluzie e clara, pedeleii astia sunt al dracu de hamesiti. Si-a strans Basescu pe langa el numai haimanale care fura-n disperare ... Intr-un fel, cred ca au mirosit ca nu mai merge mult smecheria si trag cat pot de tare pe ultima suta. Cam asta e senzatia.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...