Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Daewooclub.ro -> Gmclub.ro

Recommended Posts

Conform tampeniilor pe care le calculeaza, Softpedia valoareaza 3 milioane $, ceea ce mi se pare f. aproape de adevar. Nu vad de ce n-ar avea o valoare ridicata si forumul daewoo a.k.a. gmclub

 

Nu c-as vrea sa persist in off-topic, dar, dat fiind faptul ca e vorba de daewooclub.ro (si cam atat), inseamna ca are si un iz de on-topic.

Mda, de acord - softpedia valoreaza. In niciun caz nu valoreaza domeniul (el, singur si solitar) 3mil $ (deja atingem jumate din cifra lor de afaceri), insa...valoreaza. Spre deosebire de daewooclub.ro, care din autocolante si suporti de numere ar face taaaaare greu 15mii, nu? :-?

Si, iarasi, transformarea unui site non-profit si rezumat exlusiv la un forum intr-un site in site comercial peste noapte... Cum actualii membri n-ar cumpara prea multe si cum orice link si-ar pierde existenta, eu zic ca softul tau se inseala si daewooclub.ro valoreaza...49$/lifetime parca, nu?

Hai, plus ceva, ca nah, are valoare sentimentala. :uff:

Edited by Immortal

Share this post


Link to post
N-are importanta ce conducem, ca doar nu ne-am luat pe viata masinile, important este ca suntem si ne simtim un CLUB AUTO si ca ne face placere sa ne intalnim in viata reala sau pe net. Restul sunt doar maruntisuri neinteresante...

Eu cred ca are, fara suparare. Daewoo e totusi un brand si pt unii o mandrie de a conduce un autoturism din gama asta.

Sincer.. nu cred ca mi-ar face mare placere sa stau la masa cu un tip care is lauda toata ziua Dacia sau vechiul Trabant.

Generalizand, nu e doar un club auto unde te simti bine ci un club daewoo. Cluburi auto mai sunt, probabil si acolo cu oameni de treaba, la fel cum probabil gasesti astfel de oameni si la un club de ... biliard. E totusi mandria de a conduce un daewoo.

 

... Din cate stiu eu, inca se mai vinde Daewoo Cielo si Daewoo Matiz in Romania. ...

Corect. Si nu numai. Chiar si Trabant (2nd) inca se vinde sau se importa din Cehia.

Cred ca toata lumea si-ar dori un forum unde sa discute despre masinuta lor. Forumuri auto generale sunt, daewoo insa... inca nu am gasit.

De curiozitate, www.1daewooclub.ro o fi luat de cineva?

Share this post


Link to post
BOLT se mai fabrica DAEWOO? Unde? Cite masini Daewoo sunt si cite Chevrolet? Ce scrie pe blocul motor de Leganza? Sunt intrebari simple care le gasesti pe GMclub.ro ...restul e istorie .

 

Iti raspund eu, ca deja...

 

1. Da, se fabrica. Adostar tocmai si-a luat Matiz saptamana trecuta. Nou, nu sh (daca ma intelegi).

2. Pe acest forum sunt mai multe Daewoo decat Chevrolet, inca. Sunt convins ca proportia se va schimba, dar mai dureaza.

3. Nu stiu ce scrie pe motorul de leganza, stiu ce scrie pe al meu de cielo.

4. Masinile noastre nu au ajuns inca istorie, de exemplu a mea e 2006.

 

Tu acum nu ai nici Daewoo, nici Chevrolet. De aia nici nu te intereseaza foarte tare problema, daca ai avea Matiz sa zicem, poate ai gandi altfel.

 

Apropos de suporti numere si stikuri, care nu mai inseamna nimic acum, sa stiti ca eu cel putin le-am pus cu toata inima pe masina. Acum o sa le scot cu regret, dar cu GM n-am sa pun. Nu ca nu vreau, dar eu am Daewoo si imi place masina mea. Nu mai zic ca peste 50% din informatia tehnica pentru care suntem majoritatea aici, se refera la Daewoo, restul la Chevrolet, nu la grupul GM si nici la alte marci de masini.

 

Din alt punct de vedere, cui nu-i convine ce a facut "patronul" n-are decat. Cu aceasta ocazie lasam loc la marca (?) sau grupul GM. Restul e istorie. (Concluzia asta o trage cineva care citeste cateva posturi mai sus.)

 

Iar tie Sebiane, care intri aici pentru prietenii pe care ti i-ai facut, du-te frate pe chat. Aici e forum tehnic. (citat din memorie, numai ca in loc de "Sebiane" eram eu :) ) )

 

PS Felicitari membrilor cu alte marci de masini (nu dau nume) care si-au lipit fara ezitare pe luneta daewooclub.ro  <img src= ">

 

@Wolfman> pentru mine are importanta, cu 8500 imi luam alta masina daca voiam. Noua sau sh. Dar mi-am luat DAEWOO Cielo.

Edited by Moshu

Share this post


Link to post
Cand aceasta schimbare va fi definitiva si irevocabila, va fi rulat un script care va inlocui peste tot "daewooclub" cu "gmclub" lucru care va rezolva situatia creata.

Nu ti-as recomanda.

Eu am ajuns pe forum cautand piese de daewoo: "daewoo tirgu mures". Chevrolet... nu pare sa aiba tangente cu daewoo. Cel putin la repezentanta Chevrolet Tg Mures nu se poate face revizia periodica gratuita la un Matiz in garantie. Sa fie o masina total diferita ?

 

 

...

2. Important nu este numele unui sit, ci continutul acestuia. Numele nu genereaza decat trafic, continutul genereaza activitate. Si desi acum, in cautarile de pe google se va regasi tot vechea denumire, odata cu trecerea timpului indexarile vor "uita" de vechiul nume si il vor scoate la lumina pe cel nou, asa ca putem sta linistiti, vom fi gasiti in continuare pe net.

...

Oare?

Informatii bune despre autoturisme daewoo mai gasesti si pe alte forumuri generale, unde te pierzi prin zeci de tipuri de autoturisme.

Am recomandat insa acest forum prietenilor tocmai ca era targetat pe probleme daewoo. Daca maine vor aparea si modelele de la GM, cred ca risca sa se transforme intr-un forum auto general.

Pana orice reprezentanta Chevrolet va oferi aceeleasi servicii ca una Daewoo, propun un nume care sa contina daewooclub in el.

Un nume de domeniu .org .net nu e exagerat de scump si hosting de calitate se mai gaseste contra reclama pe site.

Da-mi un PM sau intra pe id-ul meu de messenger daca te intereseaza aspectul.

Share this post


Link to post

Sorine, si restul: voi chiar citit tot topicul? Cand ceva nu se poate, nu se poate si gata. Cand se va putea, se va putea si noi vom fi cei mai bucurosi sa readucem lucrurile unde au fost!

Scriptul se referea la modificarea linkurilor, astfel incat sa devina operationale.

Inca o data, aveti rabdare si ganditi intai cu capul si apoi cu sufletul

Share this post


Link to post

Mircea, "poate se poate" ceva daca ne spuneti si noua cu ce sa ajutam. Trebuie sa "rascumparam" domeniul? Facem donatii si se rezolva. Cer scuze ca vorbesc la plural, dar noi suntem 2. :)

 

Rabdare estem. No problem colega.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Rabdarea este suficienta in cazul de fata :)

Share this post


Link to post

'nteles. Asteptam vesti bune. :) >- Trebuie sa avem incredere unii in altii. Nu e cazul sa se supere nimeni pentru "iesirile" de pe acest topic. Ele demonstreaza inca o data ca tinem la el si cu sufletul, nu numai "tehnic". :)

 

Sa auzim de bine.

Share this post


Link to post

Deci in cel mai scurt timp(3-4 zile) se va rezolva problema.Nu e nevoie de nici o contributie,nimic.Nimeniu nu scoate la licitatie domeniul.Nimeni anu a avut aceasta intentie.Va rog,aveti putina rabdare.

Share this post


Link to post
Sorine, si restul: voi chiar citit tot topicul? Cand ceva nu se poate, nu se poate si gata.

Te superi tare daca iti spun ca se poate?

Un domeniu .org sau .net cu daewoclub in el gasesti sub 8 dolari /an. Dar .org sa fie, adica fara google ads sau bannere.

Hosting super pe care poti muta bazele de date, oricat de mari ar fi gasesti fara sa dai un leu, la firme de hosting care in schimb vor plasa propriile link-uri sau bannere.

Am promovat astfel de firme si stiu ce uptime au.

Nu am verificat daca daewooclub.ro e prin dmoz sau google directory, dar sigur poti ajunge si cu alt domeniu, la fel de rapid. Normal, sa ramana insa forum de daewoo.

Share this post


Link to post

Brandul este DaewooClub.ro, respectiv ChevroletClub.ro. Aceste brand-uri au fost promovate. Trecerea pe .org si alte minuni ar insemna solutii de compromis. Intelegeti o data ca nu se doresc solutii de compromis.

Iar despre hostare nu a spus nimeni nimic!

Share this post


Link to post

Omu´ spunea ca prefera DaewooClub.org fata de gmclub.ro, nu pleca cu site-ul dupa el.

Share this post


Link to post

Pai e sau nu un club daewoo? GM te duce cu gandul la altceva. Cine ar putea sa banuiasca, de ex ca un link gen coco.ro e un forum de daewoo?

Share this post


Link to post

S-a mai spus si nu intelegeti AVETI RABDARE! Nu conspiram impotriva brand-ului daewoo ci incercam sa rezolvam o problema ivita. Daca cei implicati au scris ca aceasta pb se va rezolva in 3-4 zile atunci nu vad de ce nu aveti rabdare pana atunci si despicati firul in 44.

Share this post


Link to post

@Mircea, @andreib, si alti admini: cum ar fi sa veniti seara acasa , obositi si tracasati dupa o zi de munca si sa va astepte sotia sau prietena in prag spunandu-va ca de astazi nu o mai cheama Maria ci Angela, dar ca ea e aceeasi?

Cam asa am vazut eu aceasta situatie...

Share this post


Link to post

Dar, daca ar fi chemat-o Angela de la botez, nu te-ai fi insurat cu ea ?

In cazul sugerat de tine e doar o schimbare de nume, nu de sex ! Atunci ai fi avut cu adevarat o problema !

Stiu ca poti sa spui ca mie imi convine, ca am Chevy, dar, cand m-am inscris pe forum el se chema Daewoo si nu m-a deranjat deloc.

Nu haina il face pe om, nici numele nu da valoarea unui astfel de forum.

Edited by kaloman

Share this post


Link to post
...cum ar fi sa veniti seara acasa , obositi si tracasati dupa o zi de munca si sa va astepte sotia sau prietena in prag spunandu-va ca de astazi nu o mai cheama Maria ci Angela, dar ca ea e aceeasi?

Aceeasi Marie, cu alta palarie. Macar asta n-are pretentii: nu trebuie sa-i tii minte ziua de nastere, nu trebuie s-o scoti la film si nici s-o lasi in pace cand e obosita.

Share this post


Link to post

Stiu ca e solutie de compromis asa ca nu puneti la inima ce zic eu. Nu e cum zice Sharpe, e cam la fel cu dezlipitul siglei Dacia de pe Logan si inlocuitul ei cu Renault. Asta daca vreti o analogie mai corecta.

Share this post


Link to post

Va salut1! Am cautat un forum despre Daewoo (Espero ,am 4 patru )si in citeva zile am citit info cit nu am aflat in 4 ani ca propietar trecut prin "serviceuri"(ghilimelele sunt puse intentionat ca erau varza). Daca viitoarea denumire a forumului NU contine Daewoo nu mai avem cum sa nimerim aici cei ce tastam ca mine ,Daewoo forum, in Google.Si cu toate ca VISUL meu e o masina MARE americana,de ce nu GM ,eu nu vreau sa schimb sigla Daewoo cu Chevrolet deoarece sunt super multumit de ce au reusit sa faca din piese GM coreenii de la Daewoo,si daca sunt multumit consider ca este cinstit si vreau sa folosesc mai departe aceeiasi denumire DAEWOO !

P.S. De ce nu a venit Chevrolet sa vinda masini in RO ,cind noi am cumparat Daewoo...Erau prea mîndrii ? X(

Share this post


Link to post
Daca viitoarea denumire a forumului NU contine Daewoo nu mai avem cum sa nimerim aici cei ce tastam ca mine ,Daewoo forum, in Google.

Ba da, gasesti, pt ca Google nu indexeaza numai numele de domeniu, ci si ce contin siturile respective. Asa daca ai da o dupa "Canon" ar trebui sa-ti gaseasca numai www.canon.com, nu?

 

 

... in citeva zile am citit info cit nu am aflat in 4 ani ca propietar trecut prin "serviceuri"(ghilimelele sunt puse intentionat ca erau varza).

Ne-ai linistit, credeam ca ti-a tremurat mina.  <img src= )">

Share this post


Link to post

Functioneaza vechea adresa DaewooClub.ro?

Edited by MariusZMC

Share this post


Link to post
Functioneaza vechea adresa DaewooClub.ro?

 

Mai sunt inca mici probleme tehnice, dar da.

Share this post


Link to post

Orice problema tehnica, incepe cu o problema tehnica si se termina cu o problema tehnica!

Share this post


Link to post

Si orice post incepe cu niste text si se termina cu niste text. :) ) Baga si niste informatie pe acolo.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...